Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to ja dzisiaj zacznę robić testy owulacyjne, skoro wy ciążowych nie chcecie ktoś musi przecież, to jest wątek staraniowy. Na papierze śluz płodny, zobaczymy co z tego wyjdzie. Szkoda tylko, że sama w domu jestem a tu się dobre warunki zaczynają...
-
nick nieaktualny
-
Hej mogę się dopisać do testowania na 26 września? Właśnie rozpoczęłam 7 cykl starań, już powoli zaczynam miec doła, kolejny okres, kolejny cykl, liczyłam, że wystarczy tylko jeden numerek w dni płodne i już a tu takie problemy Ginekolog stwierdził, że nie ma żadnych widocznych przeciwskazan do ciąży, hormony w normie. Od początku cyklu biorę olej z wiesiołka, bo wydaje mi się, że śluzu płodnego mam jak na lekarstwo, chyba go bardziej wygrzebuje i dopowiadam, że jest, niż faktycznie go mam. Czy któraś z was we wcześniejsze ciążę zaszła bez żadnej pomocy medycznej po ponad pół roku? Czy jak już minęło pół roku to na pewno jest już coś nie tak?02.11.2018 10% żywych plemników
24.04.2019 - zabieg żpn
20.07.2019 - 0% ruchliwych plemników
11.19 - Invicta Gdańsk
02.20 długi protokół - 12 oocytów, 4 zapłodnione, brak zarodków
06.20 - długi protokół - 16 oocytów, 8 zapłodnionych, ❄, FET 28.09.20
Gameta Gdynia
03.21 - długi protokół - 9 oocytów, 5 zapłodnionych
❄❄ 2x4.1.1
ET 27.03.21 6dpt 24,7 10dpt 254,00 23 dpt 7109 💔
FET 25.08.21 8dpt 33,9 (prog 19,9), 10 dpt 48,9, 12 dpt 44,5 💔
FET 31.01.22 8dpt 27,6 , 10dpt 46,2 , 12dpt 80,1, 16dpt 198 18dpt 231, 22 dpt 218, 30 dpt 198 💔
FET 14.06.22 8dpt 41,6 10dpt 77,7, 13dpt 393,0 17dpt 2590 cudzie trwaj ♥️ -
Nona wrote:A jak przygotowania do ślubu Niezapominajka2?
Ja miałam ślub 30.08 a właśnie 2 tygodnie przed zaczęłam starania, potem w podróży poślubnej i zaszłam po powrocie z podróży w październiku
Najwieksze nadzieje na pozytywny test mam właśnie po ślubie i podróży, narazie jeszcze się nie spinam, chociaż nie wyobrażam sobie co bym czuła wypowiadając słowa przysięgi małżeńskiej, jeśli rano tego samego dnia zobaczylibyśmy 2 kreski chyba aż za "cukierkowo"
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Nona, nie mogę się juz doczekać dnia ślubu, bo pomału mam dość tych przygotowań .. ale pewnie wiele panien młodych zna to uczucie
Najwieksze nadzieje na pozytywny test mam właśnie po ślubie i podróży, narazie jeszcze się nie spinam, chociaż nie wyobrażam sobie co bym czuła wypowiadając słowa przysięgi małżeńskiej, jeśli rano tego samego dnia zobaczylibyśmy 2 kreski chyba aż za "cukierkowo"Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Nona, nie mogę się juz doczekać dnia ślubu, bo pomału mam dość tych przygotowań .. ale pewnie wiele panien młodych zna to uczucie
Najwieksze nadzieje na pozytywny test mam właśnie po ślubie i podróży, narazie jeszcze się nie spinam, chociaż nie wyobrażam sobie co bym czuła wypowiadając słowa przysięgi małżeńskiej, jeśli rano tego samego dnia zobaczylibyśmy 2 kreski chyba aż za "cukierkowo"Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
pinaa89 wrote:Hej mogę się dopisać do testowania na 26 września? Właśnie rozpoczęłam 7 cykl starań, już powoli zaczynam miec doła, kolejny okres, kolejny cykl, liczyłam, że wystarczy tylko jeden numerek w dni płodne i już a tu takie problemy Ginekolog stwierdził, że nie ma żadnych widocznych przeciwskazan do ciąży, hormony w normie. Od początku cyklu biorę olej z wiesiołka, bo wydaje mi się, że śluzu płodnego mam jak na lekarstwo, chyba go bardziej wygrzebuje i dopowiadam, że jest, niż faktycznie go mam. Czy któraś z was we wcześniejsze ciążę zaszła bez żadnej pomocy medycznej po ponad pół roku? Czy jak już minęło pół roku to na pewno jest już coś nie tak?
Mówi sie ze coś nie tak po roku regularnego współżycia ok 3 razy w tygodniu -
moyeu wrote:Alex ja jestem właśnie po stymulacji clo, ale pojedyncza dawka, z tym że od 8dc, żeby wydłużyć cykl nieco na jakość i wzrost jajek polecam ubichinol (koenzym q10), ale trzeba brać min 3mce żeby mieć efekty, można spokojnie dostać na allegro biorę jeszcze donga na ładne endo i tutaj widzę efektyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Czesc! Ja bede testowac za okolo 2 dni jesli @ nie przyjdzie. Dzis jest 26 dc i w tamtym miesiacu, wlasnie tego dnia dostalam @.
Cykle mam co 26-28 dni, wiec jeszcze poczekam, tym bardziej, ze sie czuje jak przed okresem
Widze, ze temat slubow sie rozwinal My pobralismy sie w czerwcu i myslalam, ze uda nam sie zajsc podczas miesiaca miodowego, niestey nic z tego...Mika88, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania -
Neytiri wrote:Czesc! Ja bede testowac za okolo 2 dni jesli @ nie przyjdzie. Dzis jest 26 dc i w tamtym miesiacu, wlasnie tego dnia dostalam @.
Cykle mam co 26-28 dni, wiec jeszcze poczekam, tym bardziej, ze sie czuje jak przed okresem
Widze, ze temat slubow sie rozwinal My pobralismy sie w czerwcu i myslalam, ze uda nam sie zajsc podczas miesiaca miodowego, niestey nic z tego... -
przedszkolanka:) wrote:To testujemy razem mierzysz temperaturę?
Dzis zmierzylam ot tak sobie tempke w pochwie i bylo 37.2 stopni :o
No, ale nie mam zadnego punktu odniesienia...
A ty?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania