wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A gdzie:
18.09 Gosiacu, lilirose, olis88
19.09 magda-ck, karo_line
Hmmmmm ????Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Anutka wrote:Jakby prolaktyna byla ok 10 byooby idealnie, jest w.normie ale.staraczki powinnyvmiec nizej, ja zaszlam przy 7,53
Pierwszy wynik ponad 40 w 3 dc
Kolejny coś okolo 14 w 6 dc a po obciążeniu ponad 300
A już będąc w ciąży i jeszcze o tym nie wiedząc coś okolo 28
Myślę że nie ma co się przejmować wynikiem prolaktyny to bardzo wredny hormon który skacze z byle powoduMimi86 lubi tę wiadomość
-
Isia nie będziesz testu robiła? Ja mam cały czas bóle zbliżone do @ - zawsze bolało mnie na środku jakby macica. Teraz ten ból jest bardzo rzadko, przeważa ból prawego jajnika (ten z którego było jajko).
Mój termometr jest chyba zepsuty...mam wrażenie że powiela te same wartości. -
Katarzyna87 wrote:Isia nie będziesz testu robiła? Ja mam cały czas bóle zbliżone do @ - zawsze bolało mnie na środku jakby macica. Teraz ten ból jest bardzo rzadko, przeważa ból prawego jajnika (ten z którego było jajko).
Mój termometr jest chyba zepsuty...mam wrażenie że powiela te same wartości.
Jesli dzisiaj @ nie przyjdzie to zatestuje ale jak chcialam zbadac szyjke to mialam na balcu taki geste sluz jakby z domieszka krwi, bylo tego malutko ale jednak;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
ja poproszę dziewczyny o - a już myślałam że może
gratuluję nowym mamusią i trzymam kciuki za całą resztę -
laski u mnie wpiszcie (-).
13 dpo i wielki minus.
za 2-3dni okres:) -
hehehehehe coo wyy:)
został mi jeszcze jeden miesiąc... potem muszę szukać pomocy w Warszawie bo mój lekarz mi juz nie pomoze... to 5 cykl z CLO i nie mogę narazie wiecej:(