wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dxiewczyny na pistek mam planowana @ za wczeszie na testpwanie jutro? Czy beta jyz powinna wyjsc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:28
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny no mi sie nigdzie puki co nie spieszy ale korci strasznie dobrze ze niemam testow w domu heh a apteka daleko wiec chcac niechcac Musze cierpliwie czekac kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:37
Isia93, Daisy lubią tę wiadomość
-
nio u mnie pojawiło sie cos co wczoraj uznałam za urojenie a mianowicie sino fioletowe brodawki wraz z otoczką dziś tez takie są

ja mam 6 dni do testowania ale obawiam sie ze znowu nici
i bedzie tylko kolejne rozczarowanie
-
Evell wrote:Kochane wpiszcie mnie prosze dzis w koncu po dlugich staraniach ujzalam dwie kreseczki szok i niedowierzanie

jestem taka szczesliwa,powiedzcie mi bo mnie bardzo boli brzuch czy to normalne ??
Gratuluje
-
Katarzyna87 wrote:Byłam na becie, w diagnostyce brakło kart, więc musze jutro po wyniki jechać (chciałam założyć stałego klienta, żeby wyniki na necie mieć).
Cena w ktw: 21 zł
A może jeszcze dzisiaj po południu będzie wynik, u mnie tak jest
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
zawsze mozesz zadzwonić sie zapytaćKatarzyna87 wrote:Byłam na becie, w diagnostyce brakło kart, więc musze jutro po wyniki jechać (chciałam założyć stałego klienta, żeby wyniki na necie mieć).
Cena w ktw: 21 zł
hehe mnie tez korci beta ale to dopiero 8 dpo wiec stanowczo jak na mnie za wczesnie hehehe -
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Dziewczyny słuchajcie jestem juz po wizycie tylko ze na usg jeszcze nic nie widac bo jestem przed @ mam sie martwic mimo iz test pozytywny ? odp proszę
No to oczywiste że teraz jeszcze nic na USG..
Ja bym zrobiła betę na Twoim miejscu i czekała na termin do USG- tydzień/dwa.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Poczekaj jeszcze trochę

Evell gratuluję! Wspaniała nowina