Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Noo to mysle ze jednak gacie bo spodnie to wiesz taniej od testow nie wyjda
Ale ja radze lepiej na allegro kupic juz pozytywny test bo po co bedziesz sikac skoro juz wiesz ze jestes w ciazy?
Marta widziałam właśniedzięki za wierszyk Twój i Ali ,no ale pięcioraczki to by mnie przerosły :p 5 dzieci było by ok ale najlepiej w 2 lub 3 turach :p
-
Morwa wrote:Cholera a ja noszę głównie czarne spodnie ! Przeca na nich gówno się zobaczy a raczej nie zobaczy :p muszę koniecznie zmienić gacie albo kolor spodni ,to na testach się zaoszczędzi:p
Ściągasz porty i nosowo szukasz kleksa
Morwa, ciri22, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:taaa to potem Ci powidza ze zrobilas to dla 500zl na kazde dziecko i wymysla cos zebys tej kasy nie dostawala
bo to spisek by zrujnować Polski budzet
Edit: no i dużego busa trzeba by było kupić bo do zwykłego auta nie ma szans by taką gromadkę zapakować :pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:46
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja to wiem ale dla nich i tak bylabys juz bogata
Edit : wiecie ,że dzisiaj mam owulacje księżycową? Będę pytongować przy świetle księżycaa to wszystko dla dziedzica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:57
ciri22, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wow to uwazaj wyjdzie Ci wilkolaczek
urodzi sie caly owlosiony
PS. moja siostra sie taka urodzila i jej sie na szczescie to wytarlo.Byla czarna i wlochata jak malpkaciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo co chodzi z ksieżycową owulacją? Ja tez chcę...
spytam wprost, jeśli w dniu moich urodzin była pierwsza kwadra, a w tygodniu poprzednim z Alexis też była pierwsza kwadra, to nie muszę juz robić testu nawet, bo to bardziej niż pewne, ze zaciążyłam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:02
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:o co chodzi z ksieżycową owulacją? Ja tez chcę...
spytam wprost, jeśli w dniu moich urodzin była pierwsza kwadra, a w tygodniu poprzednim z Alexis też była pierwsza kwadra, to nie muszę juz robić testu nawet, bo to bardziej niż pewne, ze zaciążyłam ?
http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php
I sprawdzasz swoją datę urodzenia. Ja Odliczam dni do pełni bo najpierw wyskoczyła ja a potem była pełnia :p i teraz szukam w tym miesiącu kiedy przypada taki dzień :p przykładowo urodziłam się 8.02.1990r a to jeden dzień przed pełnią księżyca, czyli w tym roku wypadłaby owulacja księżycowa na : 23.01, 21.02, 22.03 itd.
Testu nie musisz kupować :p to bardziej niż pewne ,że w ciąży będzieszhaha a tak na serio to pic na wodę ale sprawdzić możesz
Edit: obiera sobie za azymut pełnie, bądź nów, bo one w tym kalendarzu są stałe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:18
-
emilanka wrote:Dziewczyny ten gówno-huragan trwa tam dobre kilka miesięcy ... Posty i konta są na
bieżąco usuwane więc nie dojdzie się do źródła. To taka święta wojna jak w Izraelu - leją się ale już żadna ze stron nie pamięta dokładnie o co poszło :p
dziewczyny widzę, że macie zagwozdkę o co kaman
wyjaśniam
mamy trolla od ponad 2 lat, który co jakiś czas się uruchamia i wyzywa resztę od piz.., idiotek, ścier itp
staramy się nie reagować, ale czasami puszczają nerwy
z resztą adminowi też się ostro oberwało
laska ma już chyba dwudziesty któryś nick
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
emilanka wrote:Czyli nici ze szczepionki?
Dzięki dziewczyny za rady dotyczące kataru. Aromaktiw chętnie bym kupiła ale tu nie ma. Za to kupilam olbas dla niemowląt, może to coś podobnego. Jakieś olejki eteryczne.
Hania po szczepieniu. Spi. Płakała biedna, wręcz krzyczala ale przytulilam ją i się szybko uspokoiła. Sama też się pobeczalam.Robimy drugiego Dziedzica
-
Morwa wrote:Wchodzisz tu
http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php
I sprawdzasz swoją datę urodzenia. Ja Odliczam dni do pełni bo najpierw wyskoczyła ja a potem była pełnia :p i teraz szukam w tym miesiącu kiedy przypada taki dzień :p przykładowo urodziłam się 8.02.1990r a to jeden dzień przed pełnią księżyca, czyli w tym roku wypadłaby owulacja księżycowa na : 23.01, 21.02, 22.03 itd.
Testu nie musisz kupować :p to bardziej niż pewne ,że w ciąży będzieszhaha a tak na serio to pic na wodę ale sprawdzić możesz
Edit: obiera sobie za azymut pełnie, bądź nów, bo one w tym kalendarzu są stałe.
czyli powinnam pytongować 14 stycznia.... to niebałdzo... nie wyszło... szczególnie, że ani pytongowania nie było, ani dni płodnych wtedy.... 7dcyklu wtedy był...
Szukam dalej.
Edycja: jest szansa na zgranie się w lutym. Tylko wtedy szlag trafi teorię, że kobieta jest najpłodniejsza w miesiącu swoich urodzin. Widać, co za dużo to nie zdrowo.
Dzielna HaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:25
-
Reni wrote:dziewczyny widzę, że macie zagwozdkę o co kaman
wyjaśniam
mamy trolla od ponad 2 lat, który co jakiś czas się uruchamia i wyzywa resztę od piz.., idiotek, ścier itp
staramy się nie reagować, ale czasami puszczają nerwy
z resztą adminowi też się ostro oberwało
laska ma już chyba dwudziesty któryś nickze jej się to nie nudzi to się trochę dziwię. Rzeczywiście albo jest nawiedzoną albo ma coś z głową, albo jedno i drugie, bo tego się inaczej nie da wytłumaczyć. Szkoda mi was..
Reni lubi tę wiadomość