Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś test owulacyjny, jeszcze bardziej PRAWIE pozytywny niż wczoraj. Śluzu "płodnego" co nie miara. Dziwne bo moje cykle zazwyczaj trwają do 35 dni , a dziś 23dc. Ciekawe, czy coś jeszcze będzie z tej owulacji.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
makalotia wrote:U mnie dziś test owulacyjny, jeszcze bardziej PRAWIE pozytywny niż wczoraj. Śluzu "płodnego" co nie miara. Dziwne bo moje cykle zazwyczaj trwają do 35 dni , a dziś 23dc. Ciekawe, czy coś jeszcze będzie z tej owulacji.
-
nick nieaktualny
-
makalotia wrote:U mnie dziś test owulacyjny, jeszcze bardziej PRAWIE pozytywny niż wczoraj. Śluzu "płodnego" co nie miara. Dziwne bo moje cykle zazwyczaj trwają do 35 dni , a dziś 23dc. Ciekawe, czy coś jeszcze będzie z tej owulacji.
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
RudaAnna wrote:Hej dziewczyny ma to sens robić prolaktye w 21dc?
-
Mika88 wrote:Kto ze staraczek jeszcze ma wykrwsik? Straszbie sie to dluzy do tego okresu a tu fopiero 4 dpo
-
przedszkolanka:) wrote:Ja miałam wyraźną w 29dc- wszystko jest możliwe starać się a nie na internetach!!
-
Mika88 wrote:Kto ze staraczek jeszcze ma wykrwsik? Straszbie sie to dluzy do tego okresu a tu fopiero 4 dpo
Ja ostatnio miałam taki piękny wykres, że tak się wkurzyłam gdy dostałam @ i nie mierzę. U mnie 5 dpo i chętnie oddam ból cycków w dobre ręceprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ja ostatnio miałam taki piękny wykres, że tak się wkurzyłam gdy dostałam @ i nie mierzę. U mnie 5 dpo i chętnie oddam ból cycków w dobre ręce
-
nick nieaktualny