Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleala, Twój gin bardzo przypomina mojego
Beta ma coraz gorszy przyrost, więc zaraz poleci w dół, za jakiś tydzień przyjdzie Ridż i będzie po wszystkim. Fizycznie oczywiście.
Po 3 latach to naprawdę postęp. Następny level w tej grze to donosić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 18:28
-
nick nieaktualny
-
Zwei ja sie Ridża spodziewam wczesniej.. Uwazam ze jak Schodzislaw szybko sie na sikancu pokazal to i szybko zniknie.. O ktorej Ty masz wynik?
-
Kur.wa... Kupilam se papierochy . 2 lata juz nie pale ale jakos odruchowo porosilam o nie w sklepie...
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Kur.wa... Kupilam se papierochy . 2 lata juz nie pale ale jakos odruchowo porosilam o nie w sklepie...
To chodz na fajke,ide z TobaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 18:57
-
odrobinacheci wrote:
Zuu gratuluję pracy i powiedz mi ty się chwaliłaś jaka to branża, coś przeoczyłam?
Nie chwaliłam. W zawodzieA konkretnie to idę do przedszkola, ale nie jako wychowawca, tylko no... w moim zawodzie
Będę patrzeć na maluszki
Może moje instynkty się trochę wyżyją
warunki dla mnie całkiem korzystne
Jak jeszcze uda mi się do tego podłapać kilka zleceń albo od czasu do czasu umowę o dzieło, to będzie już całkiem ekstra
A z tymi probówkami i panem Jakupem to jeszcze nie wiem, jak to dokładnie ma wyglądac, dowiem się jutroodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaczek Ty jestes jakis psycholog nie?
no kupe musisz zrobic a potem do mnie to Ci podbije ksiazeczke :-)co roku bedziesz podbijac albo co dwa razem z okresowymi badaniami,badan kupy nie zgub bo to sie robi raz w zyciu ch6ba ze zgubisz albo salmonelle dopadniesz -
Saxa jest chu.jowo ale prawde mowiac myslalam ze bedzie gorzej... Nie potrafie okreslis mieszanki zalu, rozczarowania i zlosci. . mysle ze z przyjsciem Ridża dopiero wszystko dotrze do glowy.. Narazie to dziwnie.. Nie uronilam ani jednej lzy...
-
Ja jak robilam ksiazeczke to jednego dnia zaspalam i zapomnialam nakupac do pojemnika to zlapalam za telefon i kazalam siostrze machnac jedna w moim imieniu. Nikt sie nie zorientowal ze srodkowa kupa nie jest moja;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ech, saxa, aleala, po prostu brak słów...no...wiem, że jak emocje hulają, to i podłoga bywa niebezpieczna... nie zawsze wiadomo, co zrobić, żeby sztorm ustał, więc posyłam dobre myśli...staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"