Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę leżę w łóżku i tak mnie bola jajniki ze cos właśnie kilka razy w miesiącu potrafia bolec.. az wstalam z ciekawosci zrobic test owu choć wiem ze za wcześnie bo dopiero 4dc ale zrobiłam bo tak mnie bolą i ledwo widoczna kreska.. takze ciekawe czemu bolą27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jeszcze troszkę i Niezapominajka Będzie miała oczepiny! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia w poniedziałek jak zacznie nas nadrabiać to dnia jej braknie oby jutro znowu pozytywne testy się ukazały !
Nona, Ariette1983 lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Dziewczyny po cb znowu mam pytanie..od kiedy krwawie strasznie w nocy się pocę,jak się odkrywam to mam dreszcze (nie mam gorączki itp). Nigdy tak nie miałam..mogłoby to być od cb?
Ja dzisiaj w Krakowie na weekend wyskoczylismy z mezem bylismy w spa ale zamiast sauny wybralam sobie mikrodermabrazje i maske na twarz oraz masaz na cale cialo potem zjedlismy pyszny obiadek a nie dawno wrocilismy z dyskotekiAriette1983 lubi tę wiadomość
-
Kurczę i znow dzis zapomniałam zmierzyć temp wstalam szybko zrobic dziecia mleko napilam sie soku poczym zaczęłam karmić a tu sobie przypomnialam ze nie zmierzylam temp
makalotia lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Kurczę i znow dzis zapomniałam zmierzyć temp wstalam szybko zrobic dziecia mleko napilam sie soku poczym zaczęłam karmić a tu sobie przypomnialam ze nie zmierzylam temp
A co do postu, to skąd ja to znam.. też miałam mierzyć , a tu 9 dc i raz zmierzona -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Podobno ciąża zmienia smak mleka,może to przez to?
Ciąża w większości przypadków powoduje zmniejszenie produkcji mleka. Smak na pewno też. No, nic. Wiadomo było, że w nieskończoność karmić nie będę, ale żałoba laktacyjna i poronienie to chyba za dużo jak dla mnie... -
szemkel wrote:Ciąża w większości przypadków powoduje zmniejszenie produkcji mleka. Smak na pewno też. No, nic. Wiadomo było, że w nieskończoność karmić nie będę, ale żałoba laktacyjna i poronienie to chyba za dużo jak dla mnie...
-
kozgo wrote:Szemkel bardzo mi przykro a ile karmiłaś ?
Ariette1983 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj wieczorem przyszła @ 3 dni po odstawieniu dupka...
Jutro idę na badania FHS LH i estrogen.
W tym miesiącu też pójdę na monitoring i będę się modlił żeby owulacja wypadła przed moim wyjazdem służbowym... Z tego co liczę to tak by wychodziło ale różnie bywa... No cóż zaczynam kolejny cykl.. -
przedszkolanka:) wrote:Szemkel ja 3 lata bez miesiąca piękny wynik! I też ryczałam po odstawieniu.
Najmlodsza????
Menka a Ty jak się czujesz?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
No chyba możecie mi dodać serduszko - przynajmniej póki co raczej jestem zafasolkowana
Dziś drugi dzień po terminie @ i jej nie widać, a test claerblue elektroniczny wskazuje że to 2-3 tygodnie po zapłodnieniu - choć myślałam że wskaże 1-2 - no ale jest ok skoro to dzień po terminie @
Gina mam zaplanowanego na 2-giego pażdziernika - mam nadzieję że dotrwam do tego czasu bez problemów...
jak nic niepokojącego nie będzie sie działo to pierwsze usg planuje na 7-8 tydzień żeby już zobaczyć serduszkoNona, przedszkolanka:), Beata81, Izaw, fiorella82, czarnulka24, Magda814 lubią tę wiadomość