Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIsia1986 wrote:Fizjo? A możesz po krotce opisać co taki gin moze pomoc ? Jakie masz doświadczenia ? Z gory dziekuje
a to taki skrót zrobiłam Fizjoterapet(k)a ginekologiczny. Masaż tych zrostów. Ale też masuje mnie przed owu np dziś
kozgo owu może być róznie z jajników, nie ma naprzemiennie.
Ewelina a Ty testowałaś?
A to moje testy z dziś (drugie podejście do owu) i niespodzianka na kolacji
Niezapominajka2, Nona, przedszkolanka:), belly_love lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Nie każdego bolą. Mnie bolą jak nie wiem co od zeszłego poniedziałku, w weekend już pojawiły się żyły na wierzchu i sutki mam mega wielkie i coraz ciemniejsze i taki wypukłe. Chodzę w stanikach sportowych, bo raz, że ból, a dwa że mi się one nie mieszczą nawet w moje największe miski. Ja temperatury nie mierzę, ale było mi gorąco i duszno no i w weekend 37,2, a ja zmarzluch straszny, a teraz ciągle okna na noc otwieram i mąż do mnie, że jestem taka gorąca - gorąca laska ze mnie, chociaż raz Jak beta nic nie pokaże to ja nie wiem jak sobie wyjaśnię stan moich cycków zostanie mi chyba tylko opcja ciąży urojonej
-
Nona piękny progesteron!
Z tym dupkiem to jak Ty,boję się że nie zechce dać.. ale u Ciebie myślę że wstrzelić się po prostu trzeba..a męża badałas?
Sung te jajka świetne ja ostatnio dwa takie trafilam(ale na surowo do ciasta dodawałam )
A testy pozytyw jak nic..Nona, Sung lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:kurde prolaktyna i progesteron spoko, nie ma podstaw do dupka i bromka.
Jedyne co to ograniczyc alko (popijam gin tlumaczać sobie ze kolezanka zaszla pijąc codziennie) i zwiekszyc ilosc sexu...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.
U mnie dzisiaj 31dc, biorę dzis ostatnie 2 tabletki dupathsonu a jutro lecę na betę albo zrobię zwykły test ciążowy. Czuję że znów w tym.miesiącu nic z tego nie będzie bo mam za duże parciw na pecherzStarania od Czerwca 2015
Wykryta Endometrioza w 2017 -
nick nieaktualny
-
Nona ja mojego zmusilam w 2dc poprzednio. Pestki dyni,orzechy brazylijskie ,fertilman i nie ma że boli.
Moniunia to teraz beta?
Cysia ja cały czas czuje parcie..
Mika tempka ładna
U mnie poszła w górę ale boli na @ że hej.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Wy tu piszecie, że Wasze temperatury po owu około 37 stopni a moja w 15 dc poszla w gore z 36.2 na 36.5 i tak sie utrzymuje do teraz (20 dc, 5 dpo) i jak tu mieć nadzieję jak ona taka niska chyba, ze jeszcze cos sie wydarzy..Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
nick nieaktualnybelly_love wrote:Dziewczyny Wy tu piszecie, że Wasze temperatury po owu około 37 stopni a moja w 15 dc poszla w gore z 36.2 na 36.5 i tak sie utrzymuje do teraz (20 dc, 5 dpo) i jak tu mieć nadzieję jak ona taka niska chyba, ze jeszcze cos sie wydarzy..
-
Nona teraz mojemu nie daje nic,ze dwa orezechy zjadl póki co ;p ale musze mu dawać póki co naturalnie coś.
Ja też się czulam chorobowo ale morfologia potwierdzila.
Belly moja też max 36.7 osiągla dzisiaj,szalu nie ma bo w pierwszej bylly po 37.
Mika a na wykres jak wpiszesz to co wyskakuje? -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Nona teraz mojemu nie daje nic,ze dwa orezechy zjadl póki co ;p ale musze mu dawać póki co naturalnie coś.
Ja też się czulam chorobowo ale morfologia potwierdzila.
Belly moja też max 36.7 osiągla dzisiaj,szalu nie ma bo w pierwszej bylly po 37.
Mika a na wykres jak wpiszesz to co wyskakuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 07:48
-
Hej dziewczyny! Cudownego dnia dla każdej z Was ja dziś wstałam w wyśmienitym humorze, sama nie wiem z jakiej okazji. Przesyłam jednak troche pozytwnej energii.
U mnie temp dziś nadal niska, 16dc. Wczoraj/dziś owulacja i licze na jutrzejszy skok.Nona, iwwk, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość