Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Otóż moja droga Staraczko, mam dla Ciebie dwie wiadomości. Twój wykres jest to piękna, luksiurna wanna:
Oznacza to, zgodnie z wytycznymi podręcznikowymi, że czekają Cię wielkie porządki w domu (czyżbyś jeszcze nie wykonała wszystkich prac przedświątecznych?)
Jednak wanna i porządki, które symbolizuje, odnoszą się również w przenośni do życia. A że wanna jest kolorowa, a wiadmo, że kolorowe wanienki służą maluchom, to aby patrzeć urządzanych kąpieli dla małego szkraba.
dobra wróżba dzięki Ci o wielka ? -
nick nieaktualnyLauda ło Jezu wizja przerażająca brrr Może tak jedno na początek????
Muszę kończyć, bo chłop upomina się o kolację. Wprawdzie jutro jedziemy do teściów, to może tam się naje, na cały tydzień najlepiej a do jutra to jak się położy, to się chyba z głodu nie przewróci. Jak myślicie? A tak tu fajnie u Was
Zeżremy coś na szybko i wracam piszcie coś fajnego w tak zwanym międzyczasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 17:21
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:poproszę o powróżenie z mojego debiutanckiego wykresu
Cigaretta, twój wykres wygląda jak pewna ryba. Ta ryba nazywa się POŁYKACZ!
Nie bierz z niej przykładu, jeśli chcesz zakończyć ten cykl sukcesem! [matko jaka jestem wulgarna!]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 17:25
lauda., Cigaretta, 25staraczka25, Sigma, Maczek, Blondik, Kena1983, Zielonka lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Dziedzina wróżenia z lotu ptaka nazywa się ornitomancja. Była to sztuka popularna w Fenicji oraz Rzymie.
Ja często wróżę z ptaka (bez lotu). Zaglądam rano pod kołdrę i jak leży po prawej to wieszam pranie na podwórku, jak po lewej to wieszam pod daszkiem bo będzie padało... A jak sterczy jak łysy dziki zielony wąż to już wcale nie myślę o praniu Jestem ornitomantą??? Ornitomaniaczką raczejlauda., zwei_kresken, 25staraczka25, marnut, Misi@, Maczek, przyszła mama:), Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróżenie z lotu/położenia ptaka jest sztuką precyzyjną, wymagającą dokładności i cierpliwości. Jeśli podejdziemy do tego (tzn. do ptaka) z odpowiednią dawką czułości i ciepła emanującego z naszego wnętrza (wnętrza dosłownie), wtedy otrzymamy z pewnością zalążone jajeczko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 17:31
25staraczka25, Blondik lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Wróżenie z lotu/położenia ptaka jest sztuką precyzyjną, wymagającą dokładności i cierpliwości. Jeśli podejdziemy do tego (tzn. do ptaka) z odpowiednią dawką czułości i ciepła emanującego z naszego wnętrza (wnętrza dosłownie), wtedy otrzymamy z pewnością zalążone jajeczko.
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja często wróżę z ptaka (bez lotu). Zaglądam rano pod kołdrę i jak leży po prawej to wieszam pranie na podwórku, jak po lewej to wieszam pod daszkiem bo będzie padało... A jak sterczy jak łysy dziki zielony wąż to już wcale nie myślę o praniu Jestem ornitomantą??? Ornitomaniaczką raczej
lauda., Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Zwei_kresken skąd Ty bierzesz tak odjechane i co gorsza ADEKWATNE skojarzenia?
Z internetuf
Jestem niezłym psychologiem [albo psycholem... Nie pamiętam]
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynay..ja nie umiem wrózyc, a chętnie bym sie dowiedziała co we mnie siedzi;p
Już od dawna kumplowalam się z czarownicami, jednej niedawno na urodziny kupiłam nową miotle z instrukcją obsługi
Mam nadzieję, że mnie przyjmniecie i nauczycie w końcu tych przepowiedni
Anuśka z tym ptakiem to wymięklam ...dobrze, że mój maż tego nie czytałAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Hej dziewczynay..ja nie umiem wrózyc, a chętnie bym sie dowiedziała co we mnie siedzi;p
Już od dawna kumplowalam się z czarownicami, jednej niedawno na urodziny kupiłam nową miotle z instrukcją obsługi
Mam nadzieję, że mnie przyjmniecie i nauczycie w końcu tych przepowiedni
Anuśka z tym ptakiem to wymięklam ...dobrze, że mój maż tego nie czytał
Ja mojemu dałam poczytać, ale nawet się nie uśmiechnął, tylko z krzywą miną zmierzył mi temperaturę i ponownie zagroził odcięciem od internetu -
Jak tu u was fajnie:) z racji tego vze czarownice od wykredow juz sa to ja wrzucam cos w kontekscie swiatecznych prezrntow:)
Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej dziewczynie urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste.
W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił narzeczonej rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie,facet wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:
" Kochanie, ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zniszczone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieje, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością.
PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywiniętych tak, by widać było trochę futerka "
Anuśka, Hexen, Kena1983 lubią tę wiadomość
starania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !!