Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktosiowa to gratulacje!!!
Marta zacny plan
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4f6a6cf190a.jpgMaczek, Cytrynka_, emilanka, kattalinna, Emma80, odrobinacheci, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Basik122, saxatilia, Vesper, Impresja, ciri22, marzusiax, Blondik lubią tę wiadomość
-
Kuwa wydało sie :p
Maczek, kattalinna, WiedźmaMaKota, Vesper, Blondik lubią tę wiadomość
-
Bo to właśnie od fasoli ;p
pepsunieczka, ojejku, Maczek, WiedźmaMaKota, kattalinna, Vesper, Impresja, Blondik lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:
ed. Wiem Paola, ja kiedyś przypadkiem usunęłam wszystkie wiadomosci. Zastanawiam się skąd wytrzasnąć skierowanie... do kogo konkretnie skierowanie potrzebuję, aby próbować sie z nim umówić?
ktosiowa lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Martula
Ktosiowa - gratulacje! faaajnie jest być żoną swojego męża
Peps - Najlepszego, kochana! ale z Ciebie piękna kobieta! wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i spełnienia marzeń o powiększeniu rodziny!!!
Zuu, Ala - piękne brzuchy Mam nadzieję niebawem dołączyć do Waszego zacnego grona brzuchatek
Ja też się pochwalę, a co
Mam kolejny cionrzowy "znak" . Psiapsióła umówiła się dziś ze mną na kawę, bo jej się ostatnio śniłam. Pięknie ubrana i z pięknym ciążowym brzucholem. A ona ma pono prorocze sny
Chyba nie nasikam na patola z nerwówpepsunieczka, Impresja, aleala, ktosiowa, kattalinna lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Cytrynka_ wrote:No i pytong w bombki strzelil. Za tydzień zaczyna sie Ramadan. Wiec czerwiec oglaszam miesiącem bez seksu.
Jeść w nocy można, a seksić się nie?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
WiedźmaMaKota wrote:Czy jeśli hybryda jest za cienko nałożona to odpada?
Cytra nie zazdroszcze, jak długo to trwa?
Całość trwa okolo miesiąca.
Emma no takie głupie zasady. Szczególnie ze my bez ślubu bo ponoć jak maz z żoną to jakoś przymknie na to oko Allah.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 07:46
-
nick nieaktualny
-
Ala może warto iść na Załęże? Na pierwszym piętrze jest outlet. Kupiłam tam kiecke http://www.bridesmaidwire.com/navy-blue-chiffon-straight-neckline-empire-waist-sheath-long-bridesmaid-dress-1045.html. Długa, zwiewna. Brzuszek ładnie wyglądał. Kosztowała 59 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:18
aleala lubi tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:No to u mnie jest odwrotnie bo na jednym pazurze mam trochę cieńsza warstwę i odpryskuje.
Saxa ja też mam spry odrost już a swoje mam tak cienkie, że nie zapuszcze ;/
Paola to byłam ja
Cytrynka a pod pierzynką Allah też widzi? Miesiąc bez seksu? Współczuję
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Cytrynka_ wrote:Odpada za grubo im cieniej tym lepiej. Na Zle odtluszczonych paznokciach tez odpadnie.
Całość trwa okolo miesiąca.
Emma no takie głupie zasady. Szczególnie ze my bez ślubu bo ponoć jak maz z żoną to jakoś przymknie na to oko Allah.
A bez ślubu poza Ramadanem można? Wtedy też przymyka oko?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyJakie piekne pazurki! Jej ja nienawidze nic przy sobie robic (a mam zawod kosmetyczka) ale czasem chcialabym wygladac tylko mi sie nie chce.
Cyt wspolczuje celibatu. Mnie to chyba niebawem zarosnie ;p
Matki wiedzmy ile placicie za basen? Zastanawiam sie czy wszedzie tak drogo czy tylko w wawie tak powala cenowo ;p
Jej cisnienie chyba spada bo glowa mega boli.