Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnulka ja dzisiaj 7d i jeszcze cos tam plamie tylko.
Najmłodsza bol @ w ciazy też jest i zakwasy tez!
Fiorela trzymam kciuki
Madzi test najwcześniej w 14dpo!
Mika 4 dni na skok ma czasczarnulka24, Najmłodsza_staraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Czarnulka ja dzisiaj 7d i jeszcze cos tam plamie tylko.
Fiorela trzymam kciuki
Mika 4 dni na skok ma czas -
Mnie strasznie rwie podbrzusze. Nie mogę się do tylu odchylić i chyba sobie tego nie wkręcam. Zaraz jakaś nospe muszę wykombinować. Ciekawe czy to na @, objaw ciąży czy jeszcze coś innego. Ale mega nieprzyjemne02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Mój powiedział że nie będzie sexu na zawołanie tylko jak jest ochota, wczoraj nie było, owu dziś lub jutro, ciekawe czy się skusi...
Mój tez zawsze jakieś dziwne akcje odwala w dni płodne. Zazwyczaj kończy się kłótnią :pMika88, Nona, Beata81 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualny
-
Z reguły w okolicach owu ja sama mam większą ochotę Wtedy wystarczy założyć "coś"
Czy którykolwiek jest w stanie powiedzieć "nie", kiedy stoicie przed nim w tym, co lubi najbardziej? Szpilki, koszulka, stringi, może jakieś przebranie?Ariette1983, Sung lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Nona wrote:Mój powiedział że nie będzie sexu na zawołanie tylko jak jest ochota, wczoraj nie było, owu dziś lub jutro, ciekawe czy się skusi...
mój odwalał takie akcje przed pierwszą ciążą - a po ciązy jak się ilość sexu zmniejszyła z radością przyjmuje każdą możliwość - ale ja też mam inne nastawienie - staram się go właśnie kusić spełniać zachcianki i być bardzo pomysłową w łóżku żebyśmy razem nie mieli odczucia że odwalamy obowiązek ale że to przyjemność
-
Wszystkie bóle same sobie przeszły :p nie wiem co to bylo02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Witam!
Chciałabym się przywitać i dołączyć do staraczek.
Staramy się już porządnie ponad rok. Jestem aktualnie na clo i luteinie, mam jakies dziwne plamienia srodcykliczne i podejrzewam, ze w tym cyklu nici z pozytywnego testu.Boli brzuch jak na miesiaczke.Mam już dwoje dzieci, pomiędzy nimi była ciaza pozamaciczna i usuniecie w calosci jajowodu.Nie mam pojęcia dlaczego teraz tak ciężko zajść mi w ciaze. Mma nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona.Testuje za 4 dni jeśli się @ nie rozkręciWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:09
Ariette1983, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:U mnie 4 dni do miesiączki, powstrzymałam się przed zrobieniem testu dziś (nie wiem jakim cudem ), zaciskam zęby i czekam dalej. Objawy coraz bardziej okresowe, mój silny PMS taki sam jak co miesiąc, ale liczę, że mimo wszystko @ nie przyjdzie...
Mam też jeden nietypowy dla mnie objaw. Totalny brak apetytu. Co miesiąc przed @ pochłaniam wszystko, co mi wpadnie w ręce, a teraz od kilku dni mogłabyum nie jesc nic...
Kurczę ja miałam w tym cyklu identycznie totalnie brak apetytu zawsze jadłam za 3 a w ostatnim cyklu mogłam całe ni nic nie jeść
Ewcia witaj trzymam kciuki, Najmłodsza za Ciebue tez mocno trzymam
Madzi przykro mi ale może jeszcze coś się wyklujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:54
-
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny po cb znowu mam pytanie..od kiedy krwawie strasznie w nocy się pocę,jak się odkrywam to mam dreszcze (nie mam gorączki itp). Nigdy tak nie miałam..mogłoby to być od cb?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
przedszkolanka:) wrote:Czarnulka ja dzisiaj 7d i jeszcze cos tam plamie tylko.
Fiorela trzymam kciuki
Mika 4 dni na skok ma czas
Raczej za wiele się nie spodziewam, o tym czasie zawsze bladziocha miałam. Do tego bardzo późna owu była więc jakoś tak nawet się nie nastawiałam. Chociaż nie powiem trochę mi przykro. Pozostaje czekac na @. Jak do wtorku się nie zjawi to wtedy może powtórzę.