Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Menka888 wrote:poczekaj do środy jesli dasz radę, to bedzie pewniejsze, ja w 9dpo miałam negatyw z bety a dziś II kreseczki, zobaczymy jaki dziś wynik bety. Trzymam kciuki :*
Jesteś świetnym przykładem i nadzieją, że jednak nic nie jest przesądzone !Menka888 lubi tę wiadomość
-
Paulii wrote:Cóż za super wieści z rana! Menka gratuluje! Nawet nie trzeba sie wysilac aby zobaczyc 2 kreseczke! teraz tylko beta na potwierdzenie.
Ja już po OWU, było przez ostatnie 5 dni codziennie więc liczę że się udało.
Poza tym dziś pierwszy dzień z dupkiem. Jutro kolejna wizyta u ginekologa aby sprawdzić czy coś się dzieje dalej. Jest małe stres, ale trzeba myśleć pozytywnie!przedszkolanka:), Paulii lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
iwwk wrote:Dziewczyny, ja tak się trochę przygotowuję do następnego cyklu, teraz było bez żadnych badań, mierzenia temperatur itd. Poradźcie mi, jakie badania i w którym dniu cyklu najlepiej wykonać?
https://naforum.zapodaj.net/8ce811b748df.jpg.htmliwwk lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
Mika88 wrote:Menka gratuluje.
U mnie od rana takie mdlosci po bromergonie a teraz bol glowy nie wiem jak to zniose dlatego musze Was opuscic bo nie mam na nic sily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 13:19
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
iwwk wrote:Mam teraz tak dziwny cykl, że albo 14 dni po albo dopiero 8, po prostu nie mam pojęcia
Tak i ja też wiem, a jednak zamiast czekać do czwartku to poleciałam po głupi test, zrobiłam i biel razi w oczy. Nie pomogła świadomość, że powinno się robić z porannego, dwie myśli, "a może wcześniej pokaże" i "jak nie pokaże to sobie nie będę robić przynajmniej nadziei, jakby coś było to by wyszło". Następny zrobię jak się @ spóźni, póki co na nią czekam i przestałam się łudzić, że się udało Czas zobaczyć czy coś się w hormonach nie poprzestawiało.
Tak jakbym czytała o o sobie. Robię identycznie ... sprawdzam bo może się udalo i będę wiedziała wcześniej albo nie będę robiła sobie nadziei. Po czym jak jest negatywny to wpadam w totalnego doła i jestem pewna że na bank się nie udało I dlaczego znowu ? tysiąc pytań... -
Hej!
Jestem załamana Byłam dziś u gina i na USG nie było widać NIC. Powiedział, że w ciągu najbliższych 2 tygodni dostanę silnego krwawienia... Jutro powtórzę betę, ale tak mnie dobił, że siedzę i ryczę. Proszę, pocieszcie mnie, bo nie mogę dojść do siebie.madzi2506 lubi tę wiadomość
-
Menka888 wrote:oczywiście, ze są i ja jestem tego dowodem. 9dpo robiłam proga i prolaktynę więc przy okazji za jednym pobieraniem krwi zrobiłam bete. Wyszła negatywnie. Teraz już wiem, ze u mnie implantacja była 9dpo ale ok północy. Takze zyczę oby u Ciebie było tak samo trzymam kciuki :*
Dziękuję pięknie :* serduszkowanie było codziennie w dniach około owulacyjnymi, wszystko mierzone sprawdzane powinno się udać ale pewnie będzie jak zawsze.
Jedyny dziwny objaw jaki mam na razie to bok jak na @. Zawsze miałam, ale dzień przed @ A nie tydzień. W piątek byłam pewna że dostałam miesiączki aż poszłam do łazienki sprawdzić bo ból taki typowy dla tej małpy, ale nic nie przyszlo. Poza tym to trochę że wcześnie. -
szemkel wrote:Hej!
Jestem załamana Byłam dziś u gina i na USG nie było widać NIC. Powiedział, że w ciągu najbliższych 2 tygodni dostanę silnego krwawienia... Jutro powtórzę betę, ale tak mnie dobił, że siedzę i ryczę. Proszę, pocieszcie mnie, bo nie mogę dojść do siebie.
Bardzo mi przykro! musi być Ci bardzo ciężko, ale pamiętaj że po deszczu zawsze wychodzi słońce. Niby takie powiedzenie, ale w życiu to też się sprawdza i dla Ciebie na pewno też pewnego dnia to słoneczko zaświeci i będzie upragniona fasolka. -
Jestem załamana Byłam dziś u gina i na USG nie było widać NIC. Powiedział, że w ciągu najbliższych 2 tygodni dostanę silnego krwawienia... Jutro powtórzę betę, ale tak mnie dobił, że siedzę i ryczę. Proszę, pocieszcie mnie, bo nie mogę dojść do siebie. -
Goldfinch26 wrote:Dziękuję pięknie :* serduszkowanie było codziennie w dniach około owulacyjnymi, wszystko mierzone sprawdzane powinno się udać ale pewnie będzie jak zawsze.
Jedyny dziwny objaw jaki mam na razie to bok jak na @. Zawsze miałam, ale dzień przed @ A nie tydzień. W piątek byłam pewna że dostałam miesiączki aż poszłam do łazienki sprawdzić bo ból taki typowy dla tej małpy, ale nic nie przyszlo. Poza tym to trochę że wcześnie.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
przedszkolanka:) wrote:Może jeszcze za szybko? Pęcherzyk ciążowy teź nie wypatrzyl? Może sprzęt słaby?
Nie wiem... Jestem 5+2 tc, mówił, że w życiu zrobił kilka tysięcy badań i w 6. tc powinno być coś widać. Ale powiedział też, że nie widać ani powiększonej macicy, ani pogrubionego endometrium, więc pocieszam się, że kijowy sprzęt. W piątek miałam prawidłowy przyrost bety, objawy ciążowe nadal mam... Ryczę! -
Jestem załamana Byłam dziś u gina i na USG nie było widać NIC. Powiedział, że w ciągu najbliższych 2 tygodni dostanę silnego krwawienia... Jutro powtórzę betę, ale tak mnie dobił, że siedzę i ryczę. Proszę, pocieszcie mnie, bo nie mogę dojść do siebie.
A kiedy miałaś ostatnią @ i jak długie masz cykle? Może to pomyłka, może jeszcze za wcześnie na wypatrzenie, czasami od sprzętu wszystko zależy. Trzymaj się, jesteśmy tu wszystkie z Tobą i trzymamy kciuki żeby to było jakieś nieporozumienie! -
Albo właśnie tak jak pisze przedszkolaanka, że jeszcze za szybko? Już tutaj tyle różnych histori czytalam że naprawdę wszystko jest możliwe. Z tymi sprzętem i ginekologami też roznie bywa. Jeden powie tak a drugi tego samego dnia powie zupełnie coś innego. Poza tym nie ma dwóch identycznych przypadków. Każda ciąża jest inna -
Goldfinch26 wrote:Tak jakbym czytała o o sobie. Robię identycznie ... sprawdzam bo może się udalo i będę wiedziała wcześniej albo nie będę robiła sobie nadziei. Po czym jak jest negatywny to wpadam w totalnego doła i jestem pewna że na bank się nie udało I dlaczego znowu ? tysiąc pytań...
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*)