Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej hej, mogę się przyłączyć?
@ teoretycznie za 5 dni, fajnie by było gdyby ominęła mnie szerokim łukiem. Chociaż nie łudzę się zbytnio bo już mam dolegliwości przedokresowe
Gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia dla testujących!speakyourmind93, Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Maltusia wrote:szkoda, że po owulacji nie można od razu testować tylko najgorsze to czekanie ;/
-
PannaNikt! wrote:27.03, 3.05, 4.06, 4.07 i dopiero dzisiaj dostałam @ . A czemu mi się tak spóźniła to nie wiem, może przez wyjazd na wczasy i zmianę klimatu, a może to był cykl bez owulacyjny, nie mierzyłam od początku temperatury. W grudniu urodziłam dziecko więc może jeszcze dobrze mi się cykl nie uregulował.
-
Przedszkolanka cień jak się patrzy !
Super! Gratuluję
Gdybym ja wam pokazała swój pierwszy test z jasiem.. nie wiem jak ja tam wypatrzyłam kreskę xD
Ja mam jutro gina rano. 12 dc, ale jakoś na owu mi się nie zapowiada02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Przedszkolanka cień jak się patrzy !
Super! Gratuluję
Gdybym ja wam pokazała swój pierwszy test z jasiem.. nie wiem jak ja tam wypatrzyłam kreskę xD
Ja mam jutro gina rano. 12 dc, ale jakoś na owu mi się nie zapowiada -
przedszkolanka:) wrote:Pokaź! Ja dlatego nie chciałam robić,no ale jak mam iść na wizytę to już komplet wszystkiego będzie by móc dalej dzialac
Bhcg jakoś 30
Raz tą kreskę widziałam, raz mi znikała. Czułam się jak wariatka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/799309cb2d86.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 11:52
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Ola454 wrote:Ovarin ktoraś bierze, poleca, jakies opinie?
Biore juz od prawie 4 msc. jak dla mnie rewelacja. Kilka msc nie mialam normalnego okresu, ciagle wywolywany duphastonem a w ciagu tych 4 msc juz dwa razy mialam normalna miesiaczke (raz bardziej plamienie ale po badaniu i usg u gina okazało sie ze to bardzo skapy okres). Myślę, ze duza w tym zasluga Ovarinu ze gospodarka hormonalna wrocila do normy po poronieniu i ciazy biochemicznej.