Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Emi, Twoja zimowa przesyłka z bagnem mnie znalazła !
Marta, napisz do Zwei. Coś mi się obiło o uszy, że kombinacja dupka i kleksy jest cosik średnia Cieszę się, że DZIEDZIC walczy! Rośnij zdrowo, maluszku! Będziemy Cię witać w styczniu fanfarami!
Ala, jaaaaki brzusio! też kcem takiojejku lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
A mówiłam Wam ze chodzimy ze stelażem do szkoły rodzenia?
Dzisiaj bedziemy sie uczyć kąpieli lalki w kształcie dzieckaCytrynka_, kattalinna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:A mówiłam Wam ze chodzimy ze stelażem do szkoły rodzenia?
Dzisiaj bedziemy sie uczyć kąpieli lalki w kształcie dziecka
Mnie w szkole pokazywano ze dziecie myje sie wacikami a dopiero splukuje sie w wanience. -
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:mam kolejny wynik bHCG po 48h
pn 384
śr 535
nic z tego nie kumam, napisałam do lekarza, potrzebuję recepty na dupka, ale wzrost o 42%
poprzednie wzrosty były po 19 i 24%, więc walczę dalej
lekarz oczywiście kazał przyjechać, ale się zestresowałam tym wszystkim.
Dziedzic walczy !
))
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Ojejku, super waleczny dziedzic tak sobie myślę, może ta diagnistyka znowu skopała któryś wynik?
ed. pytałam lekarza o dupka i kleksę, nie ma zastrzeżeń, mi się kojarzy że Zwei z trombofilią mówiła w kontekście samego dupka nawet, nie wiem czy miało to zwiazek z kleksą. Ta dopochwowa lutka nie ejst przyjemna po 3 tyg stosowania. Dziś prog 41 jakos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 17:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojejku, to dobrze, że lekarz nie ma zastrzeżeń. Coś niejasno pamiętam, że dupek zagęszcza krew, a kleksa działa jakoś przeciwzakrzepowo, nie?
Jest jeszcze lutka pod język i Luttagen i pewnie inne też są jest wybór!
Maluszku, rośnij
edit:
biurokratyczna machina pt prawko ruszyła, dokumenty złożone, czekam na profil kierowcy, a potem mogę się zgłosić do MORDu po termin mordowania... wróć! egzaminowania
edit 2:
myślałby kto !
http://iv.pl/images/20850072555441939506.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 18:31
ciri22, Emma80, Basik122, aleala, kattalinna, odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper, jedziemy w korku i mąż zapytany stwierdził, że wszystkie odpowiedzi są prawidłowe. Ostatnia dlatego, że baby słabiej naciskają na pedały.
Vesper lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
ojejku wrote:nie nie, dzis przyrost tez nie jest dobry bo zaledwie 42%, a powinno być minimum 60 lub 66 (nie wiem sama), więc dziedzic przespał weekend i teraz muszę go oszukac, że nie ma długiego weekendu przed nami tylko zapierniczamy z koksem i produkujemy betę
ale wiesz przyrost przyśpieszył więc ma byc zachowana tendencja wzrostowa:D Marta ogromnie sciskam kciuki, bedziesz badala jeszcze bete?
Wiedzmy oglądaliśmy dzisiaj ze stelażem do kupienia domek pod Krakowem, noż zakochałam się, jesteśmy na etapie poszukiwań czegoś swojego i właściwie to cena mieszkania w Krakowie jest taka jak cena domku pod Krakowem, a to zawsze kawałek własnej trawki!
edit: Katarzyna87 jesli moge spytac, to mialas jakies wskazanie do badania bety jak byla taka wysoka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 19:17
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny