X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
Odpowiedz

Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:49

Maltusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:50

Ariette1983 lubi tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła wreszcie! Spóźniona o godzinę! Jak ona tak mogła :) dziwnie tylko, brzuch nie boli, nic nie czuje. Już nawet nie wiem czy umiem odróżnić @ od plamienia. Zwątpiłam.

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs to dobrze w sumie... nowy cykl. Ja czekam do czwartku. I olewam następny cykl.

Meggs lubi tę wiadomość

• czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba troche sie nauczyłam w tym cyklu i przy następnym bede testowac dopiero najszybciej po przewidywanej @ '. Bo teraz co robilam w 10dni po tu poYtywny test a kilka dni pozniej negatywny ..a tak bym zrobila pozniej to by od razu byl negatywny i nawet bym nie wiedziala o Tym i sobie takiej nadzieji nir robila .. teraz czekam na @@@ ciekawe kiedy sie zjawi jestem jakies 6 dni po przewidywanej @ ..
    Kiedy u was zaczelo sie plamienie,krwawienie w biochemicznej? Kupilam dzis test jutro ostatni raz za testuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 15:01

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka u mnie test w czwartek 12dpo, we wtorek 17dpo beta niska,19dpo spadla a @ 22 dpo.

czarnulka24 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Mama_Sary Znajoma

Wysłany: 18 września 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okres spóźnia się 3 dni,dziś delikatne plamienie, wczoraj test negatywny. Jak do piątku @ nie przyjdzie robię betę.

Nona lubi tę wiadomość

3i49k6nlcqyjik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs Kurcze ja to Ci zazdroszcze tej regularności przed ostatni moj cykl trwał 33 dni juz nyslalam ze moze ciaza robilam sobie nadzieje i bach przyszla franca nie kiedys mialam jak w zegarku teraz nie :( nowy cykl nowe nadzieje kciukasy glowa do gory najgorsze poerwsz 6 dni potem juz staranka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 15:12

Meggs, makalotia lubią tę wiadomość

• czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Czarnulka u mnie test w czwartek 12dpo, we wtorek 17dpo beta niska,19dpo spadla a @ 22 dpo.
    Przedszkolanka polubilam za odpowiedz.
    U mnie dzis 16dni po .. test pozytywmy 10 dni po i 11 dni po bardzo widoczna 13 dni po juz prawie kreska nie byla widoczna .. czekam na @@ za to od 2 dni piersi zaczely bolec ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 15:16

07.06.2019 synek

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem ze sie mega zeschizowałam tymi plamieniami. Zanim nie zaczelam sie starac o dziecko to nawet na to uwagi nie zwracalam - cos zabarwione krwia to byl to okres i koniec rozkminiania. A teraz to zglupiec mozna. Mam wrazenie ze miewam same plamienia a nie okres. I jeszcze w Internecie to zadnych sensownych informacji znalezc nie mozna.

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs wrote:
    Ja Wam powiem ze sie mega zeschizowałam tymi plamieniami. Zanim nie zaczelam sie starac o dziecko to nawet na to uwagi nie zwracalam - cos zabarwione krwia to byl to okres i koniec rozkminiania. A teraz to zglupiec mozna. Mam wrazenie ze miewam same plamienia a nie okres. I jeszcze w Internecie to zadnych sensownych informacji znalezc nie mozna.
    A bylas na usg? Co mówi twoj lekarz na to?

07.06.2019 synek

• Ariette1983 Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Sary wrote:
    U mnie okres spóźnia się 3 dni,dziś delikatne plamienie, wczoraj test negatywny. Jak do piątku @ nie przyjdzie robię betę.

Mam nadzieję, że będą pozytywne wieści...
    To jest właśnie najgorsze jak ani w jedną ani w drugą i człowiek nie wie czy się cieszyć czy nastawiać na nowe. Miałam tak w pierwszym cs - co prawda widziałam jakiś cień cienia więc może była biochemiczna - ale po trzech dniach nadeszła @

2nn33e3k17zi5yne.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    A bylas na usg? Co mówi twoj lekarz na to?
    Byłam w poprzednim cyklu i dla niego było wszystko super. Tylko ze wtedy plamienia trwały dzień przed miesiączką , raz w porywach dwa dni, a nie 4-5 dni jak w tym cyklu. Więc nie wiem co się zepsuło.

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kobitki nie bylo mnie tu przez pare dni. rozpisalyscie sie troche :) umnie p.o. staremu te plamienia czy krwawienia to byla raczej przedwczesna @. Robilam jeszcze wczoraj test ale jedna kreseczka. wiec dzis 9 dc I trzeci cykl po usunieciu spirali. w piatek wizyta u ginekologa ktorej jakos sie boje. czesc badan hormonalnych juz wrocila a na reszte ciagle czekam. t4 lewel 11.9 pmo/l I testosteron level 1.0nml/L. niby to w normie.

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs wrote:
    Kochana miewasz skąpe @ lub tylko plamienia ? A jesteś pod kontrola jakiegoś ginekologa ? Bo to jeden z objawow wąskiego endometrium a to akurat mój problem właśnie stad wyczulona jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    witam kobitki nie bylo mnie tu przez pare dni. rozpisalyscie sie troche :) umnie p.o. staremu te plamienia czy krwawienia to byla raczej przedwczesna @. Robilam jeszcze wczoraj test ale jedna kreseczka. wiec dzis 9 dc I trzeci cykl po usunieciu spirali. w piatek wizyta u ginekologa ktorej jakos sie boje. czesc badan hormonalnych juz wrocila a na reszte ciagle czekam. t4 lewel 11.9 pmo/l I testosteron level 1.0nml/L. niby to w normie.
    Hej hej:) ja wczoraj zaczęłam 4 cykl bez spirali ... I niestety ta zostawiła po sobie "pamiątkę " za tydzień jadę do kliniki ogarnąć organizm ... To co oszukiwałam przez 5 lat teraz nie chce wrócić do normy .. Jak coś będziemy się wspierać !

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    Przedszkolanka polubilam za odpowiedz.
    U mnie dzis 16dni po .. test pozytywmy 10 dni po i 11 dni po bardzo widoczna 13 dni po juz prawie kreska nie byla widoczna .. czekam na @@ za to od 2 dni piersi zaczely bolec ..
    A czemu na bete nie pojdziesz z testami to roznie bywa beta pewniejszy wynik a widze ze rozmyslasz.

czarnulka24 lubi tę wiadomość

• Menka888 Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po wizycie, myślałam, że się dowiem czy wszystko ok a wiem jeszcze mniej niż tam weszłam. Nie wiem co mam o tym myśleć, lekarz ewidentnie nie chciał mnie straszyć, udał że wszystko jest dobrze ale był zdenerwowany. Usg trwało ułamki sekund - szybko wyjął sonde, miałam wrażenie, ze po to abym nie zdążyła się przyjrzeć. Mam koniecznie brać dupka i przyjść w czwartek za tydzień!!! Umrę chyba do tego czasu!

3jvzbd3mxm57un6k.png
    5dpo - 189
    17dpo - 575
    19dpo - 1598
    22dpo - 5652
    25dpo - 17570
    03.2010 - córeczka
    11.2016 - 6tc (*)
    05.2017 - 11tc (*)
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia1986 wrote:
    Kochana miewasz skąpe @ lub tylko plamienia ? A jesteś pod kontrola jakiegoś ginekologa ? Bo to jeden z objawow wąskiego endometrium a to akurat mój problem właśnie stad wyczulona jestem
    Tez mam skape miesiączki w sumie zawsze mialam ..Ale od 3_4mies to juz bardziej sa skape

07.06.2019 synek

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ