X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
Odpowiedz

Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem i ja dziś mi szybko dzień zleciła, mój będzie za pol godz teraz cos zjem. Później przecxytam co pisalyscie.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • KASIKK Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny a u mnie jakos leci mam takie pytanie czy któraś z was podcza starań chodzi na solarium bo ja nie chodze juz z dobre poł rokuuu w ogole, ale wlasnie teraz mam chęć isć sobie raz chociaz np jutro co myslicie??
    chodzi mi o to czy to moze zaszkodzić jakos w sumie do plodnych dni jescze troche mam
    Pytam bo już sama nie wiem co myśleć na ten temat

c176900d96ca5acc9fc01211f7895690.png
  • zoe31 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Kupiłam: K-Y Lubricating Jelly :) Pani powiedziała że nie zaszkodzi:)
    Oj wydaje mi się że dla starających on nie jest wskazany. Wszystkie ," zwykłe " lubrykanty zatrzymują żołnierzy! Sprawdź to dokładnie!

Hania ♥♥♥3470g 56cm
    w5wq73sb9uer0w82.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIKK wrote:
    hej dziewczyny a u mnie jakos leci mam takie pytanie czy któraś z was podcza starań chodzi na solarium bo ja nie chodze juz z dobre poł rokuuu w ogole, ale wlasnie teraz mam chęć isć sobie raz chociaz np jutro co myslicie??
    chodzi mi o to czy to moze zaszkodzić jakos w sumie do plodnych dni jescze troche mam
    Pytam bo już sama nie wiem co myśleć na ten temat

Ja byłam wczoraj na 7 minut :D Żyj normalnie. Do owulacji zachowuje sie normalnie później niektórych rzeczy unikam własnie typu solarium :D

Zoe mi farmaceutka powiedziała że ma najmniej dodatków i będzie ok. Ale mamy go w razie co nie uzywamy gdy nie musimy :) Czyli w sumie teraz nie używaliśmy ani razu :)

• werni Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka co do solarium to powiem ze nigdy nie byłam, mam jakieś obawy, myślę o pieprzykach, żeby jakiegoś raka nie dostać. Przeczytałam, na szczęście miałam malo do nad robienia :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mamazone.pl/artykuly/chce-byc-mama/nieplodnosc/2012/seks-pary-ktora-stara-sie-o-dziecko.aspx Dziewczyny świetny artykuł warty przeczytania jeżeli nie czytałyście :)

Ja prace skończyłam o 5 rano. Teraz się obudziłąm i staram się wrócić do żywych :D
    Kupiłam wczoraj rossmannowskie testy owu bo jakos jednak tym z allegro mniej ufałam :D No i byliśmy znów zapytać następnego złotnika o obrączki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany co tutaj taka cisza?
    Chyba ominie mnie owulacja w tym miesiącu i w ogole jej nie bedę miała jeszcze mam problem z A. który musi iść do urologa ponieważ prawdopodobnie ma torbiel na jądrze :/ koniec marca ma termin później ew. operacja bo jest dość duży no więc może czerwiec-lipiec uda się zajść w ciążę i chyba spróbuje w marcu jeszcze a później co ma być to będzie i w wakacje wznowimy starania.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , nadrobiłam Was ;) pare dni mnie nie było ale juz sie melduje .
    Agnesia kochanie oby wszystko było dobrze ;(
    Co do solarium to dziewczyny nie popadajcie w paranoje , Ja chodze na solarium i chodziłam w udanym też cyklu w październiku i w porządku . żyjmy normalnie bo popadniemy w paranoje powaznie .;) Ja mam zamiar dzisiaj popić , haha drinków pare sobie walnąć . Miłego dnia kochane .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec wczoraj byliśmy w szpitalu. Mój A. miał bóle jakby od wyrostka i dostał skierowanie. Na całe szczescie to nie wyrostek, ale zapytalismy lekarza o tą narośl na jądrach. Powiedział że na 95% to są żylaki ;/ no nic koniec marca wizyta u urologa i operacja. Moje szanse na ciąże spadły do minimum. Ja jeszcze owulacji nie miałam a przy żylakach jest słabe nasienie. Bede próbowała cuda się zdarzają ale jak się nie uda to może czerwiec :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    No wiec wczoraj byliśmy w szpitalu. Mój A. miał bóle jakby od wyrostka i dostał skierowanie. Na całe szczescie to nie wyrostek, ale zapytalismy lekarza o tą narośl na jądrach. Powiedział że na 95% to są żylaki ;/ no nic koniec marca wizyta u urologa i operacja. Moje szanse na ciąże spadły do minimum. Ja jeszcze owulacji nie miałam a przy żylakach jest słabe nasienie. Bede próbowała cuda się zdarzają ale jak się nie uda to może czerwiec :)
    Kochana przykro mi ale wierze , ze wyjdziecie z tego wszystkiego zwycięzką ręką ! Musicie tylko walczyć i wierzyć !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem. Wierzymy, ale po zabiegu będzie już tylko lepiej. Do zabiegu możemy modlić się do cud:D Mamy jeszcze czas na dziecko. Jeżeli będzie trzeba to i za rok wznowimy starania. Zdrowie jest najważniejsze:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 20:47

• werni Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie zdrowie najważniejsze, dobrze ze się nie zalamujesz i się nie poddajesz trzymam kciuki by wszystko było ok. Tez ostatnio nie pisalam mam zachwiania nastroju. Dziś tempka mi spadła to pewnie niedługo @ będzie. Nowe witaminy kupilam dla siebie i dla mojego, on bierze systematycznie co rano i dobrze bo wieczorem nie będzie mu się chciało a tak z rana weźmie. Dodatkowo bierze magnez z b 6 bo w tych witaminach nie ma. Miłego dnia.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz po hsg, okropnosc ale przezylam za 2 tygodnie wizyta i znowu stymulka.

• KASIKK Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjj wszystkim! co tam u was? cos ostatnio cisza tu taka... u mnie ok ale jakies doły łapie dni plodne sie zblizaja wielkimi krokami a my meżem cos sie nie mozemy sie zgrać na przytulanki.. i juz sobie mysle ze znowu pewnie nic z tego nie wyjdzie :( ehhhh

c176900d96ca5acc9fc01211f7895690.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zmierzyła tempke i jeszcze bardziej spadła myślę ze zaraz małpa przyjdzie idę do łazienki a tu krew, później zaczął mnie bolec brzuch. Teraz czekam aż się skończy.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dawno mnie tu nie było , ale brak weny . Czekam na @ więc mało co się udzielam żeby się nie stresować :)
    jak u was ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przestaje udzielać się na ovu , pozostawiam tylko wykres ( ukryty ) i pamiętnik również ukryty . To forum schodzi na psy , admin w ogóle się nie interesuje co się tu dzieje jest zamęt i nic więcej jeżeli któraś będzie chciała mieć kontakt ze mną zaprasza pw :) trzymam kciuki za was wszystkie aby wam się spełniło marzenie <3 trzymajcie się cieplutko <3

• werni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam ten wątek, dawno nie widziałam takiego, szkoda slow i nerwów na niego. Przeczytalam o occie ale nie będę go kupowała, zastanawiam się jak mój będzie brał witaminy np. Trzy miesiące to będzie lepiej, tylko zastanawiam się nad swoja owulka albo hormonami może u mnie cos źle jest.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Dziewczyny przestaje udzielać się na ovu , pozostawiam tylko wykres ( ukryty ) i pamiętnik również ukryty . To forum schodzi na psy , admin w ogóle się nie interesuje co się tu dzieje jest zamęt i nic więcej jeżeli któraś będzie chciała mieć kontakt ze mną zaprasza pw :) trzymam kciuki za was wszystkie aby wam się spełniło marzenie <3 trzymajcie się cieplutko <3
    a sie przejmujesz pomysl ze jak zajdziesz w ciaze to tez bedziesz histeryzowac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    a sie przejmujesz pomysl ze jak zajdziesz w ciaze to tez bedziesz histeryzowac :D
    oj kochana nie aż tak ;p

‹‹ 39 40 41 42 43
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ