Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwona- za każdym razem robiłam 2-3 dni przerwy, normalnie zwariować można było.
W ostatnim cyklu owu wypadało mi w okolicy dnia ojca, plus córka wyjechała. Stwierdziłam, że tak się nie będę bawić i przez kilka dni codziennie. Czasami dwa razy dziennie. I podziałało
I widzę, że coraz więcej dziewczyn, u których ten system się sprawdziłPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Paulii wrote:My w tym cyklu dzialalismy codziennie przed, w trakcie i po OWU. na testowanie jeszcze czekam, ale mam nadzieję że metoda która teraz przyjęliśmy się sprawdzi. Także dam znać za jakieś 8-10 dni
Trzymam kciuki!Paulii lubi tę wiadomość
-
Iwona27091991 wrote:no właśnie dziewczyny czy macie jakąś rade?
w cyklu w którym nam się udało działaliśmy codziennie a wszyscy mówią że to za często i żołnierzyki słabe. U nas obecnie dni płodne i nie wiem jaką taktykę przyjąć
miło patrzeć na Wasze kreski, mam nadzieję że ja pod koniec września też pochwalę się swoimiMaltusia lubi tę wiadomość
-
U nas wczoraj bez serduszkowania, bo się pokłóciliśmy
Ale liczę, że w razie owulacji dzisiaj seks z przedwczoraj wystarczy Jeszcze poprawimy dzisiaj wieczoremprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
No 8 dpo to nie jest czas na test ciążowyprzedszkolanka:), Maltusia, belly_love, Sung lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
w cyklu w którym nam się udało działaliśmy codziennie a wszyscy mówią że to za często i żołnierzyki słabe. U nas obecnie dni płodne i nie wiem jaką taktykę przyjąć
miło patrzeć na Wasze kreski, mam nadzieję że ja pod koniec września też pochwalę się swoimi
Ja wcześniej co dwa dni i nic teraz było 5 dni codziennie i tez raczej nic wiec już nie wiem jaka obrać strategie -
makalotia wrote:Masz rację , poczekam. I to nie do soboty, a do niedzieli albo poniedziałku. Choć wątpię, że doczekam, bo dzisiejszy kolejny spadek temperatury mnie sprowadził na ziemię. Do tego ból @ i leje się że mnie.
Trzymam kciuki za dzisiejszą betę. Choć to tylko formalność
Czekamy
Ja krew oddalam i teź czekam. Wieczne czekanie!:p -
miło patrzeć na Wasze kreski, mam nadzieję że ja pod koniec września też pochwalę się swoimi -
kozgo wrote:Ja wcześniej co dwa dni i nic teraz było 5 dni codziennie i tez raczej nic wiec już nie wiem jaka obrać strategie
Oh jak tylko beta mi by wyszla ladna dzisiaj to bym tak nakichala na Was,źe dośc byście mialy!!Natosia lubi tę wiadomość
-
O rety, myślałam, że będę mogła testować w ten weekend... ale ta temp mnie dobija... aczkolwiek, na pewno nie jest spadkiem na okres- za wcześnie. Nie wiem co sądzić o tym spadku;/ Trochę przeziębiona jestem, to się miesza? Co myślicie?
Widziałyście kiedyś ciążowy z takim spadkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 10:52
-
Na taką ciekawostkę się dzisiaj natknęłam...
https://parenting.pl/nietypowa-ciaza-wideoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość