WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka to czekamy na zdjęcie z wyraźniejsze cieniem ale po cichy juz gratuluję i ściskam :*
Byłam dzisiaj na badaniach. Zrobiłam wszystko tzn z prolaktyna i estradiolem wyniki dopiero w piątek po 10 myślałam że pojadę do mojego lekarza w czwartek, no ale trudno w piątek też przyjmuje tylko że w przychodni. Niech będzie
Doła złapała. Nie chce mi się testów owu robić, nie chce mi się seksu. Płakać mi się chcelistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny
-
Hej, czytam Was sobie od początku stycznia ale w ramach "nie nakręcania się" nie wpisywałam się tym razem na listę. Byłam na powstańcach, na grudniowych też (ale wówczas na wizycie u gina okazało się, że z powodu stresu miałam cykl bezowulacyjny...) i teraz z ostrożnością i spokojem planowałam poczekać na lutową listę - ale się chyba nie doczekam:)
Siknęłam dziś na test (czułość 10 mU/ml) i wypatrzyłam cień (początkowo nawet cień cienia) nie czekając długo poszłam na betę i... mam 115 U/l
Musiałam komuś napisać bo oprócz męża nikt nie wie, a ja się z Wami zżyłam i dlatego chciałam się podzielić nowiną
Mogę poprosić o honorowego junikorna...?
To nasz 6cs, jestem w 12 dpo.Bratek, Broszka, kattalinna, JoHanna, emaj, kasia_k, Agata25, Morwa, pepsunieczka, Ania-nowa, żabka04, Marta.83 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny od razu mi lepiej jak się podzielę z kimś w podobnej sytuacji nowiną! Małż of kors na moim patyku nic nie widzi, kazał mi teraz też nasikać na apteczny test i jest jeszcze słabsza kreska (ale bardzo dużo piłam) i on też jej nie widzi:P
Jakoś w moją betę nie chce do końca uwierzyć, powiedział że musi sikacza zobaczyć ewentualnie uwierzy po przyroście, więc trzymam kciuki za czwartek.
Piersi mam jak spadnięte worki nic się z nimi nie dzieje, boli mnie za to podbrzusze. -
powerglide! Gratulacje widzicie, tak się sika! Bierzmy przykład, a nie zwalacie winę na felerne testy
Ja w tym cyklu też wysikam dwie kreski a co na razie wysikałam bladą ale w owulacyjnym pół junikorna mogę?
Wino wczorajsze pomogło dzisiaj już jest lepiej. Mam wynik TSH - 0,345 (norma 0,2-4,2) i teraz się zastanawiam - nie za mało?
Reszta wyników w piątek po 10 i gin po 16powerglide lubi tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
powerglide wrote:Dzięki dziewczyny od razu mi lepiej jak się podzielę z kimś w podobnej sytuacji nowiną! Małż of kors na moim patyku nic nie widzi, kazał mi teraz też nasikać na apteczny test i jest jeszcze słabsza kreska (ale bardzo dużo piłam) i on też jej nie widzi:P
Jakoś w moją betę nie chce do końca uwierzyć, powiedział że musi sikacza zobaczyć ewentualnie uwierzy po przyroście, więc trzymam kciuki za czwartek.
Piersi mam jak spadnięte worki nic się z nimi nie dzieje, boli mnie za to podbrzusze.powerglide lubi tę wiadomość