wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Chyba mam cień cienia..
http://zapodaj.net/8ad8c6516dde9.jpg -
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Anutka dziękuję - napawa optymizmem
Kochane wy moje :* boję się cieszyć. Jutro popołudniu pójdę na będę więc we wtorek powinno być wszystko jasne -
Monia, jak to negatyw u Ciebie:( Rano czułam się jak na okres, teraz znowu nic. Też już bym chciała wiedzieć. Jak ma przyjść, to niech przychodzi szybko. W sumie na pewno powinnam dzisiaj dostać, bo zawsze mam co do dnia. W tamtym miesiącu wieczorem dostałam. Szczerze powiem, że zasmucił mnie ten negatyw. Nawet malutkiego cienia nie ma:(
-
Nancy87 wrote:Monia, jak to negatyw u Ciebie:( Rano czułam się jak na okres, teraz znowu nic. Też już bym chciała wiedzieć. Jak ma przyjść, to niech przychodzi szybko. W sumie na pewno powinnam dzisiaj dostać, bo zawsze mam co do dnia. W tamtym miesiącu wieczorem dostałam. Szczerze powiem, że zasmucił mnie ten negatyw. Nawet malutkiego cienia nie ma:(
Jak nie w tym cyklu to w przyszłym Tulę mocno -
Właśnie nie wiem, czy w przyszłym nie odpuszczę, bo gdyby się udało, to poród zbiegnie mi się z obroną mgr. Mąż nie chce odpuszczać. Monia u Ciebie taki ładny wykres, że pewnie będzie druga kreseczka:) Może należysz do tych kobiet, co tak szybko się nie pokazuje.
-
Katarzyna87 wrote:Isiaaaaaaa nie tak miało być!!!! Nie tak się umawialysny ((
Tule :*
Przepraszam ;(
Ale jak zobaczyłam Twój test to od razu humor mi się porawoł ;*
Bardzo się cieszę i gratuluję !
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.