Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Saxaaa ale z Ciebie lachon!!!! Brałabym :p
A sabat najprawdopodobniej w parku slaskim Karowice/Chorzów
Edek: Katt co do butów to jako byly pracownik w branży obuwniczej i posiadacz rozmiaru xx i pół to doradzam zawsze kupic ten mniejszy i uwaga: założyć w domu na wilgotną (taką odwirowaną ale nie wysuszoną) skarpetkę, ponieważ już po 3 godzinach takiego siedzenia w bucie w domu ten sie rozbije i dopasuje. Jesli kupisz wieksze to i tak w wyniku naturalnej eksploatacji but sie rozbije a Ty bedziesz wiecznie kombinować z wkładkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 19:43
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Jam mam wtedy urlop. A gdzie to spotkanie mniej więcej?
Dziś doszła moja boska sukienka! !!!
Zaraz wam pokaże
Emma to ile ty masz lat że od 97 jeździsz, ja to wtedy do 7 klasy chodziłam?! -
saxatilia wrote:Kurde laski bo ja nie wiem gdzie wtedy bede ale jak coś to piszecie! 18,19 jestem w poznaniu mam wesele. Pozniej jakieś bory tucholskie hel i zakopane
saxatilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zawsze buty za Male kupowalam i dostawały jednak za malutkie.
Szczególnie glany były upierdliwe ale Male 37 licznie na nodze wyglądały jeszcze białe były. Od. Niedawna w zasadzie nie kupuje za małych butów. I przestałam sie oszukiwać ze nadal nasze rozmiar 36:-) i o dziwo ubrania lepiej na mnie wyglądają większe -
aleala wrote:Wlasnie! Autostradą szybko przemkniesz droga Paolalo :p a i przez Krzyże i Olkusz droga nie najgorsza :p
Opcja przez Olkusz jest lepsza;) Saxa sukienka i FIGURA szalooowa!!! Idę na weselicho w czerwcu i teraz mam za duży wybór sukienek , no byłaby jedna to nie byłoby problemu :]saxatilia lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Posprzatałam!!!
Wlasnie Marta? Beta jutro. Ale Jak sie czujesz? Kleksa i lutka na chodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 20:37
Bagabaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Ojejku, jakie wieści z dziś?
jutro rano betasaxatilia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:z dziś żadnych, tylko na patyka sobie nasikałam, bo głupio tak nagle przestać lać, póki sikam po dwie kreski to sobie robię teściory, mam dodstatek z alledrogo, a teraz to nawet one już wychodzą tłuste, tyle czasu na to czekałam
jutro rano beta -
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:Dzień dobry dopiero o 15;) dużo emocji dzisiaj:)
wizyta usg, fasol się ujawnił serducho zasuwa;) ciąża młodsza, ale tak się ponoć zdarza więc nie rozkminiam zbytnio tematu, mam nadzieje ze bedzie ok:)
Jagah obstawiam Twojego proga 30:)
Fajnie że robicie sobie śląski zlot;) z Krakowa niby blisko ale i tak wyprawa! a jest jeszcze jakaś Wiedzma z Krakowa?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba