WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Yousee wrote:Wbijam do Was na winko
Agata współczuje teściowej, ale najważniejsze że mąż za Tobą. Teściowe to temat rzeka. Ale nie wyobrażam sobie zeobić komuś takiej przykrości. Nawet obcemu, a Ty jesteś w końcu rodziną.
Nic kieliszek walnę teraz, potem kąpiel i dokończę butelkę
Yousee - synowa to nie rodzina
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chciałam nieśmiało poinformować (z wnętrznościami nadal skręconymi ze stresu ), że właśnie wróciliśmy z USG, z którego wynika, że styczniowy tęczowy jednorożec jest absolutnie zasłużony - jest serce!!!!!! )))))
Teraz już mogę z czystym sumieniem na pozostałe Staraczki napluć, nakichać czy czego sobie kto życzy, a co pomóc może w zawiruskowaniu!!!!!
Morwa, JoHanna, Agata25, kattalinna, ktosiowa, Maczek, kasia_k, pepsunieczka, emaj, Imię_Róży, Yousee, Ania-nowa, Marta.83, Kjopa3, bar, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Ja coraz bardziej jestem w cionszy wino jakieś kwaśne (sprawdzam drugi kieliszek czy aby na pewno), po makreli jakoś mdli, zapomniałam o soli do ciasta i mam dwa bochenki bezsmakowego chleba a małż się nie może od cycków oderwać
emaj, Bratek lubią tę wiadomość
-
Bratku super
na ulotkę bromergonu spojrzałam i faktycznie piszą o alko
oh dziewczyny zakupię popcorn na Wasze szczania
niech zima już idzie i zazieleni się Wam na wykresach!kattalinna, Bratek lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba