Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja też twierdze, że za duzo stresu w moje pracy jest. A poza tym stresem, to pracuję w budownictwie, ciąle wieje, ciagle grzeje, w budynku mam +25 na zewnątrz 20-40 stopni mniej, chodzę ciagle zmarznięta albo przegrzana a potem znowu zmarznięta. Jestem zahartowana na tyle, ze wcale nie choruję, ale staram się tez nie pracowac więcej niż 8h, czasem mam zrywy do 10 ale do 6 tez się zdarza... Pamiętaj, ze tego czasu nikt Ci nie zwróci
powodzenia w dobrych wyborach
Ja teraz dostałam podwyzkę o 25%, nawet nie waham się ze staraniem w tym cyklu, w dupę z tą podwyzką, teraz jest czas na dziecko (pamięta, że średnią liczą z 12 miesiecy, wiec mogę trochę popracować)
-
nick nieaktualnydostałam ją w ostatnim dniu 2015, w dniu, kiedy dostałam @, bo beta spadła mi do poziomu takiego, że Ridż odważył się przyjść, byłam wrakiem człowieka chyba. Podziękowałam ze słowani, że dziękuję bardzo oraz, że nie wnioskowałam i poszłam do domu
od tego czasu nie było mnie w pracy, ale będę 11.01 wiec chyba powoli musze zacząć ogarniac nową rzeczywistośc
-
Przepraszam, że znowu o sobie...
Chwale się. Pierogi bez gluta wyszly pyszne i wszystkim smakowały. Z mamą miałyśmy obawy czy będą ok. Ale jako pierwsze zniknęły ze stołu.
Widziałam fajne zdjęcie placków. Ale nie widziałam przepisu. Uważam, że to bardzo nie ładnie i powinno się zabronić wstawiać tak smakowite zdjęcia bez przepisu.
Dziękuję za uwagę. Ide na pasterke.Maczek, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Siema Wiedzmy, my korzystamy z pieknejm zimowej aury ^^ chociaz Niemałż nie pozwala mi an dalekie spacery i zagania mnie jak kurczaka gdy tylko odejdziemy od domu dalej niz 500m
Od paru godz mam skurcze co 10min, a teraz juz w sumie co 7. Ale nie boli wcalenie wiem czy jechac czy czekac
Ciepla kapiel w kazdym razie ich nie odgonila.
Blondik, emaj lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:akcja mojego porodu zwalnia, mozna sie rozejsc hahaha
ostatniskur cz po 12min
Edit: a tak na serio to wasza córka chce aby mama jej się wyspała, co by sił miała;) córka zmieniła ,więc czas porodu na rano :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 23:25
-
Dzień dobry dziewczęta. Witam w tych pięknych okolicznościach przyrody
U mnie mróz zelżał, jest -7', a do tego od wczorajszej nocy pada śnieg. Piękna zima. Dzisiaj obtoczę młodą w śpiworek, koc i popróbuję możliwości wózka na śniegu
Mało mnie ostatnio. Ale tak jak kiedyś Wam pisałam, z racji pracy mojego męża, wiodę raczej samotne macierzyństwo/rodzicielstwo. Żaba jest ze mną i w sumie tylko ze mną bez przerwy. Jak mąż wraca z pracy, to czas na kąpiel, koryto i sen.
Dlatego jak trafia się wolny dzień, to znikam dla świata i jestem tylko dla tego mojego rodzinnego światka.
A do tego przedwczoraj załapałam focha, bo jedna z babć postanowiła odprawiać mi gusła nad łóżeczkiem, latać ze świecą (podobno egzorcyzmowaną!!!) i inne cuda, bo Żaba wyła. No fakt - wyła aż spazmów dostała. Może kolka, a może kolejny legendarny skok rozwojowy 7 tyg.?
Vuko!!! pewnie urodziłaś jużCzekamy na wieści.
Zwei znów ta szmać hamerykańska psuje piękny wykres. Od następnego cyklu, won mi z nim na przynajmniej 9 miesięcy. -
Vuko, mnie te pierwsze co 5 minut tez nie bolaly, a trwaly 5 godzin, dopiero nad ranem pojechalismy do szpitala
Czekamy na wieści i foto
dziewczyny, zdrowie najwazniejsze, wiem, że łatwo się mówi, ale nie warto pracować kosztem zdrowia, samopoczucia i fundowac sobie choroby na starosc. Zwei, moze czas sprobowac swojej działalności, to naprawde nie takie straszne.
Dziewczyny, może Wy wiecie, bo co lekarz to sprzeczna opinia... czy gluten przedostaje się do mleka matki? Odrzucilam nabial- nadal są objawy alergii... Kolejnym najczestszym alergenem jets niby pszenica... Zastanawiam się nad dietą bez glutenu...może ona pomoże... Tylko, ze juz prawie nic nie jem, aż dziwne, że mam ja czym karmić
Małż ma za dwa tyg 30stkę... Podpowiedzcie jakiś wystrzałowy prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 08:54
-
Ja na 30-stke mojego malza poszlam na latwizne i w urodzinowym prezencie tego dnia zostałam jego żoną i wszyscy goscie weselni zyczyli mu 100 lat
lauda., Katarzyna87, emaj, Baronowa_83, JoHanna, kattalinna, Basik122, Blondik, Morwa, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Blondik jesli dziecko ma kolki to najczesciej z powodu niedojezalego układu a nie tego co jesz. Jak dojrzeje to kolki przejdą. Choćbyś piła wodę, jesli to prawdziwe kolki to i tak bedzie płakać. Szwagier wyl 3 miesiące i nagle przeszlo.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Blondik - jeśli mąż lubi czytać książki to polecam czytnik do ebooków (ja to każdemu polecam bo sama mam ten gadżet, czytam sporo i jestem nim zachwycona). Wydaje mi się że fajny jest też alkomat, kamerka do samochodu
Hmmm jak coś mi przyjdzie do głowy to dam znać.
Edit: AlaBezcenne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 10:54
aleala, Marta.83, Blondik lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho