Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Isaura81 wrote:Skąd masz te dane ?
To jak jest 16 czy 17 a złuszcza się idealnie to jest źle? I nie da się zagnieździć?
Odpowiedź ginekologa na temat jaka powinna być grubość. Ale to jest podany przykład książkowy, wiadomo, że na to też składa się dużo innych czynników, jeżeli z organizmem kobiety wszystko inne jest w porządku, a endometrium ma grubości 17 czy 18mm to po prostu taka uroda. Chodzi bardziej o statystykę z tym 9-15mm, a jak wiadomo statystyka to jedno, a życie to drugie
Ja np. po poronieniu miałam bardzo cieniutkie, 19 kwietnia na wizycie ginekolog stwierdziła, że miesiączka będzie dopiero za 2 tygodnie, bo endo się jeszcze nie odbudowało, ale to normalne, nie ma co się martwić. Miała to być pierwsza @ i co? Dostałam 21 kwietnia planowoTakże nie ma reguły.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Hej, ja dziś się pożalę, bo chyba tylko ja jestem takim pechowcem, że zawsze w okolicach owu tak pokłócę się z męzem że patrzeć na niego nie moge... stres milionowy, bo ja z tych wrażliwych i biorących wszystko do siebie, że szlag trafia całe starania
Meggs lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Mam wyniki
Progesteton 13,91
Prolaktyna 30,91
Beta hcg <1,20
Co może oznaczać ta beta? Jakiś dziwnie? Na ciąże to chyba za mało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 16:38
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
belly_love wrote:Meggs nie tylko Ty, nam też się często zdarza, że wtedy kiedy trzeba to są kłótnie, może to podświadomie przez to, że wiemy, że akurat wtedy ma być i jak jest jakaś sprzeczka to zaraz rośnie bardziej bo już się nakrecamy, że przez tą kłótnię to i tak juz pewnie nic nie będzie.. Ja w tym cyklu też tak mialam monitoring potwierdził owu lada moment a tu ostra kłótnia po południu , na szczęście mąż wieczorem sam zalagodzil sprawę bo ja jestem taka uparta, że już bym przelezala wsciekla na to wszystko no i ostatecznie serduszkowanie było tylko czy da efekt po takiej historii..
Ja w pierwszą ciążę zaszłam na ogromnym fochu na męża, jaki był radosny, że to dzięki niemu, bo on doprowadził do godzenia, a ja byłam tak zła, że chętnie chciałam się wyżyćWięc może się uda u Was
belly_love, Meggs lubią tę wiadomość
-
iwwk wrote:Ja w pierwszą ciążę zaszłam na ogromnym fochu na męża, jaki był radosny, że to dzięki niemu, bo on doprowadził do godzenia, a ja byłam tak zła, że chętnie chciałam się wyżyć
Więc może się uda u Was
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Dziewczyny, i ja się dopisuje na 8 września
niech ten miesiąc będzie nasz!
Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
A mnie dziś pobolewa lewy jajnik czy to możliwe jak owu było ostatnio tez z lewego ?
Cześć dziewczyn pije zioła ojca sroki zamiast clo wiec może na czas odstawienia spróbować ziół poza tym chyba przy clo hormony od razu nie spadają tylko chwile się utrzymują.
-
belly_love wrote:Meggs nie tylko Ty, nam też się często zdarza, że wtedy kiedy trzeba to są kłótnie, może to podświadomie przez to, że wiemy, że akurat wtedy ma być i jak jest jakaś sprzeczka to zaraz rośnie bardziej bo już się nakrecamy, że przez tą kłótnię to i tak juz pewnie nic nie będzie.. Ja w tym cyklu też tak mialam monitoring potwierdził owu lada moment a tu ostra kłótnia po południu , na szczęście mąż wieczorem sam zalagodzil sprawę bo ja jestem taka uparta, że już bym przelezala wsciekla na to wszystko no i ostatecznie serduszkowanie było tylko czy da efekt po takiej historii..
-
iwwk wrote:Ja w pierwszą ciążę zaszłam na ogromnym fochu na męża, jaki był radosny, że to dzięki niemu, bo on doprowadził do godzenia, a ja byłam tak zła, że chętnie chciałam się wyżyć
Więc może się uda u Was
wszystko dzięki mężowi że podniosł adrenaline
-
Meggs wrote:Hahaha niezła historia
wszystko dzięki mężowi że podniosł adrenaline
Niestety szczęśliwie się nie zakończyła, ale pomimo wszystko miło przez Nas wspominana, bo chwile szczęścia nam to dałoTeraz każdego focha obraca w żart mówiąc, że skoro wtedy nas poniosło i się udało to może to jest recepta
-
iwwk wrote:Niestety szczęśliwie się nie zakończyła, ale pomimo wszystko miło przez Nas wspominana, bo chwile szczęścia nam to dało
Teraz każdego focha obraca w żart mówiąc, że skoro wtedy nas poniosło i się udało to może to jest recepta
-
Menka888 wrote:Mam wyniki
Progesteton 13,91
Prolaktyna 30,91
Beta hcg <1,20
Co może oznaczać ta beta? Jakiś dziwnie? Na ciąże to chyba za mało...
Beta mniej niż jeden , czyli ciąży brak. Prolaktyna też jakąś wysoka.. -
nick nieaktualny