Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:chyba nie skraca heh ale sa zdrobnienia jakieś bo patrzyłam kiedyś u nas będzie Adrianek gdzie ty byłaś jak cię nie było ?
Ja caly czas jestem, czytam. Nie pisze bo nie mam o czym. w sumie ostatnio tak wyluzowalam ze i na ovu mi sie czasem wejsc nie chce. -
nick nieaktualnykarolinka1992 wrote:hej dziewczyny przepraszam ale ja tak troche z innej beczki, mam pytanie, czy alkohol moze podnieść temperature? Wczoraj wieczorem wypiłam 2 piwa , a dziś rano mierze temperaturę a tu 36,86 a jeszcze wczoraj była coś okoł 36,0 spójrzcie..a i prawdopodobnie dziś szykuję się owulacja , prawdopodobnie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak w ogóle to Hejka
Miałam rano małe załamanie ale już jest lepiej . A. zrobił badania niestety tych najważniejszych dwóch nie FSH i estrogenu ale zrobi może w niedziele a jak nie to w poniedziałek Niestety musiał za nie zapłacić , skierowania na usg nie dostał i tak mnie to zdołowało ale cóż. Mówiłam mu że jak bd musiał zapłacić to niech ich nie robi zrobimy po 10 ale zrobił no to nic się nie odzywałam ale mógł chociaż wszystkie zrobić albo to FSH jeszcze ale niech już będzie . Zobaczymy jak te wyniki wyjdą .
Miłego dnia -
Hej kochane .
Co do imion to u mnie dla dziewczynki to Lilka , Michalinka , Blanka też ładnie Antoninka , Vanesska i Vanesska jest faworytem bo mój zakochany w tym imieniu i ustalone , ze jak bedzie córa pierwsza to Vanessa właśnie a co do chłopca to Antoś , Oliwier i Filip mi się podoba ale faworytem na pierwszego syna jest Oliwier Chciałabym Antosia ale mój D się nie zgadza , jemu się nie podoba w ogole to imię ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z mezem mielismy taki dylemat jak dac synowi na imie, Boze, przy nastepnej ciazy bedzie to samo, na bank. A bo to imie mi nie pasuje, mezowi to nie pasuje, a to sie zle kojarzy itd. Straszne to bylo a co najlepsze wiecej imion dla dziewczynek nam sie podobalo niz dla chlopcow.
-
hej dziewczyny byłam dzis z wynikami morfologii u rodzinnego i powiedziala mi ze wyniki juz powoli zakrawają pod anemie:/ przepisała żelazo ,witamine b12, no i kwas foliowy kazala brac to wiadomo i witamine c
myslicie ze to mogło byc powodem ze nieudanych prób zajscia w ciaże?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandra tez nie ignoruje jak wypije jedno piwo czy lampkę wina. Ostatnio czytalam na temat żelaza kwasie folkowym b 12 i ich niedobory co może spowodować.
-
nick nieaktualnyHej idę zaraz na badania obym dostała to czego potrzebuje i oczekuje. A pozniej znow praca. Tak sobie myślę że muszę trochę uciec z ovu i wyluzować. Ale to dziś głębiej przemyślę. bym tak zniknęła do 2 dni po owulacji, chociaż jak o tym myśle to wiem że będzie mi cieżko bo sie przyzwyczaiłam do was na forum
-
Hej dziewczyny co do walentynek to Ja z narzeczonym spędzam w domku , kolacyjka , hehe A on nie wiem co zrobi ale mówił , ze coś planuje , zobaczymy pewne jest to , ze 14.02 pracuje od 7-11 ale rano
A dzisiejszy dzień jest u mnie taki pochmurny ale zaraz ide na solarium pogrzać sie troszke jakieś zakupki i odstresowanie sie po pracy za godzinke kończe i zmykam .