X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
Odpowiedz

Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poluję na książki Greya . Muszę kupić hehe
    co tak mało dziś się tutaj dzieje ?

• werni Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to dzis spalismy do poludnia a raczej moj a pozniej leniuchowanie.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się popiło to tak jest :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIKK widzę że nowy cykl jednak zaczęłaś ,szkoda :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ja poluję na książki Greya . Muszę kupić hehe
    co tak mało dziś się tutaj dzieje ?

Oj ja już tak dawno przeczytałam że już nie pamiętam:) Cały dzień byłam szczęśliwa jakoś teraz się 'zdołowałam'. Zaraz włączymy sobie z A. film i pójdziemy później spać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Oj ja już tak dawno przeczytałam że już nie pamiętam:) Cały dzień byłam szczęśliwa jakoś teraz się 'zdołowałam'. Zaraz włączymy sobie z A. film i pójdziemy później spać :)
    a co się dzieje że się zdołowałaś ?

• werni Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jak wypije to śpi do południa:) wwłaśnie co się dzieje?

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    a co się dzieje że się zdołowałaś ?
    tzn nic takiego po prostu jakiś taki humor dostałam :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) jak minął weekend ? U mnie bardzo zabawowo ;) wyszalałam się z przyjaciółmi jak za dawnych czasów a jutro wracam juz do siebie do domku do UK .
    Landryneczko kochanie z moim D ostatnio szukaliśmy dla mnie też książek " Greya " i znaleźliśmy w Empiku za 3 tomy czyli całość 101 zł ;) Ja zabrać nie moge tego w bagaz bo za duzo by wazyło więc kupuje w Anglii i tam wynalazłam polską księgarnie i zamawiać bedziemy a na film pojdziemy sobie za jakiś czas albo w necie obejrzymy jak puszczą juz bo u nas od jakiegoś czasu Grey w kinach juz leci ale Ja wole obejrzeć w Polskim jezyku niż czasami domyślać się co mowią po angielsku ;) Ja już po badaniu krwi ;) śniadanko zjedzone i niedługo pakowanie . buziaki i miłego poniedziałku .

Helen lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hej dziewczyny ;) jak minął weekend ? U mnie bardzo zabawowo ;) wyszalałam się z przyjaciółmi jak za dawnych czasów a jutro wracam juz do siebie do domku do UK .
    Landryneczko kochanie z moim D ostatnio szukaliśmy dla mnie też książek " Greya " i znaleźliśmy w Empiku za 3 tomy czyli całość 101 zł ;) Ja zabrać nie moge tego w bagaz bo za duzo by wazyło więc kupuje w Anglii i tam wynalazłam polską księgarnie i zamawiać bedziemy a na film pojdziemy sobie za jakiś czas albo w necie obejrzymy jak puszczą juz bo u nas od jakiegoś czasu Grey w kinach juz leci ale Ja wole obejrzeć w Polskim jezyku niż czasami domyślać się co mowią po angielsku ;) Ja już po badaniu krwi ;) śniadanko zjedzone i niedługo pakowanie . buziaki i miłego poniedziałku .

Też byłam u znajomych. Zakręcona jak jednak nie wyjdzie z ksiazkami to wiele osob na allegro wysyla za granice:) chociaż gdybyś kupiła tutaj ksiazki i byłaś w PL tydzień to do UK wiozłabyś już tylko jeden tom bo ta ksiazka bardzo wciaga:)
    Dziś Szczecin szary i ponury. Cień cienia cienia na teście owulacyjnym. Nie mam pojecia co dziś robić w pracy :( chyba sie zanudze. Dziś 9 wiec dzien mojej wyplaty mozna poszalec po pracy ;D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesja hahaha no tak , jak jest wypłata to się szaleje haha , u mnie jutro dzien wypłaty hahaha ;D
    Co do książek to możliwe ale jednak kupie sobie tam bede miała na miejscu w domku ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam i zaszalałam, haha. Wszystko przemyślałam i wyszłam z zakupami z apteki gdyby nie kolejka za mną to babka dałaby mi z 5 specyfików przygotowujących do ciąży ale udało się i kupiłam tylko olej z wiesiołka(siemie lniane wywołuje u mnie gazy) i lubrykant póki olej nie zadziała :)

• KASIKK Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    KASIKK widzę że nowy cykl jednak zaczęłaś ,szkoda :(

Dobry Wieczór wszystkim

no wielka szkoda Landryneczko ale cóz poradzic...tak to jest chyba czas naprawde wrzucić na luz he he

c176900d96ca5acc9fc01211f7895690.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia jaki lubrykant kupiłaś w aptece ?
    KASIKK luz w tyłeczku jak najbardziej wskazany :)
    A ja chciałam dziś <3 bo już od 5 dni nic ale nażarłam się w maku jak świnia i nie mogę się ruszać brzuch mnie tak boli i takie rozpychanie czuje . Mdliło mnie myślałam że z głodu ale ni huhu bo zjadłam i nadal :( jak ja usnę buuuuu :(

idę monte wcisnę w siebie jeszcze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 23:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam: K-Y Lubricating Jelly :) Pani powiedziała że nie zaszkodzi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIKK a naprawdę myślałam, że u Ciebie zakończy się cykl na zielono :)

Ja dzisiaj byłam pierwszy raz po pół roku na spinningu i myślałam, że wypluje płuca. Pierwsze 10 minut to był istny koszmar, ale całe szczęście całą godzine przejechałam :) A pomyśleć, że pół roku temu chodziłam co dziennie po 2 godz!

Miałam w zamiarze iść znowu jutro, ale niestety nie mogłam wejść na 4 piętro więc pewnie moje ciało się zbuntuje. :)

• KASIKK Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ano widzisz :-) a zooonkk ale cóż czuje ze ten cykl bedzie nalezał do mnie hehehe
    jakis głupkowaty humorek mam ;-)
    a jak tam u Was??

• KASIKK Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to biore teraz to żelazo ,b6, bo mialam bardzo niską morfologie tak ze mam nadzieje ze taka odnowiona to zaraz załapie ciążowego wirusaaa :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    mnie A. wkurwił bo nie pojechał na te badania dziś tylko mówi że jutro zrobi wszystkie jeszcze raz :/ po chuj się pytam . Wystarczy żeby dziś zrobił FSH i estradiol to on że dziś zmęczony i nie chce mu się :/ i jutro powtórzy wszystkie . A niech robi co chce bogacz od siedmiu boleści ...

a ja mam przeczucie że w wakacje się uda o ile mnie nie wkurzy tak że przestanę z nim <3 w dni płodne

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnien mój A. też rano wkurzył bo wstawał o 4:30 do pracy i oczywiscie budzik co 5 minut do 5 rano dzwonił a on się podnieść nie mógł w kązdym razie zrobił tak że ja się obudziłam i nie mogłam spać a co za tym idzie moja temperatura jest bardzo niewiarygodna. Zdenerwowałam sie o to dlatego że to już zaraz połowa cyklu a ja nie ufam testom owu tak do konca. I w ten oto sposob w 2 najwazniejsze dni nie bede miała zmierzonej temperatury, bo dziś idę na noc do pracy wątpię żebyśmy kończyły o 3 żebym mogła o 6:30 zmierzyć temp. :(:( to jest mój zły dzień więc idę zjeść maka ! :D

‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ