WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wprawdzie już nie piję, ale żeby nie było że winny karnawał na sucho to jestem po mieszance: Kieliszek wina i szklanka mleka przed snem czyli mleko z orzechówką znane jako monte pyszności zakazane ale dziś wieczór dobrych wieści więc warto było
Bratek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:Kasia do TSH przydałoby się jeszcze FT3 i FT4, żeby wiedzieć co w tarczycy piszczy;)
hmm no właśnie się zastanawiam nad tym ft3 ft4 bo od 5 lat kiedy choruję na Hashimoto tylko na początku miałam złe wyniki ft3, ft4 antyTPO. Od 2 lat biorę taką samą dawkę Euthyroxu, rok temu robiłam kompletne badania i wszystko w normie. Nie doszły mi żadne objawy po których mogłabym sądzić że coś się popsuło.
Skąd mogłaby się wziąć zmiana w wynikach? Przez ten stan zapalny przy Hashimoto?
Tak się tylko zastanawiam. Nie pomyślałam żeby zrobić ft3 i 4 zrobię w piątek bo wtedy laboratoriumlistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
kasia k - fT3 i fT4 też są bardzo ważne bo realnie pokazują jak tarczyca pracuje:) A przy Hashimoto to nadczynność jest raczej na początku choroby, potem tylko niedo.. ale wyniki zawsze się wahają (zależą też u niektórych od pory roku np) więc wiecznie się manewruje dawkami, także nie przejmuj się
No ja oprócz tego bólu brzucha naprawdę nic nie czuję, a cyckom robię inspekcję co wieczór
Coś czuję że jeszcze się tu posypią junikorny bo ten styczeń jakiś łaskawy jest:)
Matko jedyna ten mój nick jest beznadziejny, ale wszystkie sensowne były zajęte więc wzięłam jakąś nazwę deski windsurfingowej na której kiedyś pływałam
A co do kolejki alfabetycznej moje prawdziwe imię jest też na Kkattalinna, emaj lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/845dab264053.jpg
Emaj dawaj koniapepsunieczka, kattalinna, Myszka_, żabka04, kasia_k, JoHanna, bar, kasju, lu.iza, Rosolina, Morwa, Kjopa3, Agata25, ktosiowa, powerglide, przyszła mama 2, Marta.83, Ania-nowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Po 3 latach starań to mam nadzieje na udaną i nydną ciąże
pepsunieczka, Musik, Bratek lubią tę wiadomość
-
Umówiłam sie z Morwą, że zachodzimy w ciąże w tym cyklu no i wziełam se tą umowę do serca
littleladybird, pepsunieczka, lu.iza, Morwa, bar lubią tę wiadomość
-
Nie ide na bete. Bo ona nie zmieni nic poza przysporzeniem mi stresu.:p bedzie co ma być