Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Myśle ze jak jutro będzie negatywny test to pozbędę się złudzeń na dobre. Mam stresa. Nie lubie rozczarowań02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Morelowanowa wrote:Dobry wieczór. Postanowiłam się zapisać, bo wiem, że tu mnie zrozumiecie Dwa lata starań, od jakiegoś czasu postanowiłam odpuścić ale w tym cyklu wystarczyła jedna anomalia i się tak nakręciłam że ciąża albo psychiatryk. Mianowicie 7 dpo plamienie krwawo brązowe jednorazowe- a w mojej głowie- implantacja. Od tego czas obolałe piersi, od wczoraj częstomocz... Sprowadzcie mnie proszę na ziemię termin @ w piątek.
-
Sung wrote:W wątku (na fb) o dawczyniach jajeczek i klinikach, jedna z kobiet napisała, że ma dzieci po... 29 latach starań... tak a propos naszych lamentow, że tyle to trwa...
Ale jak tak będzie to mi duzo nie brakuje 3 razy poronilam i teraz 4 to ciąża biochemiczna27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nikodemka wrote:Ooo! to w następnym cyklu wcinam. Chyba, że w tym stanie się cud... Jestem zła, bo cały miesiąc mòj wykres temperatur wyglądał idealnie, a po wczorajszej nieprzespanej nocy temperatura jest niewiarygodnie za niska i teraz wszystko wyglada jakbym za chwile miala dostac okresu, co mimo wszystko doklada mi stresu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hej.
W piątek lub w sobotę okres mam dostać,a gin mi powiedział że widzi wczesna ciążę,więc testuje w piątek lub w sobote.Brzusio boli i od papierosów mnie odrzuca,nie umiem znieść zapachu ryby...ciekawe czy coś z tego będzie...speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Duzo o tym czytałam. Działa.
-
basiulaka89 wrote:Hej.
W piątek lub w sobotę okres mam dostać,a gin mi powiedział że widzi wczesna ciążę,więc testuje w piątek lub w sobote.Brzusio boli i od papierosów mnie odrzuca,nie umiem znieść zapachu ryby...ciekawe czy coś z tego będzie...basiulaka89 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Nikodemka wrote:Wklejam link
https://zapodaj.net/49ae45c316ade.png.html27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Jak na moje oko to wszystko jest ok tempka moze skakac u mnie tez sie obniżyła a test wyszedl pozytywny .. ale i tak jest chyba na wyzszym poziomie
Zawyżyłam dzisiejszy zapis na wykresie o 0,1 bo ten brak snu i to, ze zmierzylam ja 3h wczesniej niz zwykle na pewno ma wplyw... taka mam nadzieje ale pocieszylo mnie to, co napiasalas -
A ja kochane właśnie popijam sobie czerwone winko- za Wasze zdrówko i oby tych upragnionych dwóch kreseczek we wrześniu było jeszcze sporo, a w październiku jeszcze więcej!!! :*
fiorella82, Nona, Sung, Ariette1983, Izaw lubią tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic nie napiszę na temat palenia w ciąży. Nic nie napiszę, bo się tylko wk...
Morelowanowa wrote:Dobry wieczór. Postanowiłam się zapisać, bo wiem, że tu mnie zrozumiecie Dwa lata starań, od jakiegoś czasu postanowiłam odpuścić ale w tym cyklu wystarczyła jedna anomalia i się tak nakręciłam że ciąża albo psychiatryk. Mianowicie 7 dpo plamienie krwawo brązowe jednorazowe- a w mojej głowie- implantacja. Od tego czas obolałe piersi, od wczoraj częstomocz... Sprowadzcie mnie proszę na ziemię termin @ w piątek.
Bardzo mocno trzymam kciuki!!!
Ale jak chcesz sprowadzenia na ziemię to poczytaj sobie moje posty z tego cyklu wszystkie objawy, łącznie z sikaniem i silnymi mdłościami aż do 12 dpo. Potem dupa blada i czerwony okres.Nona, Morelowanowa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny