Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:ja bym do tego shbg i dheas zrobiła androstendion i 17-oh-progesteron i będziesz miała cały nadnerczowy pakiet
insulinę i glukozę robiłaś tylko na czczo? Przydałoby się zrobić krzywa cukrową i insulinową 3 pkt. Homa- IR z tych dwóch wyników wychodzi Ci 1.7 od 2 jest IO więc ta krzywa nie byłaby głupim pomysłem, tym bardziej że ta insulina na czczo jest trochę wysoka.
Podejrzewam, że może mi zlecić jakieś dodatkowe badania po kontroli.
Cuda na kiju mi powychodzą, ale może znajdę w końcu przyczynę33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Menka888 wrote:od tyłu tak ale broń boże z nogami do góry po tym. Ja też mam i lekarz z kliniki niepłodności dał nam 3 cykle na działanie bez leków według jego zaleceń i się udało. Ja robiłam tak, ze po zostawałam w pozycji na pieska z głową na poduszce a tyłkiem w górze.
Czarnulka poczekaj,jak sie rozkreca to dzisiaj powinno byc więcej(u mnie tak bylo).
Wlaśnie wrócilam od dermatologa, portfel pusty tak mi pozapisywał..czarnulka24, Nona lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:A tak też robię,ale z nogami w górze zaszłam w ciąże dwa razy i sentyment mam :p
Czarnulka poczekaj,jak sie rozkreca to dzisiaj powinno byc więcej(u mnie tak bylo).
Wlaśnie wrócilam od dermatologa, portfel pusty tak mi pozapisywał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 11:09
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka, poczekałabym chwilę z tym zaznaczaniem. Poczekaj do końca dnia - jak się rozwinie, to wtedy spokojnie zaznaczysz początek. Jak się nie rozwinie, to zobaczysz plamienie. Ne zaznaczaj początku cyklu, jeśli masz tylko plamienia.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedys czytałam zeby nasienia nie trzymać dluzej niz pol h w sensie ze mozna polezec max pol godz a pozniej najlepiej zeby zawartość wyplynela .. np jak jest stosunek w nocy zeby tego do rana nie trzymać tylko po pol h np.siusiu i zeby zlecialo wiekszosc
kozgo lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja w tym cyklu się oczyszczam(póki co.coraz więcej czegoś dziwnego leci..),w 19dc mam lekarza i wtedy zobaczymy. Do tej pory unikam zbliżeń.
Ja robie świecę i wypinam tylek z głową w dól,poleże tak chwilę i ide normalnie siusiu . Udało się tak..
Co do oznaczania,to jak sie nie rozkreci to daj jako plamoenie,jak bedzie krew-krwawienieNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wkurza mnie ten nowy wyglad wykresu .. wolalam tamten co byl masakra
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Nona wrote:ooo, ja zawsze zasypiam z nasieniem, tak tez przy 1 dziekcu robilam i podziałało.
Nona lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Przy tyłozgięciu czytałam, żeby po seksie być w pozycji na pieska z głową w dole
U mnie działa-ale przypominam, że kontrolowałam tsh, brałam wiesiołek i stosowałam żel. Nie miałam większych problemów z owulacja itp. A i cykle miałam w miarę regularneNona lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Jeeeezuuu, czy wam tez się tak dłuży czekanie na wyniki ?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Poszłam z rana na bęte... Mam już wyniki niestety ujemna.. przy okazji zrobiłam progesteron i też nie ma rewelacji.. Niby mam jeszcze dawkę dupka na dziś i jutro ale już odstawiam bo po co mam go brać...
Niby się nie nastawialam ale jednak smutno...
-
Jak się kupuje spermę z banku nasienia do domowej inseminacji to zalecają położyć się z nogami w górze z uniesionymi biodrami na 30-40 minut i w miarę możliwości doprowadzić się do orgazmu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 11:50
przedszkolanka:), Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Kiedys czytałam zeby nasienia nie trzymać dluzej niz pol h w sensie ze mozna polezec max pol godz a pozniej najlepiej zeby zawartość wyplynela .. np jak jest stosunek w nocy zeby tego do rana nie trzymać tylko po pol h np.siusiu i zeby zlecialo wiekszosc
Kurczę to ja zazwyczaj zasypiam po a czemu tak ?
Szemkel nawet nie wiedziałam ze jest coś takiego jak domowa inseminacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 12:11
-
Nona wrote:aaaaa był SEX. jaram sie bo u nas rzdkosc, 23:30 ale był.
Pytanie bo nas poniosło, pozycja ja na górze od tyłu- chyba nie jets najlepsza do poczecia? co poradze ze lubie. Potem 2 minuty leżałam żeby nie wypłynęło.
Jakie pozycje u Was, leżycie chwile po?
My nudno - zaczynamy ja na górze a kończymy po misjonarsku i nóżki do góry na jakieś 5-10 minut - dłużej nie wytrzymuję
no i my też ten żel concive - i faktycznie wtedy jakby mniej wypływa
-
szemkel wrote:Jak się kupuje spermę z banku nasienia do domowej inseminacji to zalecają położyć się z nogami w górze z uniesionymi biodrami na 30-40 minut i w miarę możliwości doprowadzić się do orgazmu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 12:15
Nona lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Agucha90s wrote:Poszłam z rana na bęte... Mam już wyniki niestety ujemna.. przy okazji zrobiłam progesteron i też nie ma rewelacji.. Niby mam jeszcze dawkę dupka na dziś i jutro ale już odstawiam bo po co mam go brać...
Niby się nie nastawialam ale jednak smutno...
przykro mi - przytulasy dla Ciebie!Agucha90s lubi tę wiadomość
-
szemkel wrote:Jak się kupuje spermę z banku nasienia do domowej inseminacji to zalecają położyć się z nogami w górze z uniesionymi biodrami na 30-40 minut i w miarę możliwości doprowadzić się do orgazmu.
Wow fajne z tym orgazmem - ja niestety nigdy nie mam w trakcie stosunku - zazwyczaj jak mam czas i chęć to ewentualnie mój robi mi orgazm przed a potem serduszkujemy z super dobrym poślizgiem