wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
katalina A nie mowilam Gratuluje zafasolkowanym . Rosnijcie zdrowo . Bede was podgladac I dopingowac . Chyba moge ? Milego dnia
Pieknie zaczol sie ten wrzesien :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:11
Zajsonek, aciulka, katalina lubią tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:katalina A nie mowilam Gratuluje zafasolkowanym . Rosnijcie zdrowo . Bede was podgladac I dopingowac . Chyba moge ? Milego dnia
ja skorzystam z Twojej obecności i wciągnę troszkę wirusków od CIEBIEEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:katalina A nie mowilam Gratuluje zafasolkowanym . Rosnijcie zdrowo . Bede was podgladac I dopingowac . Chyba moge ? Milego dnia
Pieknie zaczol sie ten wrzesien :*
Również poprosze o trochę wiruskówEwelina.Irl lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lussy testuj, bo może jesteś w ciąży i brak czegoś powoduje plamienia! Ja jestem dobrej myśli
Mnie - jak plamiłam - lekarka kazała iść na betę (mimo że trwały ponad 5 dni)
Wyszla negatywna of course, ale widać, że ona sama to zaproponowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:05
-
nick nieaktualny
-
ja mialam testy pozytywne a okazalo sie ze nie mam dominujacego pecherzykaaa ehhh:(
We wtorek ide na kontrolę ale pewnie nici z tego cyklu. Najlepsze ze tak mnie jajniki nakurw.... ze szok.