Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hm,to sprawdzić jeszcze byś musiala.
A ja dziś bezobjawowa. Rano ciut jajnik bolal i mulilo a od rana nic,zero! W sobote co sie tragicznie czulam to organizm walczył z wirusem-byłam u rodzinnej i stąd podwyzszone byly limfocyty. Więc test bedzie potwierdzeniem tylko vizira. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Hm,to sprawdzić jeszcze byś musiala.
A ja dziś bezobjawowa. Rano ciut jajnik bolal i mulilo a od rana nic,zero! W sobote co sie tragicznie czulam to organizm walczył z wirusem-byłam u rodzinnej i stąd podwyzszone byly limfocyty. Więc test bedzie potwierdzeniem tylko vizira. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mika88 wrote:Moze beda dwi piekne krechy. Eh podlamalam sie tymi badaniami robie powtorke na poczatku cyklu.
Szybko zbijesz,ja tez miałan w gornej granicy w pierwszej ciazy.Mika88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Póki co 9 dc,albo mam tak krótką fl albo póki co na razie się zbiera.. głupia latam i sprawdzam czy leci. Pocieszam się,że w pierwszej to samo mialam :p
To może jeszcze nic straconego?
Miałam iść spać, ale mąż pisze, że wraca do domu, więc zrobiłam sobie inkę i może dosiedzę, ale chętnie to już bym się położyła. I byle do czwartkuMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
przedszkolanka:) wrote:Póki @ nie ma zawsze nadzieją się tli..chociaż tak juź boli:/ale tempka 37st.
W czwarhek testujesz ze mną?
Idę na betę przed wyjazdem, bo wygląd moich cycków nie daje mi spokoju. Mąż jest przekonany, że się udało, ja tylko po cichu myślę, że byłoby fajnie. A jak nie to trudno.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
przedszkolanka:) wrote:Ja w 6dpo miałam 11.1 stąd pytanie ale wiem,że on może skoki mieć.
Ja mierze temperaturę jak wariatka, teraz mam 37,4. A zazwyczaj było tak, że temperatura na wieczór przed @ spadała. Jak nie dostanę @ to chyba powtórzę betę i przede wszystkim pójdę do lekarza bo gdzież to tyle dni mieć wysokie temperaturySynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Didi to oczekujemy ja robię w czwartek test (jak @ nie wyjdzie),na 15 lekarz i zobaczymy co wyjdzie..
Ewelina ja teraz 37 a też mi spada wieczór przed @. Teraz miałam taki ból na @ że juz czułam jak cieknie ale póki co ciut ustało.. -
przedszkolanka:) wrote:Didi to oczekujemy ja robię w czwartek test (jak @ nie wyjdzie),na 15 lekarz i zobaczymy co wyjdzie..
Ewelina ja teraz 37 a też mi spada wieczór przed @. Teraz miałam taki ból na @ że juz czułam jak cieknie ale póki co ciut ustało..
Ja też dzisiaj dzwoniłam do gin, termin na 2 października prywatnie i jakby co to znowu na żula pójdę na zakończenie dnia jej pracy, może mi nie odmówi albo poszukam kogoś z szybszym terminem. Trochę mi to teraz by pokomplikowało życie, bo muszę wycofać wypowiedzenie z pracy i odmówić nowej.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
przedszkolanka:) wrote:Didi to oczekujemy ja robię w czwartek test (jak @ nie wyjdzie),na 15 lekarz i zobaczymy co wyjdzie..
Ewelina ja teraz 37 a też mi spada wieczór przed @. Teraz miałam taki ból na @ że juz czułam jak cieknie ale póki co ciut ustało..
Ja już chciałabym dostać @. Wiem, że w ciąży nie jestem. Martwi mnie przedłużająca się 2 faza. A tak to miałabym nowe nadzieję w nowym cykluprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️