Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPomarańczka83 wrote:To masz za dużo. Dla starających się musi być poniżej 2. Najlepiej w okolicy 1. Często prolaktyna za wysoka idzie w parze z nieprawidłowym Tsh.
-
Staraczka89 wrote:Dlaczego uwazasz, ze za dużo? Lekarz powiedzial, ze to jest norma, mniej powinny mieć osoby, które zażywają leki cierpiące na niedoczynność tarczycy. Ja jestem w granicach normy, a na sile nie będę zbijać tsh, żeby organizm sie przyzwyczajal do leków...
Mój lekarz też uważa, że to dużo. Ja przy TSH 2,6 miałam antyTG 700 gdzie norma do 70 jakoś. Wcześniej mi też mówili , że TSH w normie. Dopiero gdy zbilsm lekami to w drugim cyklu zaszłam w ciążę. Wcześniej 9 cykli bez rezultatu.Pomarańczka83 lubi tę wiadomość
-
Dorciax to testujemy razem chyba że @ mnie wcześniej nawiedzi.
Staraczka89 ja miałam przed ciaza pierwsza ponad 4 tsh. Oczywiście za duzo i rowniez slyszalam ze najlepiej 1-1.5 do staran. Dodam,ze nie mogłam zajść w ciaze. Pozniej w ciazy lecialam na lekach a po wpadlam bez lekow w chorobe Gravesa.. na szczescie szybka reakcja i dobry lekarz i w pol roku wyszlam. Teraz kontroluje co 2 miesiace.Dorciax, Pomarańczka83 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Podepnę się pod pytanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 19:39
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
przedszkolanka:) wrote:Dorciax to testujemy razem chyba że @ mnie wcześniej nawiedzi.
Super, trzymam kciuki !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 19:39
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Dorciax to testujemy razem chyba że @ mnie wcześniej nawiedzi.
Staraczka89 ja miałam przed ciaza pierwsza ponad 4 tsh. Oczywiście za duzo i rowniez slyszalam ze najlepiej 1-1.5 do staran. Dodam,ze nie mogłam zajść w ciaze. Pozniej w ciazy lecialam na lekach a po wpadlam bez lekow w chorobe Gravesa.. na szczescie szybka reakcja i dobry lekarz i w pol roku wyszlam. Teraz kontroluje co 2 miesiace.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Staraczka89 wrote:Dlaczego uwazasz, ze za dużo? Lekarz powiedzial, ze to jest norma, mniej powinny mieć osoby, które zażywają leki cierpiące na niedoczynność tarczycy. Ja jestem w granicach normy, a na sile nie będę zbijać tsh, żeby organizm sie przyzwyczajal do leków...
belly_love lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami,
Testuje 20 września
6 lat temu, 20 wrzesnia zobaczyłam wymarzone || kreski, a mój maluch wybrał najpiękniejsza datę majową - 26.05 ❤️
Także liczę na powtórkę, niech wrzesień będzie owocny, powodzonka wszystkim.przedszkolanka:), Ariette1983 lubią tę wiadomość
3 cykl starań o bąbelka
-
Dziewczyny ja mam może trochę głupie pytanie, ale wybieram się w najbliższym czasie do ginekologa bo chciałabym zacząć badać pomału siebie i męża i pomyślałam, że skoro już płacę za wizytę to może umówię się tak żeby lekarz w jakiś sposób podpowiedział czy w tym cyklu mam owulację Nie byłam jeszcze na żadnym monitoringu, to 8 cs ale chciałabym właśnie już cokolwiek wiedzieć I teraz pytanie, jeśli owulację mam prawdopodobnie (!) w 16 dc a mam możliwość umówienia się do ginekologa w 14 dc i w 16 dc to który z nich wybrać żeby lekarz mógł jakoś stwierdzić co z tą owulacją?Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
belly_love wrote:Dziewczyny ja mam może trochę głupie pytanie, ale wybieram się w najbliższym czasie do ginekologa bo chciałabym zacząć badać pomału siebie i męża i pomyślałam, że skoro już płacę za wizytę to może umówię się tak żeby lekarz w jakiś sposób podpowiedział czy w tym cyklu mam owulację Nie byłam jeszcze na żadnym monitoringu, to 8 cs ale chciałabym właśnie już cokolwiek wiedzieć I teraz pytanie, jeśli owulację mam prawdopodobnie (!) w 16 dc a mam możliwość umówienia się do ginekologa w 14 dc i w 16 dc to który z nich wybrać żeby lekarz mógł jakoś stwierdzić co z tą owulacją?
Ja bym umowila się 14 dc, tak ma wszelki wypadek, żeby lekarz zobaczył, ze pęcherzyk rośnie wtedy można oszacować kiedy pęknie. 16 dnia możesz jeszcze zobaczyć pęcherzyk...ale może tez już go nie być. Choć kuszące jest pójście i 14 i 16 hahabelly_love lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
makalotia wrote:Mój lekarz też uważa, że to dużo. Ja przy TSH 2,6 miałam antyTG 700 gdzie norma do 70 jakoś. Wcześniej mi też mówili , że TSH w normie. Dopiero gdy zbilsm lekami to w drugim cyklu zaszłam w ciążę. Wcześniej 9 cykli bez rezultatu.
U mnie dziś cały panel tarczycowy wyniki super.
Tsh : 1,082 a przeciwciała atg : < 15, atpo: < 28. -
belly_love wrote:Dziewczyny ja mam może trochę głupie pytanie, ale wybieram się w najbliższym czasie do ginekologa bo chciałabym zacząć badać pomału siebie i męża i pomyślałam, że skoro już płacę za wizytę to może umówię się tak żeby lekarz w jakiś sposób podpowiedział czy w tym cyklu mam owulację Nie byłam jeszcze na żadnym monitoringu, to 8 cs ale chciałabym właśnie już cokolwiek wiedzieć I teraz pytanie, jeśli owulację mam prawdopodobnie (!) w 16 dc a mam możliwość umówienia się do ginekologa w 14 dc i w 16 dc to który z nich wybrać żeby lekarz mógł jakoś stwierdzić co z tą owulacją?
belly_love lubi tę wiadomość
-
iwwk wrote:Dzisiaj w pracy jak stałam nagle poczułam znacznie więcej śluzu, trochę mnie zalało, nie jakoś dużo, ale wyczuwalnie Później lewy jajnik trochę rwał. Mam 14dc, owu powinnam mieć ok. 20 dc. Myślicie, że to może być od rosnącego pęcherzyka?
Może owu będzie wcześniej? Płodne już się chyba zaczęły;) -
Ja teź bym wybrała 14dcbelly_love lubi tę wiadomość