wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:Kurde dziewczyny teraz mam dylemat..
Iść na monitoring czy nie
W piątek byłam jak wiecie był pęcherzyk 13mm, jutro 12dc może bym poszła, ale za każdą wizytę 100zl pewnie każe mi przyjść później 14dc później 16.. 400zl trochę szkoda, jak się jeszcze okaże że nici z owulacji..
kurde no nie wiem.. pogadam z moim chyba zaraz :*
Zajsonku nasza stara zasada..bzyku bzyk i idz na monit pod koniec tygodnia czy w polowie, wtedy bedziesz wiedziala czy jestes po Po co tyle kasy wydawac skoro mozesz tylko raz isc. Ja tak swego czasu chodzilam codziennie nawet i nic mi to nie dalo choc mialam co do godziny wyliczone owulki pamietasz.. -
nick nieaktualnyDlatego wolę chodzić na NFZ w końcu ubezpieczenie płacę więc trzeba trochę skorzystać
Daisy na małe pocieszenie powiem Ci że w lipcu minął rok od poronienia i efektów zero .. od tego czasu przypuszczalnie dopiero 2 owulka była
Chciała bym, Oj chciała zobaczyć dwie kreski na teście .. wcześniej niestety nie było Mi to dane, nawet USG nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 20:18
-
Kiedys na pewno nam wszystkim sie uda..
Ja zmykam kochane kciukam za poranne testy!
My jutro pierwsza klasa start wiec od rana szykowanie na rozpoczecie roku, to zajrze jakos pozniej.
Buziaki!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 20:23
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:A mi sie plakac chce bo jutro stuka nam rok staran wiem ze kolezanki staraja sie tu dluzej, Madziu mysle tu o Tobie kochana.. :* No ale ile mozna czekac
Musimy w to wierzyć, że w końcu się uda. Mi też już minął rok i 3 miesiące, ale dzięki Wam dalej mam nadzieję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Lena87 ja jak bym chciała iść na monitoring na NFZ to jakaś masakra, ja do ginekologa rejestrowalam się 23 czerwca na 29 lipca i nie poszłam nawet bo dzien później szłam do szpitala na laparo.. wiec nie ma szans iść na NFZ
Dlatego cieszę się, że u Mnie jest jak jest
W danym dniu dzwonisz rejestrujesz się i jedziesz od razu na wizytę zależy od której przyjmuje
Nie zapisują z wyprzedzeniem bo wtedy nie mieli by miejsca do końca roku -
No niestety to jest POLSKA
Dość ze płacimy składki to jeszcze nie ma miejsc.. I musimy dodatkowo płacić żeby szybciej się wyleczyć Nie chodzi mi tylko o ginekologie
Wiec jutro idę na monitoring zadzwonię jutro rano i pewnie ok. 17 każe mi przyjść
Jutro 1 dzień września !
Super :* trzymam kciuki za pierwsze testująceLena87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa ! Przeczucie mnie nie myliło ! Mam cudne wyraźne dwie kreseczkí ! Cieszę się że mogę tak pięknie zacząć ten nasz wspaniały wrzesień ! Oby to był dobry znak dla Was wszystkich ! Później lecę na bete i pokaże się u Was koło południa ! Ach,jak cudnie !
katalina, Aska87, Ankara, Muffinka1019, Lena87, Z., agniesja, Isia93, Katarzyna87, Drzwiona, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
emi80 wrote:Dziewczyny jestem taka szczęśliwa ! Przeczucie mnie nie myliło ! Mam cudne wyraźne dwie kreseczkí ! Cieszę się że mogę tak pięknie zacząć ten nasz wspaniały wrzesień ! Oby to był dobry znak dla Was wszystkich ! Później lecę na bete i pokaże się u Was koło południa ! Ach,jak cudnie !