Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dziś byłam po wzorniki obrączek w salonach i zobaczyć tytanową dla A. Ale Pani go chyba przekonała że mimo co wszyscy mówią złoto jest trwalsze:)
Teraz będziemy wybierać wzór a później trochę chyba poserduszkujemy W koncu weekend jest, szkoda tylko ze jutro do pracy ide:(
Jak wam mija wieczór?
Edit:
Zrobiłam dziś morfologie, glukoze i tarczyce. Wyniki będą w poniedziałek:)
I znalazłam super oferte dla kobiet w ciązy badań. Wszystkie potrzebne badania w pakiecie za 309złWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:51
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
Agnesia jak uważasz że lepiej ci zrobi taka przerwa od nas to na jakiś czas odejdź ale ja próbowałam i nie dałam rady po prostu nie musimy mówić o ciąży tutaj a wtedy wyluzujemy Fajnie że wybieracie obrączki czyli jednak Twój A. też złotą będzie miał ? Mój A. też jutro do pracy ale może uda mi się go na małe co nie co namówić
co do badań fajny pakiecik na pewno taniej wyjdzie niż gdyby osobno robić
Kiedy masz wyniki tych dzisiejszych badań , pewnie w poniedziałek ? Mój musi w pon, odebrać swoje bo gapa dziś zapomniała .
Zakręcona ja uważam że takie walentynki w domku są najlepsze no góra jakieś kino czy wyjść do restauracji ale i tak dom to dom można heheh
Werka i jak o której Twój wrócił dziś ? Grzeczny był ? Byłaś u tej koleżanki czy w domku ?
Ja zrobiłam dziś naleśniki , no Mój zjadł samo ciasto hehe a ja z bananem , nutellą , bitą śmietaną i oblane czekoladą zapchałam się jak nic
Jest tu ktoś w ogóle ?ZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dobry wieczór
Agnesia jak uważasz że lepiej ci zrobi taka przerwa od nas to na jakiś czas odejdź ale ja próbowałam i nie dałam rady po prostu nie musimy mówić o ciąży tutaj a wtedy wyluzujemy Fajnie że wybieracie obrączki czyli jednak Twój A. też złotą będzie miał ? Mój A. też jutro do pracy ale może uda mi się go na małe co nie co namówić
co do badań fajny pakiecik na pewno taniej wyjdzie niż gdyby osobno robić
Kiedy masz wyniki tych dzisiejszych badań , pewnie w poniedziałek ? Mój musi w pon, odebrać swoje bo gapa dziś zapomniała .
Zakręcona ja uważam że takie walentynki w domku są najlepsze no góra jakieś kino czy wyjść do restauracji ale i tak dom to dom można heheh
Werka i jak o której Twój wrócił dziś ? Grzeczny był ? Byłaś u tej koleżanki czy w domku ?
Ja zrobiłam dziś naleśniki , no Mój zjadł samo ciasto hehe a ja z bananem , nutellą , bitą śmietaną i oblane czekoladą zapchałam się jak nic
Jest tu ktoś w ogóle ?
Ja jestem!
Tzn ja wiem ze tutaj tak nie rozmawiamy ale gdy tutaj nikt nie odpisuje myszkuje po forum i czytam juz o ciazach ale dam rade tak czy siak wątpię żeby w pierwszym staraniu się udało.
A badania w cenie to:
-mocz
-morfologia
-glukoza
-ALT, ALP
-Kreatynina
-żelazo
-grupa krwi z kartą identyfikacyjna
-progesteron
-beta HCG
-HBs przeciwciala
-HCV przeciwciala
-HIV
-USR
-Toksoplazmoza Igm
-różyczka IgM
myślę że za 309zł nie jest drogo:) -
nick nieaktualny
-
Landryneczka pewnie , że najlepsze ale tylko jak są super miło spędzone i romantycznie Co do tych badań co Agnesia wrzuciła to wydaje się nie drogo bo wiele z tych badań ma taką cene , ze myśle , ze osobno by nas dużo więcej wyniosło to . Ja sobie zapisze te badania , na przyszłość zeby wiedzieć jakie zrobić badania bo każdy lekarz inaczej mówi a tu widzę jest dużo i konkretnie
-
nick nieaktualnyHej wszystkim
Niedawno wstała, zmogło mnie spanie jak nie wiem .
Dziś mi owulację wykryło , czas współżycia dobry . Teraz czekamy . Chciałabym już kolejny cykl . Jem sobie teraz nutellę zaraz będę skrobała ziemniaki . Mam mega ochotę na talarki z cebulką i mleczkiem ommmm
Zakręcona fakt ale te kilka pierwszych badań są tanie i można je za darmo zrobić więc różnie to może być z ceną
ale spisz sobie spisz ...
Miłego dnia -
nick nieaktualnyTak sa tez badania ktore mozna zrobic na nfz. Zobaczymy siostra mi podala jeszcze jedno laboratorium tanie:) bede musiala to oblicze jak sie oplaca bo wczoraj z moja lekarz sprawdzalysmy szczepienie ba rozyczke i przechodzilam wszystkie wiec rozyczka przeciwciala nie sa mi az tak tez potrzebne
-
nick nieaktualnyJa póki co nie myślę o ciążowych badaniach niektóre z tych wyżej wymienionych mam już zrobione więc luzik . Mocz morfologia nie jest droga więc czy na fundusz czy nie to nie robi mi różnicy a wiadomo że te dwa badania często się wykonuje w ciąży będę myślała jak zajdę
jak mija sobota ? -
nick nieaktualnyNo ja w sumie patrzylam na badania przed ciążą bo tez byl komplet. Jak bede w domu moge wam napisac jakie sa tylko ze moim zdaniem troche drogo jak na te badania skoro większość mozna zrobic na nfz:) i przez przypadek zobaczylam te na ciążowe:) a ja jestem na imprezce urodzinowej kuznki. Pozniej idziemy do znajonych na herbatke:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka w niedzielny poranek, nie byłam w końcu u Pauliny nie zdazylam bo wcześniej konczyla prace ale za to poszlam na spacer była ładna pogoda, wczoraj mój wziął wolne i kolo południa poszlismy się przejść ale ze wiał zimny wiatr to szybko wrocilismy. Pozniej kumpel przyjechał po nas i pojechalismy do Mannheim po polskie produkty bo w moim miescie zamknęli sklep z polskimi produktami wieczorem domowka u kumpla, teraz spimy ja leze.
-
Dziś i wczoraj niestety nie zmierzylam o stalej godzinie. Wćzoraj wypilam winko i dziś tempka poszła w gore. Ciekawa jestem jaka jutro będzie pewnie spadnie. Dziś 37,3.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wszystkim
My dziś kupiliśmy bilety do kina , i na 23 mamy seans
Werka moim zdaniem masz temp . zakłócone i ja bym ich nawet nie wpisywała . Agnesia ty też nie wpisuj dzisiejszej temp
kama no to widzę też walentynkowo z Greyem ale będzie bzykanko hahah po filmie -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Hej wszystkim
Werka moim zdaniem masz temp . zakłócone i ja bym ich nawet nie wpisywała . Agnesia ty też nie wpisuj dzisiejszej temp
kama no to widzę też walentynkowo z Greyem ale będzie bzykanko hahah po filmie
Ja wpisuje ale zaznaczam zeby nie bralo pod uwage tej temperatury. -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Hej wszystkim
kama no to widzę też walentynkowo z Greyem ale będzie bzykanko hahah po filmie -
nick nieaktualny
-
Ja tez wpisalam, a co do walentynek to sie okaze.Wczoraj pozyczylam dwie ksiazki od kumpla bede miala co robic. Lezymy zaraz idziemy spac.