Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomarańczka83 wrote:Makalotia, możesz dopisać koło mnie ❤
Test pozytywny.
Pozdrawiam Was wszystkie i każdej życzę szybkiego zafasolkowania!Pomarańczka83 lubi tę wiadomość
-
Owocnych starań dziewczyny ! I pomyślnych wizyt.
Maltusia kciuki za bete.
Kozgo :*
Sung jak u Ciebie)?
Menka dzisiaj wizyta? Ciekawa jestem co tam u Ciebie wyjdzie;)
Pomaranczka gratuluje
A mnie ciągle zastanawia czemu wizytę mam tak późno od @..no ale chyba lekarz wie co robi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 07:26
Nona, Pomarańczka83, Maltusia lubią tę wiadomość
-
RudaAnna wrote:Jutro rano mam badanie drożności mam już takie stresy ze nawet spać mi się nie chce aż jestem ciekawa czego jutro się dowiem
A takie z usg czy rtg kurczę zupełnie nie wiem jak zabrać się do tego badania.
Pomarańczka gratulacje jakieś objawy metody? Pamietam Ci chyba z sierpnia.
Przedszklanka może nie był w stanie określić kiedy przyjdzie @ i może chciał zobaczyć przy ovu jak to wyglada a u Ciebie zazwyczaj później jestWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 07:44
-
hej, stracilam troche nadzieję....
OF wyznaczył mi zły dzień owulacji.. moim zdaniem był to 29ty dzień cyklu, a nie 18. było tylko w raz w okolicach tych dni (wyjazd służbowy uniemożliwił więcej).
Co sądzicie?
https://ovufriend.pl/graph/e9037cdc78d45b63cc3e3518eeb1ea56Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 07:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzięki za miłe słowa
Przedszkolanka myślę o Tobie codziennie i przesyłam pozytywną energię Na pewno wkrótce znów się uda i wszystko szczęśliwie się zakończy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 08:20
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona, w sensie, że on sexu nie chce?...
U mnie? Guz mózgu.
Wczoraj wieczorem ból z lewej i plecy. Plecy nadal bolą. Temperatura średnia. A na teście biel.
Wszystko mi opadlo. Muszę niestesty jeszcze robić ze względu na ten rezonans, ale wiem, że nic z tego.
Mam dość. Nie chce mi się już starać. Chce mi się spać bez stresu jaka będzie temperatura, jeść syf i cukier.
Jutro jedziemy oglądać psa. Mój mąż wykrakał, że może być albo pies albo dziecko. -
Kozgo możliwe..że @ lada dzien wiedział bo sam mi to powiedział. To może faktycznie i te jajka chciał zobaczyc bo mowil(jak spytalam o stymulacje) że zobaczymy jak pracują jajniki..
Haha Nona- specjalnie to zrobil!!;p dzisiaj nadrobicie
Pomaranczka dziękuje Ci Kochana :*wyślij troszkę wiruskow i dużej bety
Sung dziwny ten Twoj cykl..co do psa to w maju chcieliśmy też mieć,nawet byl wybrany..jak ja się cieszę że nie zdąźylismy!! Bo w czerwcu wyszla Pola! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka bety nie robię bo szkoda mi żył. Jestem już tak podziabana że wolę je trochę pooszczedzac. Testy robiłam codziennie od zeszłego czw i wychodziły mocniejsze kreski więc tego się trzymam
Fluidki wysyłam
Sung może ten stres Cię zżera? I faktycznie jak odpuscisz to zaskoczy? Podobno tak często jest.
Nona mój też czasem jak coś chciałam to mówił że jest zmeczony...ogólnie średnio mamy po 2-3 stosunki na miesiąc. Starzy już jesteśmy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 08:37
przedszkolanka:), Sung, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 09:57
Nona, speakyourmind93, Majaaa lubią tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Nona wrote:Sung, znam parę która odpusciła, kupiła labradora, miesiąc pózniej ona była w ciąży i mieli niemowalaka i szczeniaka, moze i tak być u Was
Pomaranczka gratulacje :*Pomarańczka83 lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
nick nieaktualny