WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
emaj wrote:porodu w stylu "a psik! to już?"
Przekaże Galaretce, że tak właśnie ma wyskoczyć jesienią A PSIK - tadaaaaam
A teraz, kobiety - brać prysznic w wiruskach pić wino (echhhh, czemu nie wymyślili jeszcze bezalkoholowego???? ) i zaciążać, zaciążać )))
pepsunieczka, emaj lubią tę wiadomość
-
Bratku chetnie ale jakos nie idzie tak latwo....pozarlam wiruski az mi nie dobrze zapilam piwkiem z sokiem...przyjelo sie ..hehe...zobaczymy kiedy i czy wogle zaskocze...
Pozdro i obys sie nudzila ...Bratek lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Hahahaha doooobre
Przekaże Galaretce, że tak właśnie ma wyskoczyć jesienią A PSIK - tadaaaaam
A teraz, kobiety - brać prysznic w wiruskach pić wino (echhhh, czemu nie wymyślili jeszcze bezalkoholowego???? ) i zaciążać, zaciążać )))
A właśnie że jest winko bezalkoholowe piłam w sylwestra w tamtym roku i w tym też Nazywa się Vintense Syrah i można kupić go w Piotrze i Pawle
Wysyłam wiruskiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:50
pepsunieczka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Angela - wowwww, a to ciekawe A jak z jego.... smakiem? Bo w sumie piw bezalkoholowych jest niby nawet sporo, ale znaczna część z nich jest dla mnie..... bleeeee
peps.... nawet nie wiesz, jakbym chciała Was wszystkie zarazić (((Bratek lubi tę wiadomość
-
kasia_k wrote:Matko założycielko, brzydka ta pierwsza strona taka czerwona a co z lutym? Zostajemy tu czy gdzieś się przenosimy?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/walentynkowe-serduszka-czyli-lista-testujacych-w-lutym,9167.htmlMorwa, Bratek, JoHanna, pepsunieczka lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny