wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmieniam pracę i prawdopodobnie najpierw dostanę umowę na okres próbny na 3 miesiące, więc chcemy poczekać aż dostanę umowę na stałe aby być spokojnym jak pojawi się ciąża, akurat w tym czasie powinniśmy znaleźć przyczynę słabych plemników meża więc wyleczeni i ze stabilną pracą na nowo zaczniemy się starać
-
Tak, decyzje baaaardzo dokładnie przemyślana i przegadana W końcu umową o prace na stałe daje nam dużo możliwości i korzyści a w podejmowaniu decyzji o dziecko stabilizacja finansowa też jest ważna. Na pewno nowy rok będzie tym udanym rokiem. Czuję to
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Może uda mi się tak jak mojej siostrze w tamtym roku. Też pod koniec września dostała prace, umowa na okres próbny na 3 miesiące. Pod koniec roku umowę jej dali na stałe i w lutym dowiedziała się, że jest w ciąży, czekamy teraz aż Kubuś zechce wyjść z brzuszka. Mam zamiar zrobić to samo
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamachm
ja mam umowe do konca przyszłego roku a chciałbym jeszcze sie załapac na macierzynski bo potem nie wiadomo co bedzie a i starsza do szkoły idzie wiec chciałam z nią w wakacje pobyć a nie ciągać ją po przedszkolach jeszcze
jakos nie wiem co mysleć szyjka wysko ze ledwo jej dosięgam a do tego cisno sie jakoś zrobiło a po wczorajszym wszystko zaraz jakos wyleciało jakby zostało wypchnięteNancy87 lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Co do pracy zgadzam się. Gdybym nie miała pracy, myślę, że też bym przełożyła decyzję o dziecku. Będzie dobrze, wszystko się ułoży:)
-
a ja sie tak wkurzyłam ze mam jeszcze wieksza motywacje bo mnie szef własnie wkurzył bo poinformowałam go ze jeszcze zamiast L4 conajmniej 3 dni biore tylko jeden opieki a ten ze chyba bedzie musiał mnie kimś zastąpić bo mu dział przyg produkcji stoi i sam musi pisać ( jestem pracownik biurowy przetargi pisma poczta ) płakac mi sie chce
i tak bardzo marze już o ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o umowę...ja mam do końca tego roku (praca biurowa). Dlatego nie zaprzetaję starań, jeśli się uda do tego czasu to nie przyznam się póki mi nieprzedłużą umowy żeby na macierzyński móc pójść
Ja idę do nowego ginka w czwartek zobaczymy co powie na moje wykresy. To będzie 12 dpo.
Chciałabym, żeby już się nam udało...