wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie jakiś cień cienia cieniowatego jest, ale mąż niczego nie widzi także pewnie lipa...
Nancy zrób w poniedziałek jak @ się spóźni, ja @ powinnam mieć dziś i żałuje że zrobiłam test, lepiej poczekać czy się okres spóźniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 07:23
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane, jak tam dzisiejsze brzuszki? Sikajcie na zielono!
Magda, ja widze tam jakis cien cienia, ale powiem Ci, ze ja miewam czesto mocniejsze, a beta swoje..z tymi testami to mozna doslownie szału dostać.
Kciukam, żeby ściemniało tam gdzie ma ściemnieć i zebysmy mogly smialo gratulować. Skoro dziś powinnać mieć @ to teraz tylko pozostało Ci czekać
Odsapnij przez weekend i jeśli @ nie nadejdzie to testuj w poniedziałekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:00
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Ojejku jestem w szoku naprawde bo ja mam jedna i ta sama gadke od ginkow z NFZ - prosze zglosic sie do poradni leczenia nieplodnosci - bez badan,czegokolwiek
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
magda-ck wrote:U mnie jakiś cień cienia cieniowatego jest, ale mąż niczego nie widzi także pewnie lipa...
Nancy zrób w poniedziałek jak @ się spóźni, ja @ powinnam mieć dziś i żałuje że zrobiłam test, lepiej poczekać czy się okres spóźnia