Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ala wiem że może łatwo się mówi żebyś sięnie denerwowała, ale nie bierz tak do serca tego co powiedział jeden kardiolog. Może chciał cię nastraszyć. Jak okaże się że faktycznie ciąża jest to skonsultuj się z innym lekarzem. Po takim tekscie ten pewnie kazał by ci usunąć tak z lenistwa zamiast ci pomóc. Jesteś silna i dasz radę tylko troche wiary w siebie. Tego twojego huja szefa przydalo by sie za jaja powiesić, albo wsadzić do pierdla a innym wspolwięźniom powiedziec że za pedofilie siedzi to by wtedy wiedział jak to jest być dręczonym!
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Matkoscurko, nie mam siły na wróżenie, przytulaliśmy się z moim misiem-pysiem już dwa razy od 7:30 i mogłabym się przytulać jeszcze z 8 razy dzisiaj, a przecież jestem przed okresikiem i zupełnie się nie kalkuluje. Chyba że dostanę jakąś biżuterię w serduszka nafaszerowane kryształkami swarowskiego
BTW, co rozdawali ostatnio w Pandorze? Były tam kolejki jak za komuny!
Aleala, a co możesz zrobić żeby się serduszko zregenerowało? Bo ja myślę, że najbardziej pomoże mu odpoczynek od pracy
Yousee, trzymaj się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 12:58
-
Yousee trzymaj się dzielnie!
Ala nie ma co się nakręcać, a już najbardziej negatywnie nastawiać. Zrobisz wszystko żeby i Maluch był cały i zdrowi, i serducho wytrzymało.
Pamiętaj, że masz u swego boku księcia z bajki, co smoki wszystkie ubije
Zwei no buagaaam... Twojego słodziusieńkiego serduszkowania nie zniesę!
P.S. Do wszystkich trolli podczytujących nasz wątek:
możecie się grzać w naszej zajebistości, ale róbcie to z dala i nie wtykajcie paluchów!zwei_kresken, Vesper, Katarzyna87, myshka84 lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Zwei no buagaaam... Twojego słodziusieńkiego serduszkowania nie zniesę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 13:37
Katarzyna87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
aaaa, Zwei Potrzebujemy dopisku: Wchodzisz na własną odpowiedzialność. Wątek tylko dla Ludzi z Wyobraźnią i dużą porcją LwD!
Aleala widzę cień cienia, ale skoro test wadliwy, to... bez wzgledu na rozwój okoliczności, mogę zaproponować kontakt do super kardiologa z okolic Krakowa. W razie czego pisz na priv
No i dzięki za porady - już wiem, to wszystko przez brak chujsteczek i przez Jakupa porywacza! poskarżę się lekarzowi, że mi nie powiedział! to dlatego Alexis i Ridżu kapryszą! odmawiają mi progesteronowego blejkowania
oszaleję, śniło mi się dzisiaj, ze opycham się glutenowymi wypiekamiBozszzze, ale były dobre...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 15:05
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Laski moj kardiolog jest zajebisty! W czasie gdy inni zganiali moje dolegliwosci na czas dojrzewania on podjoł sie operacji ktora pomogla
takze kardiologa nie zmieniam
Vesper, Baronowa_83, Blondik lubią tę wiadomość
-
U Was też tak wieje? U nas dziś wiatr kosztował jedno życie ludzkie
Chciałam iść pobiegać, ale jak zobaczyłam jak ludźmi miota na ulicy to postanowiłam zrezygnować. Wtedy mój rączy Sir Pytong i przyczepiony do niego Małż zaproponowali, żebym biegła z wiatrem, a potem zadzwoniła, to Małżonek mnie odbierzeNo to lecę
Vesper, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Ja fasolowe ciacho zwykle polewam kakaową polewą zrobioną z ksylitolu
Ale z białą czekoladą też pewnie jest ekstra
Aktualnie mam w kuchni ciacho marchewkowe z nutkami jabłek i gruszek, upieczone z resztek z sokowirówki, które normalnie się wyrzuca
I rondelek super-mocnego bulionu ugotowanego na kościach z pieczonego kurczaka, które również zwykle się wyrzuca. Recykling kuchenny
26. dc, bagno dzisiaj z rana na 6 cm, wyrabiam normy bagienne na trzy miesiące
Nawet przy serduszkowaniu z moim pysiaczkiem było trochę za mokro hihihi <zawstydzona> Skąd tyle śluziku? Dodam że moje cycuszki są okrągłe i cały dzień jestem senna. Myślicie że mogłam zafasolkować???!!!!!1111??
A tak serio, to mam nadzieję, że to nie będzie moda na okres, bo Lady Alexis w 26. dniu cyklu to sobie wygląda, jak cykl 40-dniowy.
Chyba, że organizm robi mnie w uja i zaraz ni z tego, ni z owego, wyskoczy Ridż jak pajac z pudełka.
Ala, mi ten test wygląda na wadliwy, bo dziwnie to jest rozmazane. Beta albo powtórka sikania wyjaśni sprawę. Spokojnie, nawet jeśli zaskoczyłaś, to tylko się cieszyćZadbają o Ciebie, będziesz leżeć brzuchem do góry na L4 i mieć wszystko tam, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę, a zaczyna się strefa królowania Luzu.
Vesper, Katarzyna87, aleala, odrobinacheci, emaj lubią tę wiadomość