X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to mysle ze jednak gacie bo spodnie to wiesz taniej od testow nie wyjda :D Ale ja radze lepiej na allegro kupic juz pozytywny test bo po co bedziesz sikac skoro juz wiesz ze jestes w ciazy?
    Tajnej byłoby nie wyrzucać moich pozytywnych testów ciążowych, że mnie diabeł pokusił i kazał nie kolekcjonować siuśków. Trzeba było w ramkę oprawić i wrzucić zdjęcie na facebooka, wtedy by wszyscy już wiedzieli :p

Marta widziałam właśnie :D dzięki za wierszyk Twój i Ali ,no ale pięcioraczki to by mnie przerosły :p 5 dzieci było by ok ale najlepiej w 2 lub 3 turach :p

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Cholera a ja noszę głównie czarne spodnie ! Przeca na nich gówno się zobaczy a raczej nie zobaczy :p muszę koniecznie zmienić gacie albo kolor spodni ,to na testach się zaoszczędzi:p
    Zawsze możesz sobie kleksa wywąchać :P Ściągasz porty i nosowo szukasz kleksa :P

Morwa, ciri22, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa co się będziesz rozdrabniać :)
    40d82bb1edb2476fmed.jpg

Marta.83 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Morwa co się będziesz rozdrabniać :)
    40d82bb1edb2476fmed.jpg
    Oooo ja jak fajnie cała drużyna piłkarska :D kogo by tu postawić na bramce? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa to potem Ci powidza ze zrobilas to dla 500zl na kazde dziecko i wymysla cos zebys tej kasy nie dostawala :P bo to spisek by zrujnować Polski budzet :D

• Morwa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    taaa to potem Ci powidza ze zrobilas to dla 500zl na kazde dziecko i wymysla cos zebys tej kasy nie dostawala :P bo to spisek by zrujnować Polski budzet :D
    Jak dają na drugie i każde kolejne dziecko to było by 5000 miesięcznie. To co trzeba by było wydać na opiekunki do pomocy przy dzieciach to jeszcze musiałabym dopłacić :p

Edit: no i dużego busa trzeba by było kupić bo do zwykłego auta nie ma szans by taką gromadkę zapakować :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wiem ale dla nich i tak bylabys juz bogata :D

• Morwa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja to wiem ale dla nich i tak bylabys juz bogata :D
    Musieliby płacić 5000 na jedną dziecko, czyli 50 tysiaków na wszystkie miesięcznie ,wtedy mogłabym się poczuć bogatsza :p a tak to jak te 5 tysiaków mogłoby się mierzyć z tym co te hieny z sejmu biorą co miesiąc za nic nie robienie..?

Edit : wiecie ,że dzisiaj mam owulacje księżycową? Będę pytongować przy świetle księżyca :D a to wszystko dla dziedzica :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:57

ciri22, emaj lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow to uwazaj wyjdzie Ci wilkolaczek :D urodzi sie caly owlosiony :P

PS. moja siostra sie taka urodzila i jej sie na szczescie to wytarlo.Byla czarna i wlochata jak malpka :D

• Morwa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wow to uwazaj wyjdzie Ci wilkolaczek :D urodzi sie caly owlosiony :P

PS. moja siostra sie taka urodzila i jej sie na szczescie to wytarlo.Byla czarna i wlochata jak malpka :D
    To zupełnie po mamusi , bo ja się właśnie taka po terminie urodziłam. Jak mnie rodzice do domu przywieźli to rodzeństwo spytało ,czy w zoo byli bo miała być siostra a nie czarna małpka :p wszystko znikło bardzo szybko a mając rok byłam już śliczną blondyneczką :D

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo to zycze CI takiego Wilkolaczka malego :D w sam raz na owulacje księżycową :D

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o co chodzi z ksieżycową owulacją? Ja tez chcę...

spytam wprost, jeśli w dniu moich urodzin była pierwsza kwadra, a w tygodniu poprzednim z Alexis też była pierwsza kwadra, to nie muszę juz robić testu nawet, bo to bardziej niż pewne, ze zaciążyłam ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:02

• Morwa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie co znalazłam :D

http://iv.pl/images/79778621019963505006.jpg

Marta.83, ciri22, Katarzyna87, iwcia77, Blondik, emaj, JoHanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do badania szyjki elegancko, w końcu wiesz kiedy jest otwarta a kiedy zamknięta :D

Morwa, Blondik, Emma80 lubią tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Nas i tak się mówi, nie potrzebujemy gufnobuszy.
    Ridż, Aleksis, Pytongowanie już dawno wyszły po za kręgi tego wątku :)

Morwa lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    o co chodzi z ksieżycową owulacją? Ja tez chcę...

spytam wprost, jeśli w dniu moich urodzin była pierwsza kwadra, a w tygodniu poprzednim z Alexis też była pierwsza kwadra, to nie muszę juz robić testu nawet, bo to bardziej niż pewne, ze zaciążyłam ? :)
    Wchodzisz tu
    http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php
    I sprawdzasz swoją datę urodzenia. Ja Odliczam dni do pełni bo najpierw wyskoczyła ja a potem była pełnia :p i teraz szukam w tym miesiącu kiedy przypada taki dzień :p przykładowo urodziłam się 8.02.1990r a to jeden dzień przed pełnią księżyca, czyli w tym roku wypadłaby owulacja księżycowa na : 23.01, 21.02, 22.03 itd.

Testu nie musisz kupować :p to bardziej niż pewne ,że w ciąży będziesz :D haha a tak na serio to pic na wodę ale sprawdzić możesz ;)

Edit: obiera sobie za azymut pełnie, bądź nów, bo one w tym kalendarzu są stałe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:18

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilanka wrote:
    Dziewczyny ten gówno-huragan trwa tam dobre kilka miesięcy ... Posty i konta są na
    bieżąco usuwane więc nie dojdzie się do źródła. To taka święta wojna jak w Izraelu - leją się ale już żadna ze stron nie pamięta dokładnie o co poszło :p

dziewczyny widzę, że macie zagwozdkę o co kaman

wyjaśniam
    mamy trolla od ponad 2 lat, który co jakiś czas się uruchamia i wyzywa resztę od piz.., idiotek, ścier itp
    staramy się nie reagować, ale czasami puszczają nerwy
    z resztą adminowi też się ostro oberwało :-)
    laska ma już chyba dwudziesty któryś nick

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilanka wrote:
    Czyli nici ze szczepionki?
    To jest Szkocja tu się nie szczepi tylko przy gorączce.

Dzięki dziewczyny za rady dotyczące kataru. Aromaktiw chętnie bym kupiła ale tu nie ma. Za to kupilam olbas dla niemowląt, może to coś podobnego. Jakieś olejki eteryczne.

Hania po szczepieniu. Spi. Płakała biedna, wręcz krzyczala ale przytulilam ją i się szybko uspokoiła. Sama też się pobeczalam.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wchodzisz tu
    http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php
    I sprawdzasz swoją datę urodzenia. Ja Odliczam dni do pełni bo najpierw wyskoczyła ja a potem była pełnia :p i teraz szukam w tym miesiącu kiedy przypada taki dzień :p przykładowo urodziłam się 8.02.1990r a to jeden dzień przed pełnią księżyca, czyli w tym roku wypadłaby owulacja księżycowa na : 23.01, 21.02, 22.03 itd.

Testu nie musisz kupować :p to bardziej niż pewne ,że w ciąży będziesz :D haha a tak na serio to pic na wodę ale sprawdzić możesz ;)

Edit: obiera sobie za azymut pełnie, bądź nów, bo one w tym kalendarzu są stałe.
    Urodziłam się 4 dni po nowiu....
    czyli powinnam pytongować 14 stycznia.... to niebałdzo... nie wyszło... szczególnie, że ani pytongowania nie było, ani dni płodnych wtedy.... 7dcyklu wtedy był...
    Szukam dalej.

Edycja: jest szansa na zgranie się w lutym. Tylko wtedy szlag trafi teorię, że kobieta jest najpłodniejsza w miesiącu swoich urodzin. Widać, co za dużo to nie zdrowo ;-).

Dzielna Hania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:25

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dziewczyny widzę, że macie zagwozdkę o co kaman

wyjaśniam
    mamy trolla od ponad 2 lat, który co jakiś czas się uruchamia i wyzywa resztę od piz.., idiotek, ścier itp
    staramy się nie reagować, ale czasami puszczają nerwy
    z resztą adminowi też się ostro oberwało :-)
    laska ma już chyba dwudziesty któryś nick
    Nie dziwię się że nerwy puszczają. Dwa lata to kawał czasu :/ ze jej się to nie nudzi to się trochę dziwię. Rzeczywiście albo jest nawiedzoną albo ma coś z głową, albo jedno i drugie, bo tego się inaczej nie da wytłumaczyć. Szkoda mi was..

Reni lubi tę wiadomość

‹‹ 1506 1507 1508 1509 1510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ