wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:I ja sie dolanczam...do wrzesniowych staran milo mi jestem ewka pozdrowienia i powodzenia dla wszystkich starajacych sie przede wszystkim...sukcesow fasolkowych
Witaj Evaa, powodzenia
P.S. Masz bardzo obiecujący wykres i coś tak czuję, że niedługo przypniemy do Ciebie boćkaEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytomania2806 wrote:czesc, ja mam czasem wrażenie że sobie długo poczekam na maleństwo... może to i trzy miesiące dopiero w małżeństwie ale w narzeczeństwie to nawet nie liczę bo aż łezka się kręci
mam pytanie jeżeli są z nami dziewczyny które sikały na zielono
miałyście jakieś przeczucia że jesteście, podobno kobieta ma ten siódmy zmysł. U mnie to było tak że jak miałam przeczucia i niby objawy za parę dni przychodziła @ a teraz w sumie nie mam wgl objawów nawet przeczucia nie mam ze mogę być w ciąży. Jak było u was?
witaj;) właśnie ja ostatnie 2 cykle byłam pewna, że jestem w ciąży mój mąż z kolei, że nie i przychodziła @... teraz mój mąż jest pewny, że się udało a ja wiem, że za 4 dni przyjdzie @, zobaczymymoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Od Wielkanocy staramy się o dzidziusia. Jednak do tej pory miałam problemy z owulką (brak, torbiel, @ po duphastopnie dopiero). W tym cyklu pojawił się dominujący pęcherzyk (byłam 7 dc więc nie dało się określić czy owulka na pewno będzie, ale jest taka szansa).
Powodzenia dla wszystkich
23go powinnam skończyć Duphaston, więc wtedy testowanie Tylko mój gin nie mówił nic, żeby nie przerywać Dupka jak wyjdą 2 krechy, a ja nie spytałam
-
witam nowe kolezanki;) mam nadzieje, ze nie zawitacie u nas dlugo:p!
oby ten miesiac był ostatnim miesiącem starań.
mnie tak bolą jajniki az bolało jak robiłam siusiu:( może to w koncu owu:)? -
katarzyna u mnie to nawet test OWU nie przypomina pozytywnego ale mój pęcherzyk w czwartek miał 18.9mm przyrósł od wtorku czyli przez 2 dni ponad 7mm tak więc owu albo teraz jakos jest albo była... ale chyba nie bo tak napierdziela mnie... moze teraz jest? muszę jeszcze męza złapać póki co:P
tak poza tym mój mąz wiecie co zrobił? zwolnił się z pracy hahaha. Jest kierowcą stwierdził ze przez najblizszy czas posiedzi w domu i postaramy się o bobaska a szef mu powiedział, ze jak mu wszystko sie uda to oczywiscie czeka na niego z praca. Tak więc mam meza w domu póki co az mi dziwnie ze codziennie bede koło niego spac... dla mnie to nowośc w sumie:PWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:36
-
Zajsoneku - trzymam kciuki
A ja własnie się zorientowałam, że 27 kiedy testowanie będziemy na weselu u kuzyna.
Jeśli @ z rana nie będzie to ja tam testu i tak nie zrobię w obcej hałupie pełnej ludzi ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 07:25
Zajsonek lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:czesc, ja mam czasem wrażenie że sobie długo poczekam na maleństwo... może to i trzy miesiące dopiero w małżeństwie ale w narzeczeństwie to nawet nie liczę bo aż łezka się kręci
mam pytanie jeżeli są z nami dziewczyny które sikały na zielono
miałyście jakieś przeczucia że jesteście, podobno kobieta ma ten siódmy zmysł. U mnie to było tak że jak miałam przeczucia i niby objawy za parę dni przychodziła @ a teraz w sumie nie mam wgl objawów nawet przeczucia nie mam ze mogę być w ciąży. Jak było u was?Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Hej hej, ja tu czekam na @ a mi tempka w górę idzie no kurka co jest?!