wrześniowe brzuszki :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnya jeszcze musimy raz napaśc na Pepeco (kieliszki, kubki, kosz na śmieci, blachy na ciasto, itp)

ojj Martuś mnie też drażni jak ktoś się wgl nie stara i mu nie zależy i od razu zachodzi, albo takie 16stki ech świat jest czasem niesprawiedliwy.

Przytalam :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:12 
- 
                        nick nieaktualny
- 

Marteczka91 wrote:laski mam dziś taki dół.
 usiadłam w końcu i się zwyczajnie poryczałam.
 Mąż jeszcze dziś zadzwonił i powiedział, że jego brat z żoną spodziewają się dziecka , nawet go nie planowali tak poprostu wyszło jeszcze do tego mało się kochali w tym miesiacu a tu pyk.
 Ja chodzę do lekarza, mierze temp, biore tabletki i nic.
 Nie życzę im źle ale tak zwyczajnie zrobiło mi się przykro ;(
 Kochana to jest normalna reakcja... I niestety chyba większość z nas takie coś przechodziła. Warto się wtedy wypłakać w poduszkę. Na pewno my też się w końcu doczekamy maleństwa:* musimy wierzyć i skupić się przede wszystkim na sobie i mężu żeby przez starania nie popsuć relacji między sobą :* żeby przez starania nie popsuć relacji między sobą :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:29 
- 

Nona wrote:Oj biedna, wspieram. Który jesteś rocznik kochana? 91?

tak 91 rocznik.
 Jestem z moim mężem od 8 lat razem, 3 miesiące po ślubie. Po tylu latach spędzonych razem mimo naszego młodego wieku tak bardzo pragniemy dziecka... 

- 

Malina_88 wrote:Kochana to jest normalna reakcja... I niestety chyba większość z nas takie coś przechodziła. Warto się wtedy wypłakać w poduszkę. Na pewno my też się w końcu doczekamy maleństwa:* musimy wierzyć i skupić się przede wszystkim na sobie i mężu żeby przez starania nie popsuć relacji między sobą :* żeby przez starania nie popsuć relacji między sobą :*

wypłakałam sie ojjj jak ja się wypłakałam.
 mąż w trasie a ja taka sama samotna:(.
 Ogólnie to bardzo mnie wspiera, rozmawiałam z nim wczoraj, powiedział ze napewno się i my doczekamy dzidziusia. Powiedział, że i on się przebada aby sprawdzic czy u niego nie ma problemu- w koncu ma pracę siedzącą...
- 

ajjj laski ciężki ten nasz żywot...  
- 

Marteczka91 wrote:laski mam dziś taki dół.
 usiadłam w końcu i się zwyczajnie poryczałam.
 Mąż jeszcze dziś zadzwonił i powiedział, że jego brat z żoną spodziewają się dziecka , nawet go nie planowali tak poprostu wyszło jeszcze do tego mało się kochali w tym miesiacu a tu pyk.
 Ja chodzę do lekarza, mierze temp, biore tabletki i nic.
 Nie życzę im źle ale tak zwyczajnie zrobiło mi się przykro ;(
 Nie bez powodu przyjęło się, że jak się chce mieć dziecko to nie jest łatwo, a jak się nie planuje to wychodzi od razu. Ja też dowiedziałam się ostatnio, że moja młodsza siostra cioteczna zaszła w ciąże... złoty strzał, także wiem co czujesz...
- 
                        nick nieaktualny
- 

Wrześniowe brzuszki 

01.09 Vercia, motyl1993
 02.09 marzen2210
 03.09 madzianka
 04.09
 05.09 Blue
 06.09 Alorrene13
 07.09 Daisy, JusWik
 08.09
 09.09 Tynka1990
 10.09 agniesja, katalina
 11.09
 12.09 tomania2806, Marteczka91, Malina_88
 13.09 czekolada:)
 14.09 Ankara
 15.09 Kitaja, miscelle
 16.09 Inezka
 17.09 Neli
 18.09 Zajsonek
 19.09
 20.09
 21.09
 22.09
 23.09
 24.09 Nona
 25.09
 26.09 Tolcia
 27.09
 28.09
 27.09
 28.09
 29.09
 30.09

odwiedził:   0 Wrześniówek odwiedził:   0 Wrześniówek 
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:24 
- 

Witam wrześnióweczki 
 Cały czas Was podczytuje jednak z wpisem na listę zwlekam żeby nie zepsuć statystyk. Mam cichą nadzieję, że we wrześniu się uda i tym samym uniknę kolejnego zabiegu.