Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Cześć
U mnie tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55fe4c4fe421.jpg
Cudowny widok Trzymam mocno kciuki za wyniki bety -
didi123 wrote:Przedszkolanka gratuluje
Ja już po becie, 2 h spędzone w korytarzu przed labo, jakbym nie musiała to bym stamtąd uciekła, wyniki po 16tej, cierpliwie czekam -
Neytiri wrote:Przedszkolanka, juz nie moge sie doczekac wynikow twojej bety!! Zmobilizowalas mnie i tez dzis zrobie test mialam juz nie robic bo myslalam, ze @ zaraz przyjdzie, ale dalej nic! A tak to nawet jak bedzie negatyw to chociaz @ wywola
-
Mika88 wrote:Przykro mi
-
przedszkolanka:) wrote:Róbcie test! Mój wysechl i biały..
Panna przykro mi.
Przedszkolanka idź na betę i zrób test, ale nie ten paskowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 10:00
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Róbcie test! Mój wysechl i biały..
Panna przykro mi. -
PannaNikt! wrote:Z jednej strony trochę mi ulżyło, bo bardzo długo mi się okres spóźniał. Aż 64 dni trwał cykl. Chciałam wiedzieć na czym stoję. Testy wychodziły negatywne. Miałam jakąś małą nadzieję, że może się mylą. Ale gdzieś w głębi wiedziałam, że po prostu spóźnia mi się @. Teraz przynajmniej wiem na czym stoję i mogę zacząć porządne starania
-
PannaNikt! wrote:Z jednej strony trochę mi ulżyło, bo bardzo długo mi się okres spóźniał. Aż 64 dni trwał cykl. Chciałam wiedzieć na czym stoję. Testy wychodziły negatywne. Miałam jakąś małą nadzieję, że może się mylą. Ale gdzieś w głębi wiedziałam, że po prostu spóźnia mi się @. Teraz przynajmniej wiem na czym stoję i mogę zacząć porządne starania
-
Meggs wrote:64? To bardzo długo. Jak długie cykle miewasz zazwyczaj?
-
Wzielam prysznic i pojawila sie @, takze z testowania nici! Trzymam za was kciuki dziewczyny! Ja i tak jade do apteki, ale po dobry termometrStarania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania -
nick nieaktualnyPannaNikt! wrote:Z jednej strony trochę mi ulżyło, bo bardzo długo mi się okres spóźniał. Aż 64 dni trwał cykl. Chciałam wiedzieć na czym stoję. Testy wychodziły negatywne. Miałam jakąś małą nadzieję, że może się mylą. Ale gdzieś w głębi wiedziałam, że po prostu spóźnia mi się @. Teraz przynajmniej wiem na czym stoję i mogę zacząć porządne starania
-
nick nieaktualny
-
Neytiri wrote:Wzielam prysznic i pojawila sie @, takze z testowania nici! Trzymam za was kciuki dziewczyny! Ja i tak jade do apteki, ale po dobry termometr