Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung mój mąż ma dziś humor jak Ty tez powiedział ze to koniec ze ma dosyc odstawia leki i w dupie ma chyba poważnie muszę przyjąć ze 2 nie Brdzie
coś jest z tym psem jakoś często się słyszy ze potem miało się szczenia i niemowlaka
Nona u nas z seksem tez słabo niestety mąż ma problemy z przysadka bardzo niski testosteron ale w tym cyklu 5 dni pod rząd było przy ovu i dupaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 08:51
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Nona, w sensie, że on sexu nie chce?...
U mnie? Guz mózgu.
Wczoraj wieczorem ból z lewej i plecy. Plecy nadal bolą. Temperatura średnia. A na teście biel.
Wszystko mi opadlo. Muszę niestesty jeszcze robić ze względu na ten rezonans, ale wiem, że nic z tego.
Mam dość. Nie chce mi się już starać. Chce mi się spać bez stresu jaka będzie temperatura, jeść syf i cukier.
Jutro jedziemy oglądać psa. Mój mąż wykrakał, że może być albo pies albo dziecko. -
A i w ogóle mam dziś super humor czekam na tą @ już ją czuję, będzie do 12 jak w zegarku, nie wiem jak ona to robi ale jest zawsze tak idealnie, no nawet godzina się zgadza, skubana!
W tym miesiącu nie kupuję żadnych testów owu, nawet nie wiem czy nie oleje tej temp. Bo tylko co się obudzę to stres. Czy wzrosła? O boże a może spadała? O boże boże i dupa z tego zresztą owu - druga po tej @ jak w zegarku zawsze tego samego dnia.przedszkolanka:), Nona, speakyourmind93, patuniek86, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Co Wy dziewczyny z tą starością? Mam 37 lat, a czuję się jakbym miała 10 mniej
Na ostatniej wizycie u gin.zapytałam, czy nie jestem za stara na kolejne dziecko, uśmiechnął się i powiedział,że ma mnóstwo pacjentek po 40 starających się o pierwsze dziecko, które nie zadają takich pytań, zachodzą w ciążę, rodzą zdrowe dzieci.
Mój mąż ma 38 lat i chciałby nawet codziennie, a ja głupia zamiast z przyjemnością mu się oddawać, to ciągle liczę, kiedy dni płodne, owulacja itd. Chciałabym to myślenie wyrzucić z głowy,teraz planuję wyjazd na weekend w okolicach owulacji, może to pozwoli mi się na chwilę oderwać od wszystkiego, wyciszyć. Trzymajcie kochane za mnie kciuki, ja za Was trzymamNona, Ariette1983, natalia000 lubią tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
przedszkolanka:) wrote:Owocnych starań dziewczyny ! I pomyślnych wizyt.
Maltusia kciuki za bete.
Kozgo :*
Sung jak u Ciebie)?
Menka dzisiaj wizyta? Ciekawa jestem co tam u Ciebie wyjdzie;)
Pomaranczka gratuluje
A mnie ciągle zastanawia czemu wizytę mam tak późno od @..no ale chyba lekarz wie co robi..przedszkolanka:), Nona, Izaw, Ariette1983 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Ja mam 27 l
A tak poza tym to czekam az sie pojawi to krwawienie a tu nic śluz czysciutki ..
A czy moze sie zdarzyc ze tak wczesna ciaza biochemiczna sama nie poleci? W sensie ze krwawienie samo nie przyjdzie?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ja sie czuje zajebista, mam 35 ale u faceta chodzi mi o to że mój po 40stce nie ma juz chcicy takiej jak mają 20latkowie hehe raczej to są zblizenia celowane w okolicy owu, reszta zblzien to w weekendy...czyli jak statystyczne polskie malzenstwo sroda dzien loda, sobota wieksza ochota
Ariette1983 lubi tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Nona wrote:ja temp nie meirz,e nie chce mi sie, chociaz w cyklu ciążowym z córką mierzylam skrupulatnie.
Tetsy owu mi nie wychodzą, moze za duzo piję, gdzies w kwietniu wychodily, zaczelo sie lato i juz nie.
Ja tak Was czytam i jedyne dlaczego mi smutno, to że w większości macie już dziewczyny dzieci. Więc wiecie że ta ciąża jest mozliwa. A ja bardzo się boję że u mnie okaże się że niestety nie jest. I to wywyłouje takiego mega stresa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 09:39
-
Dori1811 wrote:Można się jeszcze dopisać na testowanie na 28 września?
Dużo tych serduszek w tym miesiącu, oby tak dalej!
Pisz się, pisz - będziemy razem testować ja też 28.09 13dpo bedzieDori1811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny poratujcie. Dzisiaj powinnam dostać @, temperatura nadal utrzymuje sie na podwyższony poziomie tj. 36,7. Dostałam niewielkich plamien. Jezeli miałoby to być @ to czy tempka nie powinna spaść do poziomu z przed owulacji tj. 36,3? Możliwe jest plamienie implantacyjne w tej sytuacji? Łudzę sie jeszcze nadzieja...
-
Meggs, w pierwszą ciążę zaszłam jak miałam 32 lata, nie robiłam żadnych badań poza tsh, okazało się, że mam hashimoto. Teraz pilnuję wyników, pomimo tego, że ten rok zaczął się od cb, później ciąża, którą straciłam w 9tc wierzę,że córcia doczeka się rodzeństwa, nie dopuszczam myśli, że się nie uda. W drugiej i trzeciej ciąży byłam przekonana, że będzie wszystko ok, bo przecież raz się udało, a tu takie rozczarowanie. Nie ma reguły...Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Staraczka89 wrote:Dziewczyny poratujcie. Dzisiaj powinnam dostać @, temperatura nadal utrzymuje sie na podwyższony poziomie tj. 36,7. Dostałam niewielkich plamien. Jezeli miałoby to być @ to czy tempka nie powinna spaść do poziomu z przed owulacji tj. 36,3? Możliwe jest plamienie implantacyjne w tej sytuacji? Łudzę sie jeszcze nadzieja...Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Meggs wrote:No widzisz a u mnie wykres wygląda książkowo. Testy owu wychodzą super. Seks w dniach płodnych codziennie a i tak nic z tego. Serio marzyłabym żeby ktos powiedział mi dlaczego i gdzie jest błąd.
Ja tak Was czytam i jedyne dlaczego mi smutno, to że w większości macie już dziewczyny dzieci. Więc wiecie że ta ciąża jest mozliwa. A ja bardzo się boję że u mnie okaże się że niestety nie jest. I to wywyłouje takiego mega stresa.
Mam tak samo! Już myślałam że sobie radzę i w tym cyklu podejdę spokojniej, ale wczoraj przeryczałam wieczór. Dowiedziałam się że kolejna bliska osoba (już chyba 5 w ostatnich miesiącach) zaszła w ciążę w pierwszym cyklu. Jest mega smutno -
nick nieaktualny