Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Isaura81 wrote:Skąd masz te dane ?
To jak jest 16 czy 17 a złuszcza się idealnie to jest źle? I nie da się zagnieździć?
Odpowiedź ginekologa na temat jaka powinna być grubość. Ale to jest podany przykład książkowy, wiadomo, że na to też składa się dużo innych czynników, jeżeli z organizmem kobiety wszystko inne jest w porządku, a endometrium ma grubości 17 czy 18mm to po prostu taka uroda. Chodzi bardziej o statystykę z tym 9-15mm, a jak wiadomo statystyka to jedno, a życie to drugie
Ja np. po poronieniu miałam bardzo cieniutkie, 19 kwietnia na wizycie ginekolog stwierdziła, że miesiączka będzie dopiero za 2 tygodnie, bo endo się jeszcze nie odbudowało, ale to normalne, nie ma co się martwić. Miała to być pierwsza @ i co? Dostałam 21 kwietnia planowo Także nie ma reguły. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Hej, ja dziś się pożalę, bo chyba tylko ja jestem takim pechowcem, że zawsze w okolicach owu tak pokłócę się z męzem że patrzeć na niego nie moge... stres milionowy, bo ja z tych wrażliwych i biorących wszystko do siebie, że szlag trafia całe starania
Meggs lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Mam wyniki
Progesteton 13,91
Prolaktyna 30,91
Beta hcg <1,20
Co może oznaczać ta beta? Jakiś dziwnie? Na ciąże to chyba za mało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 16:38
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
belly_love wrote:Meggs nie tylko Ty, nam też się często zdarza, że wtedy kiedy trzeba to są kłótnie, może to podświadomie przez to, że wiemy, że akurat wtedy ma być i jak jest jakaś sprzeczka to zaraz rośnie bardziej bo już się nakrecamy, że przez tą kłótnię to i tak juz pewnie nic nie będzie.. Ja w tym cyklu też tak mialam monitoring potwierdził owu lada moment a tu ostra kłótnia po południu , na szczęście mąż wieczorem sam zalagodzil sprawę bo ja jestem taka uparta, że już bym przelezala wsciekla na to wszystko no i ostatecznie serduszkowanie było tylko czy da efekt po takiej historii..
Ja w pierwszą ciążę zaszłam na ogromnym fochu na męża, jaki był radosny, że to dzięki niemu, bo on doprowadził do godzenia, a ja byłam tak zła, że chętnie chciałam się wyżyć Więc może się uda u Wasbelly_love, Meggs lubią tę wiadomość
-
iwwk wrote:Ja w pierwszą ciążę zaszłam na ogromnym fochu na męża, jaki był radosny, że to dzięki niemu, bo on doprowadził do godzenia, a ja byłam tak zła, że chętnie chciałam się wyżyć Więc może się uda u WasStarania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Dziewczyny, i ja się dopisuje na 8 września niech ten miesiąc będzie nasz!Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
A mnie dziś pobolewa lewy jajnik czy to możliwe jak owu było ostatnio tez z lewego ?
Cześć dziewczyn pije zioła ojca sroki zamiast clo wiec może na czas odstawienia spróbować ziół poza tym chyba przy clo hormony od razu nie spadają tylko chwile się utrzymują.
-
belly_love wrote:Meggs nie tylko Ty, nam też się często zdarza, że wtedy kiedy trzeba to są kłótnie, może to podświadomie przez to, że wiemy, że akurat wtedy ma być i jak jest jakaś sprzeczka to zaraz rośnie bardziej bo już się nakrecamy, że przez tą kłótnię to i tak juz pewnie nic nie będzie.. Ja w tym cyklu też tak mialam monitoring potwierdził owu lada moment a tu ostra kłótnia po południu , na szczęście mąż wieczorem sam zalagodzil sprawę bo ja jestem taka uparta, że już bym przelezala wsciekla na to wszystko no i ostatecznie serduszkowanie było tylko czy da efekt po takiej historii..
-
iwwk wrote:Ja w pierwszą ciążę zaszłam na ogromnym fochu na męża, jaki był radosny, że to dzięki niemu, bo on doprowadził do godzenia, a ja byłam tak zła, że chętnie chciałam się wyżyć Więc może się uda u Was
-
Meggs wrote:Hahaha niezła historia wszystko dzięki mężowi że podniosł adrenaline
Niestety szczęśliwie się nie zakończyła, ale pomimo wszystko miło przez Nas wspominana, bo chwile szczęścia nam to dało Teraz każdego focha obraca w żart mówiąc, że skoro wtedy nas poniosło i się udało to może to jest recepta -
iwwk wrote:Niestety szczęśliwie się nie zakończyła, ale pomimo wszystko miło przez Nas wspominana, bo chwile szczęścia nam to dało Teraz każdego focha obraca w żart mówiąc, że skoro wtedy nas poniosło i się udało to może to jest recepta
-
Menka888 wrote:Mam wyniki
Progesteton 13,91
Prolaktyna 30,91
Beta hcg <1,20
Co może oznaczać ta beta? Jakiś dziwnie? Na ciąże to chyba za mało...
Beta mniej niż jeden , czyli ciąży brak. Prolaktyna też jakąś wysoka.. -
nick nieaktualny