Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina92 wrote:Ja próbowałam zapisać się do swojego lekarza. Pani z recepcji powiedziała, że na razie nie mają terminów a na październik jeszcze nie zapisują i żebym za dwa tygodnie dzwoniła. Cyrk... Chyba rzeczywiście trzeba pomyśleć o zmianie
Nona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przed owu. Powiem Wam , że ja miałam taki jeden objaw jeszcze przed owu w udanym cyklu a mianowicie, podszedł do mnie Pan w autobusie i powiedział: " Pani jest w ciąży" ludzie na mnie dziwnie patrzą, uśmiechnęłam się, powiedziałam , że nie to nie możliwe, a on tylko powtórzył " naprawdę pani jest w ciąży". Miałam wtedy okres więc pewniak braku ciąży miałam , ale w tym cyklu wlasnie się udało
Nona, przedszkolanka:), Meggs, Maltusia lubią tę wiadomość
-
SylwiaLu wrote:Skoro nadal tu jestem i w opisie nie mam żadnej ciąży, to jak widać nie przyniosły.
Ja je miałam ze względu na wrogi śluz, ale ogólnie to jest temat kontrowersyjny w medycynie.
Po pół roku regularnych wizyt w klinice, w tym trzech IUI z rzędu, zaczęło nam brakować na jedzenie, więc kolejna nie wchodziła w grę i całościowo nie byliśmy też zadowoleni z kliniki.
Przede wszystkim potrzebowaliśmy też odpoczynku psychicznego.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
makalotia wrote:Dziewczyny przed owu. Powiem Wam , że ja miałam taki jeden objaw jeszcze przed owu w udanym cyklu a mianowicie, podszedł do mnie Pan w autobusie i powiedział: " Pani jest w ciąży" ludzie na mnie dziwnie patrzą, uśmiechnęłam się, powiedziałam , że nie to nie możliwe, a on tylko powtórzył " naprawdę pani jest w ciąży". Miałam wtedy okres więc pewniak braku ciąży miałam , ale w tym cyklu wlasnie się udało
Jakie psychika może zdziałać cuda -
przedszkolanka:) wrote:Norma:/ mój już na pazdziernik ma termin..Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Maltusia wrote:Ale zaczęłaś 1cs i masz już dzidzię A u mnie już 3cs i zaczynam tracić nadzieję. Wiem również, że są tu osoby, które dłużej się starają.
Kochana, ja o pierwsze dziecko starałam się rok i to ze stymulacją, sterydami, hsg itd02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
kozgo wrote:Jakie psychika może zdziałać cuda
-
Nona wrote:Haha Meggs, co począć? Musisz jutro począć
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem 4dpo , skok w końcu chyba jakiś jest, bo po raz pierwszy w tym cyklu temperatura 37, choć wiem, że przy moich mierzeniach, nie ma co na to patrzeć.
No i niestety już mam objawy pms-owe więc boję się , że okres przyjdzie lada moment i nawę badań nie zdążę zrobić w 7dpo..
Śluzu mam mega dużo, niepłodnego, ale z rozciągliwymi glutami.. nie podoba mi się ten mój pierwszy cykl po zakończonej kp.. wcale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 14:40
-
Menka888, na tym forum są same drażliwe tematy Jakbym nie chciała to bym nie pisała.
Po prostu to pytanie o efekty mnie lekko zirytowało (a widać, że nie ma)
Ale dziś taki dzień, @ się zaczęła, wiadomo, że już nic z poprzedniego cyklu nie będzie, stąd taki humor.
To ja przepraszam, jak zbyt wrednie zabrzmiało
Dzięki Nona, też wierzę, że i mój moment kiedyś nadejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 15:01
Nona lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Alex ja jestem właśnie po stymulacji clo, ale pojedyncza dawka, z tym że od 8dc, żeby wydłużyć cykl nieco na jakość i wzrost jajek polecam ubichinol (koenzym q10), ale trzeba brać min 3mce żeby mieć efekty, można spokojnie dostać na allegro biorę jeszcze donga na ładne endo i tutaj widzę efekty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 15:38
Cysia lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
RudaAnna wrote:No któryś raz proszę na 8