Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
RudaAnna wrote:Hej dziewczyny mam wyniki 7dpo:
-estradiol 183ml
-progesteron 10,33ml
-prolaktyna 21,53 ml
Każdy wynik mieści się w normie wiec jest ok?
Według mnie ok,owu byla
Kozgo niestety jajnika tylko ciut czułam pikabie,nie jest to zdecydowanie to co w pierwszej. Jelita mnie w bambuko robia . -
Makalotia spróbuj zrobić 2 testy w ciagu dnia może, wtedy nie będziesz czekała aż by mogło być za późno, dla mnie test już wygląda na pozytyw, ale jak masz możliwość to zrób jeszcze i zerknij czy kreska ciemniejeStarania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
RudaAnna wrote:Wszystkie badania były robione i jest okey jeszcze drożność mi została do sprawdzenia może tu jest coś nie takStarania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
nick nieaktualnyKuzwa oszaleje ! Odkąd sie diagnozuje i czytam popadam w paranoje , czytam i postanowiłam wszyatko zastosować na to endo 3,9... Wiec zjadłam dzis wiesiołek , acard , magne b6, suszone morele , orzechy i zaraz mi żołądek eksploduje , no taki ból ! Nie wiem czy śmiać sie z siebie czy płakać echhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 16:46
-
nick nieaktualnyIsia1986 wrote:Kuzwa oszaleje ! Odkąd sie diagnozuje i czytam popadam w paranoje , czytam i postanowiłam wszyatko zastosować na to endo 3,9... Wiec zjadłam dzis wiesiołek , acard , magne b6, suszone morele , orzechy i zaraz mi żołądek eksploduje , no taki ból ! Nie wiem czy śmiać sie z siebie czy płakać echhh
-
nick nieaktualnyEwelina92 wrote:
Rano też mierzyłam o tej samej porze co zawsze i było 36,95. Nie wiedziałam już którą temp brać pod uwagę.
Poranną.
Iwona27091991 wrote:Dziewczyny a próbowałyście robić testy owulacyjne 2 razy w ciągu dnia?
Ja nauczyłam się tak robić, bo czasem miałam tak krótki skok lh, że np. rano test był bardzo pozytywny a wieczorem już był bardzo negatywny, test zrobiony tylko wieczorem nie wyłapałby tego.
Tak, zawsze tak robię. Podobno niektóre muszą nawet 3x dziennie.
U mnie np wczoraj 18.30 dwie ciemne krechy a dziś o 13 ledwo widoczna druga. Zrobię jeszcze wieczorem, bo może mocz za słaby był.
MIka, na endo to sok z granatu i czerwone wino, albo resveratrol.
Ruda w jakich to jest jednostkach? ng/ml? Jesli tak to progesteron za nisko. A estradiol ciut za wysoko, dla takiego optimum.
Badań w kierunki niepowowdzeń jest milion pińcet ale podstawa to hormony, tarczyca i krzywe. Partner oczywiście też, od razu.
-
Mi można już wpisać test ujemny... Byłam dziś na becie. Dodatkowo zbadał am progesteron wyszedł 13,27 ng/ml więc chyba bez szału. We wcześniejszym cyklu było prawie 19. Nie poddaje się i myślę, że pod koniec września będę testować ponownie zaczyna się rok szkolny, czeka mnie dużo pracy więc może to mnie odciągnie od myśli o ciąży kupiłam sobie Miovarin i będę piła w tym miesiącu.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Ruda w jakich to jest jednostkach? ng/ml? Jesli tak to progesteron za nisko. A estradiol ciut za wysoko, dla takiego optimum.
Badań w kierunki niepowowdzeń jest milion pińcet ale podstawa to hormony, tarczyca i krzywe. Partner oczywiście też, od razu.[/QUOTE]
Tak w tej jednostce właśnie. No a na niski progesteron np bieze się jakieś leki ??15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualnyEwelina92 wrote:Mi można już wpisać test ujemny... Byłam dziś na becie. Dodatkowo zbadał am progesteron wyszedł 13,27 ng/ml więc chyba bez szału. We wcześniejszym cyklu było prawie 19. Nie poddaje się i myślę, że pod koniec września będę testować ponownie zaczyna się rok szkolny, czeka mnie dużo pracy więc może to mnie odciągnie od myśli o ciąży kupiłam sobie Miovarin i będę piła w tym miesiącu.
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Ewelina 92 to wrzesień przed Wami
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
belly_love wrote:Makalotia spróbuj zrobić 2 testy w ciagu dnia może, wtedy nie będziesz czekała aż by mogło być za późno, dla mnie test już wygląda na pozytyw, ale jak masz możliwość to zrób jeszcze i zerknij czy kreska ciemnieje
Tak zrobiłem. Test po kilku minutach pozytywny. Potem jak patrzyłam to kontrolna zrobiła się jak ta testową tylko , że grubsza. I już sama nie wiem czy tu o grubość czy o kolor chodzi ;p