🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶
-
WIADOMOŚĆ
-
👑 Iza, Blue, jeszcze jest czas, w wątku październikowym czekamy na dobre wieści 😊
👑 Sara, ale krecha 😍 Cudownie zwieńczyłaś ten wrześniowym wątek 🥰 Kiedy chcesz iść na betę?
👑 Dawdler, ale kupa pozytywnych wiadomość 🥳 Jesteś obstawiona z każdej strony, dietetyk, stymulacja, żel. Pięknie poczarowałaś, wobec tego niech klątwa Cię złapie 💚 Miłego prowadzenia wątku, przekazuję pałeczkę, na której jeszcze są wiruski Nigri 🫡
👑 Kaśka, daj znaka co u Ciebie 🙂
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, to była fajna przygoda, a teraz WJEŻDŻAMY W TEN PAŹDZIERNIK! 💪😎
Kompotlinka, GórskaDziewczyna, Izaiza lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Dziekuję Wam dziewczyny za ten miesiąc, jeszcze się odezwę bo zamykam wrzesień dzisiejszą wizytą.
Cudownie Was tu mieć, wsparcie i rozmowy są mega wartościowe ❤️ trzymam kciuki za owocny październik, będę zaglądać z ciekawością co u Was ❤️
@aureola, @sara, @gilgotka pięknie kończycie wrzesień! Gratulacje ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września, 10:54
Kompotlinka, Aureola94, Sara10, Marcycha lubią tę wiadomość
-
Dzięki!Marcycha wrote:👑 Iza, Blue, jeszcze jest czas, w wątku październikowym czekamy na dobre wieści 😊
👑 Sara, ale krecha 😍 Cudownie zwieńczyłaś ten wrześniowym wątek 🥰 Kiedy chcesz iść na betę?
👑 Dawdler, ale kupa pozytywnych wiadomość 🥳 Jesteś obstawiona z każdej strony, dietetyk, stymulacja, żel. Pięknie poczarowałaś, wobec tego niech klątwa Cię złapie 💚 Miłego prowadzenia wątku, przekazuję pałeczkę, na której jeszcze są wiruski Nigri 🫡
👑 Kaśka, daj znaka co u Ciebie 🙂
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, to była fajna przygoda, a teraz WJEŻDŻAMY W TEN PAŹDZIERNIK! 💪😎
aczkolwiek podchodzę do tego na chłodno, wiem, że może się niestety nie udać ale nie poddaję się
Dziękujemy za prowadzenie wątku
Marcycha lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - 1cs
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - ❤️
04.04.2026 - 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Ja już mam wynik progesteronu, ale wyszło tylko 0.68 ng/ml, więc raczej zostaje mi teraz tylko czekać na okres. I później wybiorę się do ginekologa, bo to będzie 6 cs, więc trzeba będzie rozszerzyć badania.👩🏻’94 🧔🏻♂️’92
Niedoczynność tarczycy/hashimoto, endometrioza
03.2024 - ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód
03.2025 - poród CC, dziewczynka 🩷
Od 05.2026 - starania o kolejne dziecko -
O kurde, tym bardziej to dziwi, bo udało Ci się wyłapać pik. Może spróbuj się umówić do jakiegokolwiek ginekologa jak najszybciej to może dojrzy co się zadziało, czy może z pęcherzyka powstanie torbiel w tym cyklu, czy jednak w ogóle nie zobaczy pęcherzyka? Myślę, że warto byłoby to teraz sprawdzić i właśnie skonsultować wynik proga.
Kompotlinka, Izaiza lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Przepraszam ze teraz odpisuje. Intensywne dni. Dzis mam 54 dc. Była. Na usg, nie widać zeby onres szedł. Dostałam luteinę i różne badania sprawdzin stan jajnikow czy nie wygadają.Bemfolka wrote:Evi mogłabyś rozwinąć o co chodzi z lekami? Żeby na przyszłość wiedzieć. Masz na myśli hormony?
W moim szczęśliwych cyklu gdzie naprodukowqlam najwięcej zywotnych jajeczek byl z lekami gonal f 900 i menopauzę 600. Po tylu latach jak patrze ile tego bralam czasami to nie dziwię sie że jajniki fiksują ale dla dziecka warto wszytsko.PCOS- glucofage 1500
Niedoczynność tarczycy - euthyrox 88 i 100, wycięta połowa tarczycy, guzy.
syn 1 cs
córka z trzeciego IVF
👩🦰38+👱♂️37+👱12👧7+🐈⬛ -