Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Ja poluję na książki Greya . Muszę kupić hehe
co tak mało dziś się tutaj dzieje ?
Oj ja już tak dawno przeczytałam że już nie pamiętam:) Cały dzień byłam szczęśliwa jakoś teraz się 'zdołowałam'. Zaraz włączymy sobie z A. film i pójdziemy później spać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jak minął weekend ? U mnie bardzo zabawowo wyszalałam się z przyjaciółmi jak za dawnych czasów a jutro wracam juz do siebie do domku do UK .
Landryneczko kochanie z moim D ostatnio szukaliśmy dla mnie też książek " Greya " i znaleźliśmy w Empiku za 3 tomy czyli całość 101 zł Ja zabrać nie moge tego w bagaz bo za duzo by wazyło więc kupuje w Anglii i tam wynalazłam polską księgarnie i zamawiać bedziemy a na film pojdziemy sobie za jakiś czas albo w necie obejrzymy jak puszczą juz bo u nas od jakiegoś czasu Grey w kinach juz leci ale Ja wole obejrzeć w Polskim jezyku niż czasami domyślać się co mowią po angielsku Ja już po badaniu krwi śniadanko zjedzone i niedługo pakowanie . buziaki i miłego poniedziałku .Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny jak minął weekend ? U mnie bardzo zabawowo wyszalałam się z przyjaciółmi jak za dawnych czasów a jutro wracam juz do siebie do domku do UK .
Landryneczko kochanie z moim D ostatnio szukaliśmy dla mnie też książek " Greya " i znaleźliśmy w Empiku za 3 tomy czyli całość 101 zł Ja zabrać nie moge tego w bagaz bo za duzo by wazyło więc kupuje w Anglii i tam wynalazłam polską księgarnie i zamawiać bedziemy a na film pojdziemy sobie za jakiś czas albo w necie obejrzymy jak puszczą juz bo u nas od jakiegoś czasu Grey w kinach juz leci ale Ja wole obejrzeć w Polskim jezyku niż czasami domyślać się co mowią po angielsku Ja już po badaniu krwi śniadanko zjedzone i niedługo pakowanie . buziaki i miłego poniedziałku .
Też byłam u znajomych. Zakręcona jak jednak nie wyjdzie z ksiazkami to wiele osob na allegro wysyla za granice:) chociaż gdybyś kupiła tutaj ksiazki i byłaś w PL tydzień to do UK wiozłabyś już tylko jeden tom bo ta ksiazka bardzo wciaga:)
Dziś Szczecin szary i ponury. Cień cienia cienia na teście owulacyjnym. Nie mam pojecia co dziś robić w pracy chyba sie zanudze. Dziś 9 wiec dzien mojej wyplaty mozna poszalec po pracy -
nick nieaktualnyPoszłam i zaszalałam, haha. Wszystko przemyślałam i wyszłam z zakupami z apteki gdyby nie kolejka za mną to babka dałaby mi z 5 specyfików przygotowujących do ciąży ale udało się i kupiłam tylko olej z wiesiołka(siemie lniane wywołuje u mnie gazy) i lubrykant póki olej nie zadziała
-
nick nieaktualnyAgnesia jaki lubrykant kupiłaś w aptece ?
KASIKK luz w tyłeczku jak najbardziej wskazany
A ja chciałam dziś bo już od 5 dni nic ale nażarłam się w maku jak świnia i nie mogę się ruszać brzuch mnie tak boli i takie rozpychanie czuje . Mdliło mnie myślałam że z głodu ale ni huhu bo zjadłam i nadal jak ja usnę buuuuu
idę monte wcisnę w siebie jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 23:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIKK a naprawdę myślałam, że u Ciebie zakończy się cykl na zielono
Ja dzisiaj byłam pierwszy raz po pół roku na spinningu i myślałam, że wypluje płuca. Pierwsze 10 minut to był istny koszmar, ale całe szczęście całą godzine przejechałam A pomyśleć, że pół roku temu chodziłam co dziennie po 2 godz!
Miałam w zamiarze iść znowu jutro, ale niestety nie mogłam wejść na 4 piętro więc pewnie moje ciało się zbuntuje.
-
nick nieaktualnyHej
mnie A. wkurwił bo nie pojechał na te badania dziś tylko mówi że jutro zrobi wszystkie jeszcze raz po chuj się pytam . Wystarczy żeby dziś zrobił FSH i estradiol to on że dziś zmęczony i nie chce mu się i jutro powtórzy wszystkie . A niech robi co chce bogacz od siedmiu boleści ...
a ja mam przeczucie że w wakacje się uda o ile mnie nie wkurzy tak że przestanę z nim w dni płodne -
nick nieaktualnyA mnien mój A. też rano wkurzył bo wstawał o 4:30 do pracy i oczywiscie budzik co 5 minut do 5 rano dzwonił a on się podnieść nie mógł w kązdym razie zrobił tak że ja się obudziłam i nie mogłam spać a co za tym idzie moja temperatura jest bardzo niewiarygodna. Zdenerwowałam sie o to dlatego że to już zaraz połowa cyklu a ja nie ufam testom owu tak do konca. I w ten oto sposob w 2 najwazniejsze dni nie bede miała zmierzonej temperatury, bo dziś idę na noc do pracy wątpię żebyśmy kończyły o 3 żebym mogła o 6:30 zmierzyć temp. to jest mój zły dzień więc idę zjeść maka !