Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj wieczorem mnie tak dziwnie kuło w macicy, w sumie ni to kłucie ni to nie wiem co, może implantacja ))) Do tego miednica napieprzała równie dobrze, nie wiedziałam jak się ułożyć do spania. Położyłam się o 22 spać, a dzisiaj wstać nie mogłam.
Miłego dnia dziewczyny !Nona lubi tę wiadomość
-
A u mnie dupa.. Drugi cykl po porodzie i prawie identyczną sytuacja. 5 dni po owulacji okres Ostatnio był "normalny", aczkolwiek jednodniowy, a teraz od wczoraj wieczora lekkie krwawienie - wczoraj żywą krwią widoczne jedynie na papierze, dzisiaj na brązowo i też tylko widoczne na papierze. Skrzepów brak, szyjka bardzo wysoko i zgieta, wszystko rozpulchnione. Brzuch boli jak jasna cholera. Wygląda mi to na klasyczną niedomoge lutealna. Jednak faktycznie kp utrudnia całą sprawę..
-
Hej dziewczyny, gratulacje dla szczęśliwych przyszłych mam, kciuki dla dopiero testujących
U mnie @ po 42dniowym cyklu. Przy tych długosciach we wrześniu nie ma u mnie mowy o testowaniu.
Będę Was podczytywać i wypatrywać pozytywów.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
przedszkolanka:) wrote:
Meggs dziekujemy teraz czas odliczania się zacznieprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Meggs prawidlowo! Powiem Ci,że zanim mi ovu wyliczylo owulke to szybko 5 dni zlecialo. W 6dpo badania,7 /8 się zle czulam to minął a tu już 10 dziś przyszla myśl "a może testuj?" W koncu brzuch już malpowy a ja latam sprawdzam bo czuje,że leci. Ale po co? Szkoda testu i 13 zl haha
Ps.właśnie mi leci...śluz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 09:01
-
Ja? Testowałam, oczywiście nic z tego. Ale dziś już spadła temp do 36.7 więc pewnie pojawi się @. Także budzą się we mnie nowe nadzieje
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
SylwiaLu wrote:Hej dziewczyny, gratulacje dla szczęśliwych przyszłych mam, kciuki dla dopiero testujących
U mnie @ po 42dniowym cyklu. Przy tych długosciach we wrześniu nie ma u mnie mowy o testowaniu.
Będę Was podczytywać i wypatrywać pozytywów.
widzę w stopce, ze miałaś 3 podejścia do inseminacji... nie przynosły efektów? Dopytywałam w klinice niepłodności o inseminację i powiedzieli, ze niektórym udaje się za pierwszym, drugim razie ale średnio potrzeba ok 5 zabiegów.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
przedszkolanka:) wrote:Meggs prawidlowo! Powiem Ci,że zanim mi ovu wyliczylo owulke to szybko 5 dni zlecialo. W 6dpo badania,7 /8 się zle czulam to minął a tu już 10 dziś przyszla myśl "a może testuj?" W koncu brzuch już malpowy a ja latam sprawdzam bo czuje,że leci. Ale po co? Szkoda testu i 13 zl haha
Ps.właśnie mi leci...śluz! -
nick nieaktualny
-
A mam pytanie do dziewczyn ,które kp. Skonczylam karmic po 3 latach w styczniu, od wczoraj mam pelne cycki znowu a wczoraj po naciśnięciu miałam krople siary! Pierwszy raz od 8 miesięcy.. prolaktyna 5.65 więc na to nie stawiam.. ile się może utrzymywać po tskim czasie?
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:O kurcze, ja kp tylko 10m także nie wiem, słyszałam że może być dluuugo. Niedługo żniw będziesz kp przecież
U mnie mega ból pleców!!! yeah. Czuję że się udało!Nona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Speaky a Ty co podczytujesz cichaczem? Co slychać?
Przylapałas mnie Codziennie przed lub po pracy Was czytam, pedzicie jak szalone Po tym normalnym okresie czekam na owulację, dziś 12 dzień cyklu ostatnio ovu byla w okolicach 20 dc. Śluz juz jest fajny, takze na luzie korzystamy, pewnie jeszcze za szybko ale nawet tak dla samej przyjemnosci. Chcialabym sie dopisac do listy ale nie wiem jak ten cykl bedzie wygladal, jak wyjdzie pozytywny owulak to wtedy mnie dopiszecie
Mam nadzieje, ze wrzesien bedzie łaskawszy dla nas wszystkich! I bedzie duzo tego nam wszystkim zyczeprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona kciuki!!!
belly_love wrote:Dziewczyny Wy tu piszecie, że Wasze temperatury po owu około 37 stopni a moja w 15 dc poszla w gore z 36.2 na 36.5 i tak sie utrzymuje do teraz (20 dc, 5 dpo) i jak tu mieć nadzieję jak ona taka niska chyba, ze jeszcze cos sie wydarzy..
A zawsze tak masz czy dopiero zaczęłaś mierzyć? Bo moje są właśnie takie niskie. Ten cykl to przed owu 35.7 średnio. Zwykle ok 35.9-36, a po owu 36.4-36.6.
36.7 do 36.8 miałam w ciąży którejś.
Mój test owu z dziś dopiero pozytywny, bo ciemniejsza kreska. Wstawię później.
Wczoraj był sexik, ale trzeba jeszcze poprawić może jutro z rana.
Jestem po wizycie o fizjo gin, więc macica gotowa, trzeba korzystać.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość