Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko, dziewczyny, jestem w szoku!!!
Sprawdzałam czy są wyniki co 3 sekundy, jak powalona, jak ktoś to widzi w systemie to pomyśli wariatka
Beta 444 przyrosła w 3 dni sześciokrotnie teraz się zaś będę schizować czemu tak dużo, ale czytam że na początku to norma, że tak naprawdę pierwszą betę większość robi po spodziewanej @, a dzisiaj mam właśnie 1-2 dni po.
Co myślicie? Jeśli rośnie dobrze, czemu nie mam ŻADNYCH OBJAWÓW?Mika88, speakyourmind93, patuniek86, Renes, Agucha90s, Ariette1983, MałaMi90, przedszkolanka:), Sung, Nona, Izaw, czarnulka24, agniecha2101, didi123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaryJane wrote:Matko, dziewczyny, jestem w szoku!!!
Sprawdzałam czy są wyniki co 3 sekundy, jak powalona, jak ktoś to widzi w systemie to pomyśli wariatka
Beta 444 przyrosła w 3 dni sześciokrotnie teraz się zaś będę schizować czemu tak dużo, ale czytam że na początku to norma, że tak naprawdę pierwszą betę większość robi po spodziewanej @, a dzisiaj mam właśnie 1-2 dni po.
Co myślicie? Jeśli rośnie dobrze, czemu nie mam ŻADNYCH OBJAWÓW?
Beta ladna za pare dni bedzie widac pecherzyk a le Twoja beta poerwsza wynosila i kiedy? -
natalia000 wrote:Nulqa tyle się do Ciebie rozpisalam i mi wiadomość skasowało i zostawili tylko 1 zdanie w poprzednim poście
natalia000 lubi tę wiadomość
-
MaryJane wrote:Nulqa, Jesuuu mam to samo koszmar, czytam od 3 dni, już mam wizję jak mi usuwają jajowody z cp boli mnie ciągle cos, tylko nie to co powinno na ciążę, jeszcze czytałam, że operację brzuszne mogą powodować potem cp, a ja miałam operację wyrostka i mam mega zrosty na jelitach, które kiedyś bardzo dały mi popalić ale ja miałam niską betę bardzo, dzisiaj wciąż czekam na wyniki więc nie wiem jeszcze czy jest przyrost.
internet to zlo kiedys sie kobity nie zastanawialy matko ja w pierwszej ciazy zrobilam sikanca jedna bete i koniec w 8 tyg usg a teraz bym pewnie szalalaAriette1983 lubi tę wiadomość
-
Nulqa wrote:Mary Jane.. no to witaj w klubie, ja jestem po lyzeczkowaniu, mialam je w czerwcu i juz sie boje, ze dostane opieprz od mojej pani dr, ze za szybko..
Ja nie jestem na tyle odwazna zeby zrobic bete, czekam te 3 tyg do wizyty i sie okaze..
Moj maz powiedzial, ze zaraz zabroni mi czytania forum, bo sie ciagle nakrecam
moj juz dawno zabronil czytam ukradkiem:pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja oszaleje... 4 dzień plamień a ta wredna @ jeszcze nie przyszła! Ja nie wiem co się dzieje i gdzie się zepsułam w necie same info że za niski progesteron , aż kurde a mój wysoki! Zglupieć można!
Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Dziewczyny a ja oszaleje... 4 dzień plamień a ta wredna @ jeszcze nie przyszła! Ja nie wiem co się dzieje i gdzie się zepsułam w necie same info że za niski progesteron , aż kurde a mój wysoki! Zglupieć można!
Kozgo ja mojemu nie mówie co czytam ;p ale i on zawsze googluje :p -
Mika88 wrote:Beta ladna za pare dni bedzie widac pecherzyk a le Twoja beta poerwsza wynosila i kiedy?
W czwartek wynosiła 21, byłam w takim szoku, że zrobiłam w piątek od razu drugą i miała 68, a dzisiaj czyli po 3 dniach już 444. Chyba się wyrównało, teraz pasuje mi to w miarę norm, 2-3 tydzień po owulacji ma być między 100 - 5000. Czyli nie warto robić przed dniem spodziewanego @. Ale i tak jestem cała w stresie, ciągle mam wizję, że urośnie strasznie, a nie będzie tak jak powinno i trzeba będzie już usuwać
a to nasza pierwsza, wymarzona, wyczekana ciąża
-
MaryJane wrote:W czwartek wynosiła 21, byłam w takim szoku, że zrobiłam w piątek od razu drugą i miała 68, a dzisiaj czyli po 3 dniach już 444. Chyba się wyrównało, teraz pasuje mi to w miarę norm, 2-3 tydzień po owulacji ma być między 100 - 5000. Czyli nie warto robić przed dniem spodziewanego @. Ale i tak jestem cała w stresie, ciągle mam wizję, że urośnie strasznie, a nie będzie tak jak powinno i trzeba będzie już usuwać
a to nasza pierwsza, wymarzona, wyczekana ciąża
Bardzo ładnie to wyglada, nie stresuj się
Ja dopiero za 11 dni testuje , buuuu -
MaryJane wrote:W czwartek wynosiła 21, byłam w takim szoku, że zrobiłam w piątek od razu drugą i miała 68, a dzisiaj czyli po 3 dniach już 444. Chyba się wyrównało, teraz pasuje mi to w miarę norm, 2-3 tydzień po owulacji ma być między 100 - 5000. Czyli nie warto robić przed dniem spodziewanego @. Ale i tak jestem cała w stresie, ciągle mam wizję, że urośnie strasznie, a nie będzie tak jak powinno i trzeba będzie już usuwać
a to nasza pierwsza, wymarzona, wyczekana ciąża -
Meggs wrote:Dziewczyny a ja oszaleje... 4 dzień plamień a ta wredna @ jeszcze nie przyszła! Ja nie wiem co się dzieje i gdzie się zepsułam w necie same info że za niski progesteron , aż kurde a mój wysoki! Zglupieć można!
Ja właśnie stłukłam termometr. I całe szczęście, będzie święty spokój budzik wyłączony.
Dziś pogoda piękna, do piątku ma być 27-28 stopni, a w sobotę. .. 16 i opady deszczu zajebiście!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 21:48
-
Progesteron mogę iść zbadać po kawie i śniadaniu?
Chciałabym powtórzyć badanie 7, 8 i 9 dpo
Ale jutro do labo dotarłabym dopiero koło 10 ...02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyNiezapominajka, ale nie rtęciowy??
Meggs, weź jeszcze zatestuj jutro. Dziwne to.
A Wy sie uspokójcie z tymi cp!!! Bać to się mogę ja. Mam większe ryzyko niż Wy wszystkie razem wzięte
MaryJane w ciąży z synem do 7 tygodnia nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Dopiero jak popołudniu zaczęłam zasypiać to zrobiłam test czyli nie miałam objawów jakiś konkretnych. -
nick nieaktualny
-
Dobra. To zbadam tylko 8 i 9 dpo02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.