wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dxiewczyny na pistek mam planowana @ za wczeszie na testpwanie jutro? Czy beta jyz powinna wyjsc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:28
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny no mi sie nigdzie puki co nie spieszy ale korci strasznie dobrze ze niemam testow w domu heh a apteka daleko wiec chcac niechcac Musze cierpliwie czekac kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:37
Isia93, Daisy lubią tę wiadomość
-
nio u mnie pojawiło sie cos co wczoraj uznałam za urojenie a mianowicie sino fioletowe brodawki wraz z otoczką dziś tez takie są
ja mam 6 dni do testowania ale obawiam sie ze znowu nici i bedzie tylko kolejne rozczarowanie -
Evell wrote:Kochane wpiszcie mnie prosze dzis w koncu po dlugich staraniach ujzalam dwie kreseczki szok i niedowierzanie jestem taka szczesliwa,powiedzcie mi bo mnie bardzo boli brzuch czy to normalne ??
Gratuluje
-
Katarzyna87 wrote:Byłam na becie, w diagnostyce brakło kart, więc musze jutro po wyniki jechać (chciałam założyć stałego klienta, żeby wyniki na necie mieć).
Cena w ktw: 21 zł
A może jeszcze dzisiaj po południu będzie wynik, u mnie tak jestCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Katarzyna87 wrote:Byłam na becie, w diagnostyce brakło kart, więc musze jutro po wyniki jechać (chciałam założyć stałego klienta, żeby wyniki na necie mieć).
Cena w ktw: 21 zł
hehe mnie tez korci beta ale to dopiero 8 dpo wiec stanowczo jak na mnie za wczesnie hehehe -
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Dziewczyny słuchajcie jestem juz po wizycie tylko ze na usg jeszcze nic nie widac bo jestem przed @ mam sie martwic mimo iz test pozytywny ? odp proszę
No to oczywiste że teraz jeszcze nic na USG..
Ja bym zrobiła betę na Twoim miejscu i czekała na termin do USG- tydzień/dwa.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.