wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy robiłam test dwa dni temu. Wyszedł minusowy. Potem sie poryczalam, mąż zaczął mnie tulic i wyszło . W czasie serduszka dostałam krwawienia. Myślałam ze to @ więc poprosiłam o jej wpisanie tutaj. Bylo to jednorazowe krwawienie więc wpisalam sobie je jako plamienie. Od tego czasu małpy brak. Dzisiaj po kochaniu miałam parę niteczek w sluzie ale byly jasno brązowe. Nie wzięłam na wakacje lutki a wydaje mi się ze znów będzie trzeba @ wywołać.
Jutro powtórzę test ale wiem jaki będzie wynik (-) -
nick nieaktualny
-
Witam was kochane! Gratuluje nowym mamusiom i zycze powodzenia tym testujacym U mnie dzis pochmurnie i samopoczucie tez takie jakies dziwne Czuje sie od wczoraj oslabiona a piersi niewiem ale kurde tak pelne jak by mialy peknac A jaka u was pogoda? Isiu kiedy testujesz?
-
Nancy87 wrote:Monia właśnie nie wiem...pewnie znowu będzie negatyw...jutro mija nam 3 miesiące od ślubu i fajny by był prezent, ale jakoś nie mam wiary...Skoro wczoraj wyszedł negatyw to wątpię, że jutro coś będzie.
-
magda-ck wrote:Ja też już zaczęłam plamić... jestem załamana, ile można się starać, zaczynam 10 cs
a są tu takie co starają się 3 , 5 lat i więcej
każdej się dłuży i chce już -
Nie dziękuję Monia żeby nie zapeszyć. Ja czuję, że u Ciebie będzie zielono:) Przed chwilą moja mama się mnie pytała, czy jest bobuś. Czasami żałuję, że wie o staraniach, bo nie odpuszcza przed @ i ciągle wypytuje. A u Was ktoś wie, że się staracie? W ogóle odkąd wzięliśmy ślub, to przy każdym spotkaniu z dalszą rodziną, słyszymy pytania, kiedy rodzina się powiększy. Zawsze się uśmiechamy i mówimy, jak Bóg da, ale ile można odpowiadać, co chwilę na to pytanie. Szczególnie ciężko jest odpowiadać, kiedy wiem, że cykl stracony i @ się rozkręca. A jak Wy sobie radzicie z pytaniami rodziny, znajomych?
monia91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was miala przed @ na brodawkach takie krostki postkorne niewiem jak to nazwac pelno mi sie ich zrobilo hormony chyba buzuja czy co..