Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Witam i o zdrowie pytam
Odpowiedz

Witam i o zdrowie pytam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia1007 Nowa

Wysłany: 8 listopada 2023, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. W 43 dniu cyklu robiłam test, wyszedł negatywny. Wczoraj byłam u ginekologa, zbadał, wykluczył ciąze i wypisał duphaston na wywołanie okresu. Wzięłam pierwszą tabletkę rano i około 13 dostałam plamienia/miesiączkę. Czy mam dalej brać tabletki? Nie ukrywam, liczyłam że zatrzymanie okresu=w końcu ciąża

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2023, 17:35

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2023, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wzięłaś tylko jedną, to ja bym nie brała dalej skoro dostałaś miesiączki.

siesiepy lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ