Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba troche sie nauczyłam w tym cyklu i przy następnym bede testowac dopiero najszybciej po przewidywanej @ '. Bo teraz co robilam w 10dni po tu poYtywny test a kilka dni pozniej negatywny ..a tak bym zrobila pozniej to by od razu byl negatywny i nawet bym nie wiedziala o Tym i sobie takiej nadzieji nir robila .. teraz czekam na @@@ ciekawe kiedy sie zjawi jestem jakies 6 dni po przewidywanej @ ..
Kiedy u was zaczelo sie plamienie,krwawienie w biochemicznej? Kupilam dzis test jutro ostatni raz za testujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 15:01
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyMeggs Kurcze ja to Ci zazdroszcze tej regularności przed ostatni moj cykl trwał 33 dni juz nyslalam ze moze ciaza robilam sobie nadzieje i bach przyszla franca nie kiedys mialam jak w zegarku teraz nie nowy cykl nowe nadzieje kciukasy glowa do gory najgorsze poerwsz 6 dni potem juz staranka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 15:12
Meggs, makalotia lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Czarnulka u mnie test w czwartek 12dpo, we wtorek 17dpo beta niska,19dpo spadla a @ 22 dpo.
U mnie dzis 16dni po .. test pozytywmy 10 dni po i 11 dni po bardzo widoczna 13 dni po juz prawie kreska nie byla widoczna .. czekam na @@ za to od 2 dni piersi zaczely bolec ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 15:16
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja Wam powiem ze sie mega zeschizowałam tymi plamieniami. Zanim nie zaczelam sie starac o dziecko to nawet na to uwagi nie zwracalam - cos zabarwione krwia to byl to okres i koniec rozkminiania. A teraz to zglupiec mozna. Mam wrazenie ze miewam same plamienia a nie okres. I jeszcze w Internecie to zadnych sensownych informacji znalezc nie mozna.
-
Meggs wrote:Ja Wam powiem ze sie mega zeschizowałam tymi plamieniami. Zanim nie zaczelam sie starac o dziecko to nawet na to uwagi nie zwracalam - cos zabarwione krwia to byl to okres i koniec rozkminiania. A teraz to zglupiec mozna. Mam wrazenie ze miewam same plamienia a nie okres. I jeszcze w Internecie to zadnych sensownych informacji znalezc nie mozna.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Mama_Sary wrote:U mnie okres spóźnia się 3 dni,dziś delikatne plamienie, wczoraj test negatywny. Jak do piątku @ nie przyjdzie robię betę.
Mam nadzieję, że będą pozytywne wieści...
To jest właśnie najgorsze jak ani w jedną ani w drugą i człowiek nie wie czy się cieszyć czy nastawiać na nowe. Miałam tak w pierwszym cs - co prawda widziałam jakiś cień cienia więc może była biochemiczna - ale po trzech dniach nadeszła @
-
czarnulka24 wrote:A bylas na usg? Co mówi twoj lekarz na to?
-
witam kobitki nie bylo mnie tu przez pare dni. rozpisalyscie sie troche umnie p.o. staremu te plamienia czy krwawienia to byla raczej przedwczesna @. Robilam jeszcze wczoraj test ale jedna kreseczka. wiec dzis 9 dc I trzeci cykl po usunieciu spirali. w piatek wizyta u ginekologa ktorej jakos sie boje. czesc badan hormonalnych juz wrocila a na reszte ciagle czekam. t4 lewel 11.9 pmo/l I testosteron level 1.0nml/L. niby to w normie.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyMeggs wrote:Ja Wam powiem ze sie mega zeschizowałam tymi plamieniami. Zanim nie zaczelam sie starac o dziecko to nawet na to uwagi nie zwracalam - cos zabarwione krwia to byl to okres i koniec rozkminiania. A teraz to zglupiec mozna. Mam wrazenie ze miewam same plamienia a nie okres. I jeszcze w Internecie to zadnych sensownych informacji znalezc nie mozna.
-
nick nieaktualnykalcia64 wrote:witam kobitki nie bylo mnie tu przez pare dni. rozpisalyscie sie troche umnie p.o. staremu te plamienia czy krwawienia to byla raczej przedwczesna @. Robilam jeszcze wczoraj test ale jedna kreseczka. wiec dzis 9 dc I trzeci cykl po usunieciu spirali. w piatek wizyta u ginekologa ktorej jakos sie boje. czesc badan hormonalnych juz wrocila a na reszte ciagle czekam. t4 lewel 11.9 pmo/l I testosteron level 1.0nml/L. niby to w normie.
-
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:Przedszkolanka polubilam za odpowiedz.
U mnie dzis 16dni po .. test pozytywmy 10 dni po i 11 dni po bardzo widoczna 13 dni po juz prawie kreska nie byla widoczna .. czekam na @@ za to od 2 dni piersi zaczely bolec ..czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Jestem już po wizycie, myślałam, że się dowiem czy wszystko ok a wiem jeszcze mniej niż tam weszłam. Nie wiem co mam o tym myśleć, lekarz ewidentnie nie chciał mnie straszyć, udał że wszystko jest dobrze ale był zdenerwowany. Usg trwało ułamki sekund - szybko wyjął sonde, miałam wrażenie, ze po to abym nie zdążyła się przyjrzeć. Mam koniecznie brać dupka i przyjść w czwartek za tydzień!!! Umrę chyba do tego czasu!
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Isia1986 wrote:Kochana miewasz skąpe @ lub tylko plamienia ? A jesteś pod kontrola jakiegoś ginekologa ? Bo to jeden z objawow wąskiego endometrium a to akurat mój problem właśnie stad wyczulona jestem27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity