Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja
Po ciazy heterotopowej zakonczonej laparoskopia 04.01 tez musze zaczac starania dopiero na wiosne gdyz teraz musze brac tabletki anty.
Maluszek z macicy wylecial sam gdyz mial zbyt malo sily przez braciszka ktory zamiejscowil sie na prawym jajniku..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
witaj rosax3,
przykro mi ze praktycznie kazda z nas ma jakas smutna historię,
u mnie ok po wizycie u lekarza, musze wierzyc w swoje szczescie w niedalekiej przyszłości, bo nic mi innego nie zostało -
Ja dzis po lekarzu pojechałam na cmentarz do synka, odsniezylam cały pomnik i dookolo pomnika bo sporo sniegu jest u mnie, zapalilam swieczki dla synka i dla dziadka, ktory w tym grobie zostal pochowany poltora miesiaca temu, bo to ma byc nasz rodzinny grob kazdy chce byc pochowany w urnie tylko nasz synek miał białą trumienkę,
na wiosne zamawiamy taki duzy na 2 grobowce pomnik, bo ten co jest to jest stary sprzed 50lat bo nasza dalsza rodzina jest tu pochowana.
-
pati87 wrote:Ja dzis po lekarzu pojechałam na cmentarz do synka, odsniezylam cały pomnik i dookolo pomnika bo sporo sniegu jest u mnie, zapalilam swieczki dla synka i dla dziadka, ktory w tym grobie zostal pochowany poltora miesiaca temu, bo to ma byc nasz rodzinny grob kazdy chce byc pochowany w urnie tylko nasz synek miał białą trumienkę,
na wiosne zamawiamy taki duzy na 2 grobowce pomnik, bo ten co jest to jest stary sprzed 50lat bo nasza dalsza rodzina jest tu pochowana.
No sniegu to akurat u mnie też sporo jest. Przykro mi sie czytalo twoj post.. nie chcialabym tam odwiedzac swoich dzieci.. Podziwiam Cie!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja juz od niedawna nie płacze na cmentarzu. Także juz trochę lepiej jest ze mną. Tylko się boje czy będzie tak samo jak leki odstawie bo biorę antydepresanty.
-
Hej Rosax,
Wrr ale jestem zla tyle sie napisalam a tu wszystko zniknelo.
Pati jak malpy nie bedzie za dwa dni to zatestuje. Ale watpie ze bedzie cud bo mam powiekszone i wrazliwe piersi i powoli tempka spada. -
nick nieaktualny
-
Ja jednak Werni trzymam mocno kciuki za ciebie!
juz od wczoraj nie biore tabletek anty, zobaczymy jakie teraz cykle bede miala, pewnie jutro lub pojutrze dostane @ z odstawienia. Nie ma sensu abym sie tabsami truła jak podwyzszaja homocysteine, mam cicha nadzieje ze do około kwietnia bede miala homocysteine ok i bede mogla sie starac.
werni lubi tę wiadomość
-
Pozno wrocilas, super sprawa z karate, jak bylam mlodsza tez chcialam na to chodzic ale nie bylo mozliwosci. Jak bede miala w przyszlosci dzieci to tez wysle na ten sport
Co do tempki niestety spadla czekam na @, wiedzialam ze tak bedzie ale nie poddaje sie. -
Aaj ja to mam jednak cos z glowa hihi. Wszystkp sobie juz ulozylam jak bedzie a kiedy z mezem rozmaialam przez telefon on wszystko potwierdzil hihi "kochanie Ty zawsze jak mowisz to tak bedzie, a to co powiedzialas teraz to i ja wiem, ze tak bedzie"
A wiec opowiedzialam mu tak.
Do kwietnia biore tabletki. W maju bedzie jako tako okres a w czerwcu juz go nie bedzie. Na poczatku lipca zrobie badanie gonekologiczne i sie okaze ze mamy dwa pieknie bijace serduszka bo bog teraz chce nam oddac to co zabral wczesniej. Ale nie w liczbie 4 a tylko 2.
No i mezus wszystko potwierdzil. A wiec mamy plan na maja i czerwca
Wiem wiem niby nie mozna po tabletkach anty tak szybko ale lekarz sam powiedzial zeby odczekac miesiac. Tabletki w koncu tylko 3 listki wezme bez przerwy.. Teraz mam zamiar tak bardzo w to wierzyc zeby tak bylo! Przyciagne te wszystkie mysli wspolnie z mezem!emerald_m lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax3 to przestarzale myslenie zeby po tabletkach anty odczekac miesiac czy kilka, kiedys tak mowiono.
Fajna ta twoja przyszlosc
ja dzis rozwiązuje test z rachunkowosci mam 150 pytan wiec i na jutro pewnie troche pytan zostanie
rosax3 lubi tę wiadomość
-
znowu mnie nerwy wzięły, a wiecie czemu ?
nie moge zniesc, ze była zona mojego ukochanego niedlugoo urodzi synka niedlugo termin ma na styczen/luty,
dlatego nie moge zniesc bo ona pije w ciąży, poza tym juz jedno dziecko porzucila! od ponad 2 lat to ja wychowuje jej 10letnia córkę, ona swoja corke widziala ponad rok temu.
Takie kobiety rodzą zawsze zdrowe dzieci, ona wpadła z przygodnym mezczyzna, a ja sie staralam o dziecko 2 miesiace przed ciaza bralam witaminy itp, tak bardzo sie staralam, taka bylam wtedy szczesliwa!!! a ona mi tego szczescia zazdroscila
17 lutego mialam urodzic synka, termin sie zbliza, a Ksawierek jest aniołkiem -
pati87 wrote:znowu mnie nerwy wzięły, a wiecie czemu ?
nie moge zniesc, ze była zona mojego ukochanego niedlugoo urodzi synka niedlugo termin ma na styczen/luty,
dlatego nie moge zniesc bo ona pije w ciąży, poza tym juz jedno dziecko porzucila! od ponad 2 lat to ja wychowuje jej 10letnia córkę, ona swoja corke widziala ponad rok temu.
Takie kobiety rodzą zawsze zdrowe dzieci, ona wpadła z przygodnym mezczyzna, a ja sie staralam o dziecko 2 miesiace przed ciaza bralam witaminy itp, tak bardzo sie staralam, taka bylam wtedy szczesliwa!!! a ona mi tego szczescia zazdroscila
17 lutego mialam urodzic synka, termin sie zbliza, a Ksawierek jest aniołkiem
Nie denerwoj sie! Uda sie i Tobie.. Dziwie sie, ze takie kobiety zachodza w ciaze.. Ta osoba nie powinna byc nigdy matka nazwana!! Bo co z niej za matka, ktora dziecko ponad rok temu widziala..?
A ja wlasnie slucham w tv jak to matka dziecko gdzies tam zadusila... Kolejna suka! No zesz kur#wa! My tu sie staramy chcemy kochac a takie suki na swiecie chodza i zabijaja... Bog chyba nie widzi co robi!!!
07.11.2012 Julian
Rosax ja na twoim miejscu odrazu bym sie starala po odstawieniu antykow.
Te kobiety sa chore co robia swoim dzieciom.
Tempka w dol poszla, walcze dalej. -
werni wrote:Rosax ja na twoim miejscu odrazu bym sie starala po odstawieniu antykow.
Te kobiety sa chore co robia swoim dzieciom.
Tempka w dol poszla, walcze dalej.
Zaczne od razu! Ale nie wiem jak to z moja ovu bedzie po odstawieniu.. Kiedy przyjdzie pierwsza... Ale mam ok 30 testow to bede sprawdzac czesto pierwszy mieaiac
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp