Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wrześniowe brzuszki :)
Odpowiedz

wrześniowe brzuszki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evaa wrote:
    I ja sie dolanczam...do wrzesniowych staran :) milo mi jestem ewka pozdrowienia i powodzenia dla wszystkich starajacych sie przede wszystkim...sukcesow fasolkowych :D

Witaj Evaa, powodzenia :)
    P.S. Masz bardzo obiecujący wykres i coś tak czuję, że niedługo przypniemy do Ciebie boćka :)

Evaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania2806 wrote:
    czesc, ja mam czasem wrażenie że sobie długo poczekam na maleństwo... może to i trzy miesiące dopiero w małżeństwie ale w narzeczeństwie to nawet nie liczę bo aż łezka się kręci :(

mam pytanie jeżeli są z nami dziewczyny które sikały na zielono :D
    miałyście jakieś przeczucia że jesteście, podobno kobieta ma ten siódmy zmysł. U mnie to było tak że jak miałam przeczucia i niby objawy za parę dni przychodziła @ a teraz w sumie nie mam wgl objawów nawet przeczucia nie mam ze mogę być w ciąży. Jak było u was?

witaj;) właśnie ja ostatnie 2 cykle byłam pewna, że jestem w ciąży mój mąż z kolei, że nie i przychodziła @... teraz mój mąż jest pewny, że się udało a ja wiem, że za 4 dni przyjdzie @, zobaczymy ;)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat oby mąż miał rację :D

sury_cat lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję :)

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 21:36

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym bardziej, jak nie masz objawów, tak ja przy pierwszej C, to może to oznaczać, że będą dwie krechy :) Trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było w porządku :)

Evaa lubi tę wiadomość

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 21:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury, jedziemy na tym samym wózku ;) ..

Mi już powoli robi się smutno, że znowu się nie udało :(
    Ta Luteina daje takie złudne nadzieje ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 20:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena mnie już denerwuje, że każdy mi mówi, że czuje, że się udało a ja wiem, że będzie małpa jak ta lala :/ i też mi już smutno :(

• Natka89 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Od Wielkanocy staramy się o dzidziusia. Jednak do tej pory miałam problemy z owulką (brak, torbiel, @ po duphastopnie dopiero). W tym cyklu pojawił się dominujący pęcherzyk (byłam 7 dc więc nie dało się określić czy owulka na pewno będzie, ale jest taka szansa).
    Powodzenia dla wszystkich :)
    23go powinnam skończyć Duphaston, więc wtedy testowanie :) Tylko mój gin nie mówił nic, żeby nie przerywać Dupka jak wyjdą 2 krechy, a ja nie spytałam :/

• Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe kolezanki;) mam nadzieje, ze nie zawitacie u nas dlugo:p!
    oby ten miesiac był ostatnim miesiącem starań:).

mnie tak bolą jajniki az bolało jak robiłam siusiu:( może to w koncu owu:)?

<3 <3 <3 <3 <3 <3 cykl starań
    DZIĘKUJĘ CI BOŻE ! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :)
    3ee5cb8b01a61e51d1f581c9f5dc089b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka u mnie też caly czas to samo! Jajnik tak promieniuje na macicę i plecy, że szok. Test owu od wczoraj dodatnie. Kreska testowa nie jest specjalnie mocna, ale u mnie nigdy nie jest :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna u mnie to nawet test OWU nie przypomina pozytywnego ale mój pęcherzyk w czwartek miał 18.9mm przyrósł od wtorku czyli przez 2 dni ponad 7mm tak więc owu albo teraz jakos jest albo była... ale chyba nie bo tak napierdziela mnie... moze teraz jest?:) muszę jeszcze męza złapać póki co:P

tak poza tym mój mąz wiecie co zrobił? zwolnił się z pracy hahaha. Jest kierowcą stwierdził ze przez najblizszy czas posiedzi w domu i postaramy się o bobaska a szef mu powiedział, ze jak mu wszystko sie uda to oczywiscie czeka na niego z praca. Tak więc mam meza w domu póki co az mi dziwnie ze codziennie bede koło niego spac... dla mnie to nowośc w sumie:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:36

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    U mnie OF, wyznaczył owulację, teraz tylko czekać na II kreski :) mam taką cichą nadzieje :D

Lena83, Lena87, Marteczka91, Ewelcia, Mimi86 lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsoneku - trzymam kciuki :)

A ja własnie się zorientowałam, że 27 kiedy testowanie będziemy na weselu u kuzyna.
    Jeśli @ z rana nie będzie to ja tam testu i tak nie zrobię w obcej hałupie pełnej ludzi ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 07:25

Zajsonek lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ja tu czekam na @ a mi tempka w górę idzie :/ no kurka co jest?! :/

Lena83 lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania2806 wrote:
    czesc, ja mam czasem wrażenie że sobie długo poczekam na maleństwo... może to i trzy miesiące dopiero w małżeństwie ale w narzeczeństwie to nawet nie liczę bo aż łezka się kręci :(

mam pytanie jeżeli są z nami dziewczyny które sikały na zielono :D
    miałyście jakieś przeczucia że jesteście, podobno kobieta ma ten siódmy zmysł. U mnie to było tak że jak miałam przeczucia i niby objawy za parę dni przychodziła @ a teraz w sumie nie mam wgl objawów nawet przeczucia nie mam ze mogę być w ciąży. Jak było u was?
    Ja nie mialam zadnego przeczucia i nawet przez mysl mi nie przeszlo ze jestem w ciazy. Nie mialam zadnych objawow ani @ ani ciazy i do dzis ich prawie nie mam. Cykl w ktorym zaszlam byl od poczatku z zalozeniem ze sie nie uda, nawet w tytule wykresu mialam wpisane bez nadziei. Bo czekala mnie operacja no ale los chcial inaczej :) tak wiec glowa do gory i powodzenia.

Mimi86 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 21:37

• Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Hej hej, ja tu czekam na @ a mi tempka w górę idzie :/ no kurka co jest?! :/
    dzidzia dziala:)!!

• agus3004 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Miłej niedzieli wszystkim
    Przyprowadzam mamę z wczoraj https://ovufriend.pl/wykres,48fce51386b5284ddabf2920145084f8.html

Lena83 lubi tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ